w16 vr 22-04-2016 De Lompe Boeren 3 – 6 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w16 vr 22-04-2016

DBZP logo

De Lompe Boeren  3 - 6  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na even een telefoontje gepleegd te hebben naar Mark wisten we dat we als team compleet waren en er ook nog een reserve speler aanwezig was.

 

Iedereen was ingedeeld en we konden aan de wedstrijd beginnen, Patrick ging als eerste aan zijn singel beginnen.

 

Hij opende sterk, heeft even een iets mindere score tussen door maar over het algemeen gaat hij lekker door.

 

De eerste leg is best snel gespeeld en dus ging hij snel door naar de tweede leg, waar hij weer sterk opent.

 

Ook hier heeft hij weer even een inzakker maar hij hersteld zich snel en gaat lekker door.

 

Hij heeft een lichte voorsprong opgebouwd maar loopt uit als hij een 108 gooit, die hij schijnbaar niet meer uit handen geeft.

 

Bij Sjanghai 16 kijken sommige elkaar aan met de vraag waar is hij nou mee bezig??

 

De wedstrijd wordt wel uitgegooid maar op een andere manier dan we dachten dat hij zou gooien, de eerste punt voor de avond is binnen.

 

Theo heeft een matige opening en blijft in het begin matig doorgaan (hij raakt een beetje gefrustreerd door het geluidsoverlast om hem heen).

 

Hij hersteld zich maar loopt nog wel een beetje achter de feiten aan, hij zit nog niet echt lekker in zijn spel.

 

Hij verliest de eerste leg en we hopen dat het de tweede leg beter gaat, hij begint weer matig maar hersteld zich snel.

 

Door even niet meer goed te weten wat hij moet doen op de uitgooi verliest hij de wedstrijd en staan we 1 – 1 gelijk.

 

Ik ga als derde aan mijn singel beginnen, het begin was niet echt denderend en Marcel vond het meer een oefenwedstrijd dan een echte wedstrijd.

 

Ondanks dat mijn scores op en neer gingen pakte ik zonder al te veel moeite de eerste leg.

 

De tweede leg was een veel beter spel en al snel had ik een forse voorsprong maar door het missen van de dubbel 4 kwam mijn tegenstander toch wel echter dichterbij.

 

Nou als de dubbel 4 niet wil en ook de dubbel 2 niet dan doe ik het wel met een Coby dubbel (dubbel 1, nooit gemist hihi).

 

Met een 1 – 2 voorsprong begint Mark aan zijn singel, hij kwam niet echt in zijn wedstrijd en het viel ons op dat hij geregeld op de tempo van zijn tegenstander ging gooien.

 

Geregeld riep Marcel dat Mark op zijn eigen tempo moest blijven gooien.

 

Hij deed wat hij kon maar zo nu en dan ging de snelheid toch omhoog en ondanks dat hij wel terug kwam tot 1 – 1 mocht het niet zo zijn dat hij de wedstrijd naar zich zelf kon trekken.

 

Met de stand op 2 – 2 gingen we aan de koppels beginnen, de koppels waren Mark/Theo en Patrick/Jacky.

 

Het eerste koppel is lekker bezig al lopen ze zo nu en dan wat achter de feiten aan, ze corrigeren elkaar als de één een matige score heeft gegooid.

 

Ook al pakt de tegenstander 1 leg van ze in, wij winnen de partij toch weer door de laatste punt te pakken en zo staan wij weer met 1 punt voor.

 

Nu moeten we toch proberen de score uit te breiden, Patrick en ik doen hard ons best en ook al hebben we zo nu en dan een mindere score we pakken beide legs en staan nu 2 punten voor.

 

Het andere koppel ging weer beginnen en zonder al te veel moeite wordt de leg gepakt, Theo is even in de war en geeft de tegenstander een hand maar ze moeten nog een leg spelen.

 

Tweede leg hebben ze een lichte voorsprong, ze gaan wel steeds beter gooien.

 

Op de uitgooi wordt een fout gemaakt door de schrijver en zodra Mark er wat van zegt komt er een hoop stennis van.

 

De captain van de tegenstander blijft maar door gaan en op een gegeven moment wordt het mij te veel en Marcel trekt me daar weg.

 

Als eindelijk de rust weer is terug gekeerd zijn onze spelers toch nog vol van adrenaline en kunnen hun dubbel niet meer gooien en zo zien we de tegenstander toch nog een punt afpakken.

 

Met de stand op 3 – 4 haalt Marcel mij uit de wedstrijd en neemt hij het van me over.

 

Hij moet er nog even inkomen en dus krijgen de tegenstanders de kans om 1 leg weg te snoepen maar de jongens kennende laten ze de rest niet meer afpakken.

 

Ze maken het 1 – 1 gelijk en zijn er zo op gebrand de laatste leg ook binnen te halen en dat doen ze en dus staat we met 3 – 5 voor en hebben we alleen de teamronde nog te doen.

 

De jongens pakken voor de laatste keer van de avond de pijlen en gaan er nog even lekker tegen aan, de tegenstander heeft er voor gekozen om zelf te schrijven en te gooien dus blijf ik lekker op mijn kruk zitten.

 

Ik zie dat de jongens lekker bezig zijn en dan wordt de wedstrijd beëindigd met de dubbel die we nodig hebben en word er 3 – 6 opgeschreven als winst.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW