w17 vr 29-04-2016 Unexpected 6 – 3 Kansloos

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w17 vr 29-04-2016

DBZP logo

Unexpected 6 - 3 Kansloos

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Wat een makkelijke avond zou moeten zijn zou toch nog een hele andere wending nemen dan we dachten.

 

De laatste in de fase, “O dat wordt een makkelijke wedstrijd” ik hoor het sommige nog zeggen!

 

Mark was de eerste die aan zijn singel zou gaan beginnen, hij had andere pijlen mee genomen en had tijdens het ingooien een aantal geprobeerd.

 

Hij was tijdens het ingooien tevreden of bijna tevreden met de pijlen die hij had uitgekozen, dit gaat het worden zei hij.

 

Hij had zijn keuze gemaakt maar ondanks dat bleek hij zo nu en dan toch niet tevreden over de score die hij gooide.

 

De scores gingen op en neer en jammer genoeg moest hij toe zien hoe de tegenstander beide legs weg snoepte.

 

Wesley ging als tweede aan zijn singel beginnen, hij heeft een lekkere start maar zakt wel even iets in maar hersteld zich goed.

 

Hij heeft een voorsprong opgebouwd en bouwt deze steeds verder uit, bij de uitgooi geeft hij zijn tegenstander wel de tijd om terug te komen.

 

Op een gegeven moment is de tegenstander het niet eens met haar score maar ze weet echter niet meer wat ze gegooid had en dus kan de schrijver het ook niet corrigeren.

 

Pfff wat een heisa, als je niet meer weet wat je gegooid hebt kan je beter je mond houden  en gewoon verder spelen.

 

De eerste leg werd binnen gehaald en de tweede ging hij weer lekker van start, zo nu en dan wel met een matige score er tussen door.

 

Hij mist zijn dubbel om 80 uit te gooien en ook hier zien we dat hij tijdens de uitgooi de tegenstander veel kansen geeft om terug te komen.

 

Op een gegeven moment vind hij het genoeg en gooit de wedstrijd uit.

 

 Nu was het mijn beurt, met de ingooi tijd was mijn score beter dan dat ik nu in de wedstrijd liet zien.

 

Ik kwam niet in mijn wedstrijd en dat was ook wel te zien aan mijn score die op en neer ging, al snel zag ik dat mijn tegenstander de eerste leg pakte.

 

Toch deed ik weer mijn best en pakte de tweede leg, de derde leg was een moeizame leg maar meer dan mijn best kon ik niet doen.

 

Met de score op 1 – 2 ging Theo als laatste aan zijn singel beginnen, begon sterk maar zakt even in maar komt toch weer sterk terug .

 

Zo nu en dan heeft hij even een mindere score maar hij blijft over het algemeen goed door gaan.

 

Hij pakt de eerste leg zonder al te veel moeite, de tweede leg heeft hij een matige begin.

 

Hij blijft even matig door gaan en loopt zo in ene achter de feiten aan, toch herpakt hij zich weer en zorgt er voor dat we de singels uitgaan met de score    2 – 2.

 

De koppels werden gemaakt en Marcel dacht dat de tegenstanders wel gingen voor de keuze man/vrouw maar daar had hij toch geen gelijk in.

 

De koppels zouden met een sterk koppel voor ons toch wel wat meer punten moeten opleveren maar zo nu en dan werd er niet echt serieus gespeeld en was men meer aan het geinen met de tegenstanders.

 

Ook hier hadden we zo nu en dan mooie scores maar ook onze mindere momenten.

 

Ondanks dat verloren we 1 koppel en pakte we bij de andere 3 de punten zodat we toch al de wedstrijd gewonnen hadden.

 

Met alleen nog de team ronde te gaan wisten we dat we nog even het beste beentje voor moesten zetten zodat we weer zouden stijgen in de divisie lijst.

 

Ondanks het feit dat we dus 1 wedstrijd niet hebben kunnen spelen omdat de tegenstanders niet op kwamen dagen hebben we een paar punten mis gelopen om ons aan de top te houden.

 

Met de uitslag op 6 – 3 beëindigde we de wedstrijd en zijn we weer voor even van de 5de plek verwijderd, we hebben nog 3 wedstrijden te gaan dus laten we proberen ons best te doen om nog zoveel mogelijk punten te pakken.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW