w20 vr 18-05-2018 Unexpected – Ratjetoe

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logo

w20  vr  18-05-2018

Unexpected  5 - 4  Ratjetoe

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Deze avond zou een zeer belangrijke keuze kunnen zijn voor ons als team, een ieder moet zo goed mogelijk zijn best doen.

.

Alleen ieder persoon kan er voor zorgen dat we door gaan of niet, de spanning is best wel te voelen of voel ik het alleen als enigste.

.

Iedereen was al lekker aan het ingooien toen ik aankwam, er werden onderling al wedstrijden gespeeld.

.

Marco vroeg of ik al een opstelling had, ja in mijn hoofd wel maar ik kijk eerst altijd even wie er van de tegenstanders binnen komen om er dan een definitieve draai aan te geven.

.

Onderwijl ik al een opstelling had en deze al had ingevuld ging ik deze toch weer veranderen toen ik hoorde wat de tegenstanders gingen doen met hun spelers, beetje dom van ze!

.

Ik had al eerder de wedstrijd formulier ingevuld ver buiten hun zicht en omdat mijn oren altijd horen wat er gezegd word gaven hun mij de tijd om de opstelling te wijzigen.

.

Marco ging als eerste aan zijn singel beginnen, hij liet een zeer goed spel zien ook al liep hij zo nu en dan toch op zich zelf te mopperen als de pijlen niet daar kwamen waar hij ze wou hebben.

.

Hij trok zich steeds aan zijn tegenstander op als deze een hoge score gooide, Marco wilde dan zo wie zo meer gooien dan dat zijn tegenstander had gedaan.

.

De dubbels vielen lekker en al snel was het eerste punt voor ons binnen, hopelijk volgen er nog veel.

.

Theo ging goed van start maar hij miste op de uitgooi op 156 dubbel 18 en daarna was het voor hem gedaan, hij kon het niet verkroppen dat hij het niet gooide.

.

Doordat hij de misser niet los kon laten tijdens het spel verspeelde hij jammer genoeg zijn singel, ook mij lukte het niet om hem weer gefocust te krijgen.

.

Mark zat niet in het spel al ging de eerste leg wel lekker, hij mopperde veel op zich zelf omdat de pijlen alle kanten op gingen.

.

Ondanks dat hij de eerste leg pakte liet hij het bij de andere twee legs afweten en de dubbels werden niet meer gevonden.

.

We stonden na 3 singels al met 1 – 2 achter en sommige van ons zagen de bui al hangen denk ik.

.

Patrick is onze laatste hoop om de stand weer gelijk te zetten, hij laat een zeer sterk spel zien.

.

Ook hij mopperde soms iets op zich zelf maar over het algemeen was hij lekker bezig.

.

Hij miste dubbel 5 op een uitgooi score van 150 maar gelukkig liet  hij het snel los en pakte daarna als nog de winnende punt voor ons.

.

Inmiddels was ook de reserve speler binnen gekomen en deze nam mijn plek over aan het schrijvers bord, Theo gaf ik voor de koppels aan dat hij het zelf aan moest geven als hij wou wisselen met de reserve speler.

.

De koppels waren gevormd en ik koos ervoor de sterkte spelers bij elkaar te zetten, onder protest van 1 speler die het niet verstandig vond hield ik mijn poot stijf.

.

De koppels hadden een beslissing kunnen zijn voor ons maar het viel sommige op dat er 1 speler was die niet erg serieus bezig was en dit heeft ons toch meer punten gekost dan dat we wilde.

.

Iedereen begon zich een beetje te ergeren en dat kon je ook zien aan hoe het spel gespeeld werd.

.

Van de 4 punten werden er maar 2 binnen gehaald, doordat men eigenlijk met andere dingen in het hoofd bezig was en men toch een beetje te geforceerd ging gooien gingen er veel dingen mis.

.

De sterkste van ons team lieten ook weten dat ze de punt niet hadden mogen missen maar ja als je met iets anders in het hoofd zit kan je je niet meer concentreren.

.

Jammer genoeg werd de sfeer binnen het team steeds verstoord en verziekt, de persoon in kwestie gaf na de koppels aan niet meer te willen spelen en zo kwam de reserve speler in het spel.

.

De jongens gingen nog 1 keer met z’n allen de strijd aan, ze gingen als een speer al had de reserve speler wel even iets meer tijd nodig om op zijn niveau te komen.

.

Punten vlogen van het bord af en de eindstand kwam in zicht, het was voor ons nog de enigste punt die we binnen konden halen.

.

We namen van de tegenstanders afscheid met de stand op 5 – 4 en het afscheid van 1 speler die het schijnbaar niet nodig vond om te zeggen dat hij zou stoppen met darten, nee je uit de groeps-app gooien is het enigste wat hij deed.

.

Volgende wedstrijd zullen we moeten doen wat we deze avond niet hebben gedaan, ik heb er alle vertrouwen in dat we dan een stuk sterker zullen zijn dan dat op deze avond hebben laten zien.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5 - 4 Ratjetoe

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.