w17 di 26-04-2016 Unexpected 7 – 2 Op goed geluk

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w17 di 26-04-2016

Dora logo

Unexpected  7 - 2  Op goed geluk

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na het wachten op de laatste speler van de tegenstanders konden we eindelijk beginnen.

 

Voor deze avond liet ik Patrick maar een keer beginnen, hij was lekker bezig en de scores vlogen van het bord af.

 

De tegenstanders gooide meer op geluk en zo nu en dan kon ik hier dan ook een hoge score neer schrijven.

 

Al gauw werd het me duidelijk dat ze heel blij waren als ze een trippel gooide (ongeacht welke trippel), dat werd dan even op hun manier gevierd.

 

Al snel was de wedstrijd gespeeld en stonden we met 1 punt voor, Theo ging aan zijn singel beginnen na dat hij toch nog wat Schafts had gevonden bij Anja.

 

Hij zat lekker in zijn vel al ging de ene leg wel beter dan de andere maar hij kon nu wel tenminste weer zijn normale scores gooien zoals we van hem gewend waren.

 

Met een grandioze 2de leg sloot hij de wedstrijd af en stonden we al 2 – 0 voor.

 

Marcel had de zelfde tegenstander dan de vorige keer, hij had dit keer toch zichtbaar meer moeite dan de vorige keer.

 

Het spel ging op en neer en na een gelijk stand van 1 – 1 moesten beide strijden om de laatste punt.

 

Vanaf mijn positie hoorde is Marcel best veel zuchten omdat het niet zo liep als hij wou en dit koste hem ook de wedstrijd.

 

Met de stand op 2 – 1 gaat Peter aan zijn laatste wedstrijd bij ons beginnen, ook hij had toch wel wat moeite om de pijlen daar te krijgen waar hij ze wou hebben.

 

De scores gingen van het bord af en op het moment dat hij het toch een klein beetje heet onder de voeten krijgt gooit hij toch de wedstrijd uit en staan we met 3 – 1 voor.

 

Omdat Theo last van zijn been had gaf hij aan te willen stoppen en naar huis te willen, ik nam het van hem over.

 

De koppels werden gemaakt al had ik wel mijn twijfels of ik er goed aan deed, de koppels waren Marcel/Jacky en Patrick/Peter.

 

Omdat ik koud aan de wedstrijd begon had ik even de tijd om een paar pijlen te gooien alvorens we met de Tack – Ticks gaan beginnen.

 

Nog al wat onwennig in de wedstrijd kregen we het niet voor elkaar om de tegenstanders bij te houden en dus moesten we hun de punt laten, of ze hierna nog meer punten zouden krijgen weet ik niet.

 

De tegenstanders zaten zo lekker in het spel dat ze bleven staan, Peter en Patrick waren lekker bezig en lieten de tegenstanders met een achterstand op het bord.

 

De punt die wij lieten liggen pakten hun wel en zo stonden we al 4 – 2 voor, we hadden nog 1 punt nodig voor de winst.

 

Patrick en Peter kregen bij het tweede team wel iets meer tegen gas maar ook hier werd de punt binnen gehaald, nu was het ons beurt.

 

Wij waren lekker bezig en al snel konden we zien dat we de wedstrijd naar ons toe konden trekken omdat hun echt alles van boven af dicht gooien.

 

Na de wedstrijd kregen de tegenstanders van Anja de vraag of ze hun raad mocht geven, en dat deed ze ook als ze willen trainen kunnen ze hier komen om te trainen op de Tack – Ticks.

 

Met de score op 6 – 2 hoefde we alleen nog maar de team ronde te spelen.

 

Vanaf het begin liepen we achter de feiten aan en een ieder deed zijn best om de achterstand weg te werken wat ons goed afging.

 

Al snel hadden we de schade beperkt en zagen we toch wel dat we een mogelijkheid hadden om de punt als nog te kunnen pakken.

 

Met de eindscore op 7 – 2 nemen we afscheid van de tegenstanders.

 

We hebben nu nog maar 1 wedstrijd te spelen en dan is dit seizoen ook al weer voorbij, we hebben allemaal gestreden voor de punten die we behaald hebben als team.

 

Sommige zullen verder gaan met Team Unexpected, sommige zullen ons verlaten (Peter heeft dit al aangegeven).

 

Enkele zullen blijven maar met een aanpassing op het speel schema en sommige zullen in stilte vertrekken en niks laten horen.

 

Ik wil toch iedere speler bedanken voor hun inzet en de gene die weg gaan wens ik succes als ze het ergens anders willen proberen.

 

Vergeet niet dat we als afscheid nog een gezellige avond in petto hebben, hier horen jullie later nog van.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW