w2 vr 15-01-2016 Unexpected 6 – 3 Tonnetje Rond

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w2 vr 15-01-2016

DBZP logo

Unexpected 6 - 3 Tonnetje Rond

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Ondanks de tegenslag die ik op het moment te verwerken heb ben ik toch meegegaan om mijn gedachten even op iets anders te kunnen zetten.

 

Ik zou deze avond weer voor het schrijven zorgen, zodat de spelers zich vol op de wedstrijd kunnen concentreren.

 

Met zo nu en dan hulp van Marcel ging het me toch redelijk goed af, het rekenen (lekker even actief bezig zijn met mijn hersenen).

 

Wesley zou deze avond de spits afbijten, al snel kregen we in de gaten dat het niet zijn avond zou zijn.

 

Hij kon niet zijn pijlen daar krijgen waar hij ze wou hebben en zo moest hij jammer genoeg toe zien dat zijn tegenstander al gauw met de singel winst ervan door ging.

 

Jammer Wesley, volgende keer beter!

 

Theo ging als tweede aan zijn singel beginnen, de scores vlogen me letterlijk en figuurlijk om de oren.

 

De scores werden bij geschreven en verrekend en al snel was het duidelijk dat hij deze wedstrijd met niet al te veel tegengas van de tegenstander zou winnen.

 

Beide legs gingen lekker en ons eerste punt van de avond kon ook op het bord bijgeschreven worden.

 

Marcel ging als derde speler aan zijn singel beginnen, hij is nog op zoek naar standvastigheid om beter te kunnen spelen.

 

Hij was best wel lekker bezig maar omdat zijn score het zo nu en dan lieten afweten moest hij jammer genoeg toezien dat zijn tegenstander met de winst ervan door ging.

 

Tja nu kan ik wel zeggen hij had de wedstrijd moeten winnen, maar ook hij is de gene die me bij staat in mijn moeilijke situatie en ook dit gaat hem niet in de koude kleren zitten (dus het is jammer, volgende keer beter kanjer).

 

Rowald die we bij de DBZP hebben ingeschreven als reserve van de reserve, zou vanavond ook spelen.

 

Hij begon goed aan zijn wedstrijd en ging lekker verder.

 

Bij het gooien van de scores en de dubbels merkte ik iets wat ik voorheen ook altijd deed (boos worden en dan de volgende pijl met veel frustratie naar het bord gooien).

 

Soms zei ik tegen hem “neem je tijd”, maar toch zag ik ondanks zijn winst geen verbetering.

 

Nadat ik de score op het bord schreef en we 2 – 2 stonden kon ik even de tijd nemen om naar Rowald te gaan en hem de uitleg te geven die de jongens ook altijd aan mij gaven (als het even niet lukt, stap weg van de okkie, wees boos op je zelf  en probeer je rust en concentratie weer te pakken voor je weer aan de okkie gaat staan en gooi de pijl).

 

Na dit advies gingen we aan de koppels beginnen, de koppels waren Wesley/Theo en Marcel/Rowald.

 

Het viel me op dat de eerste koppel ondanks de scores toch wel wat moeite hadden maar ze pakte ondanks dat toch de 3de punt voor ons.

 

Rowald had er zo te zien zin in want zijn begin score was 121 en alsof dat nog niet genoeg was gooide hij ook nog een finish mee van 82.

 

Hierna kon ik onze 4de punt al weer bij schrijven en zo stonden we dus al op 4 – 2.

 

De wedstrijd hierna deden ze net zo goed hun best als de vorige wedstrijd maar jammer genoeg waren de tegenstander toch even iets te sterk en dus kwamen we op 4 – 3 te staan.

 

Wesley en Theo waren de gene die de koppels zouden afsluiten, er werd nu in ene met andere pijlen gegooid wat voor de ene speler goed uitpakte maar voor de andere niet.

 

Gelukkig ging de gene waar het niet goed vooruit pakte terug naar zijn nieuwe pijlen en zo konden ze de wedstrijd naar zich toetrekken en kon de laatste koppel bij ons worden bijgeschreven.

 

De teamronde was nog het enigste waar wij of de tegenstanders een punt konden pakken, even dacht ik dat de punt niet naar ons zou gaan omdat 1 tegenspeler nu wel in ene liet zien dat hij goed kon gooien.

 

Gelukkig kwamen de jongens goed terug en kon ik de eindstand van deze wedstrijd op het bord schrijven.

 

De eindstand was 6 – 3, nu alleen nog de bier ronden spelen en dan kunnen we weer naar huis.

 

Beide teams waren lekker bezig met het spelletje meervoud van 25 en 1 pijl op dubbel 13, toch moesten wij de tegenstanders een drankje aan bieden maar onze avond kon niet meer stuk dus dat borreltje mogen ze hebben haha.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW