w18 vr 04-05-2018 Unexpected – Dutch Dynamite

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logo

w18  vr  04-05-2018

Unexpected  7 - 2  Dutch Dynamite

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is voor de laatste paar wedstrijden die we hebben toch wel spannend, we moeten nu proberen zo veel mogelijk punten binnen te halen zodat we toch nog een kans maken om naar de derde divisie te gaan.

.

Omdat het vanavond Doden-herdenking is, kwamen de tegenstanders iets later en hadden dit netjes gemeld.

.

Iedereen was warm gegooid en dus konden we de wedstrijd beginnen, tja hoe ga je iedereen opstellen?

.

Gezien het feit dat de tegenstanders twee dames hebben zullen ze waarschijnlijk hun sterkste speler als derde of als laatste laten spelen, ik moet er goed over nadenken en de juiste spelers op de juiste plek zetten al is het een gok.

.

Omdat ik zelf niet speel zal ik weer mijn plaats aan het schrijfbord nemen.

.

Deze avond is een net zo gekke avond als afgelopen dinsdag bij de DORA, hopelijk pakt het dit keer ook goed uit en heb ik de juiste opstelling kunnen maken.

.

Wesley begint de singels en Marco sluit het deze keer als laatste speler af, iedereen gaat de strijd aan met zich zelf en de dartbord.

.

Ook al speel je tegen een tegenstander het is je eigen spel die je moet spelen en daar gaat het om.

.

Alle jongens doen goed hun best en zo nu en dan hoor je ook enkele van hun op zich zelf mopperen omdat het toch niet zo lekker gaat als dat ze willen maar op deze manier geven ze zich zelf toch weer een Boest om het de volgende beurt beter te doen.

.

Ik schrijf de scores op het bord en ook ik maak zo nu en dan een foutje maar dat is ook omdat je nu alles zo snel moet doen, voor je het weet heeft de tweede speler al de pijlen uit het bord getrokken zonder dat ik gezien heb wat ze hebben gegooid.

(waar ik wel een hekel aan heb is dat een tegenstander die aan de zijkant staat zich met de score van hun eigen spelers bemoeien, vanaf een zijlijn is het toch altijd even wat anders kijken dan dat je er recht voor of dichtbij staat).

.

Spelers die langs de lijn staan moeten zich niet bemoeien met de scores want dat gaat mij echt nog een keer kwaad maken, de schrijver ziet beter waar de pijlen belanden dan hun.

.

Als de jongens de singels hebben gespeeld hebben we al een score van 3 - 1 staan, jammer genoeg liet er 1 speler iets liggen op het moment dat hij op een uitgooi staat.

.

Tja dan moet je beslissen wie er met elkaar gaan koppelen, gezien het fijt dat iedereen toch goed zijn best heeft gedaan blijft dit toch altijd een moeilijke keuze.

.

Patrick en ik gaan even naar buiten en bespreken de Tactiek, ik hak er dan toch even in als 1 speler met iemand anders wil spelen dan dat ik in mijn hoofd heb.

.

Soms als je langs de lijn staat heb je een beter zicht op de spelers en dan zie je dingen die je nu liever niet wil zien, we hebben alle punten nodig.

.

Ook in de koppels doen de jongens weer hun best en ook al loopt het soms toch even niet zoals we willen de punten worden voor ons steeds groter en groter.

.

Nadat alle koppels gespeeld zijn staat het al weer 6 - 2 voor ons, tja soms loopt het wel en soms loopt het even niet!

.

Hoe het spel gaat lopen voor iedere individu is toch aan ons zelf, hebben we thuis geoefend of niet dat maakt toch een heel groot verschil.

.

We hebben alleen nog de team ronde te spelen en als we die nog weten te pakken dan zijn we toch weer wat dichterbij de promotie naar de derde divisie.

.

Iedereen gaat er nog 1 keer voor en de punten vliegen van het bord, op de uitgooi wordt het toch nog even spannend.

.

Beide team staan op een finish maar ja soms doe je het met 1 pijl en soms heb je voor een simpele uitgooi 3 pijlen nodig, he Marco haha (met 3 pijlen op een dubbel gooit hij toch 40 uit).

.

Met de stand op 7 - 2 hebben we toch enigszins gedaan wat we moesten doen al hadden we misschien toch kansen gehad om nog iets meer af te snoepen maar we zullen zien hoe het gaat lopen. 

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 7 - 2 Dutch Dynamite

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.