w21 vr 25-05-2018 No Worries No tissues – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP logo

w21  vr  25-05-2018

No Worries No tissues  1 - 8  Unexpected

Kampioen Unexpected DBZP 2017-2018

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Met de laatste wedstrijd in het zicht en kans om te promoveren zullen we vanavond alles moeten geven wat we kunnen en dan maar hopen dat de andere twee teams die ook nog in de strijd zijn niet meer punten halen dan wij.

.

Iedereen had er zin in en waren lekker bezig met ingooien, gelukkig had de bar eigenaar al er voor gezorgd dat mensen die normaal in de kroeg zitten niet over de baan zouden kunnen lopen als wij aan het spelen waren.

.

Ik denk dat ik niet de enige ben die de spanning voelt, het zou voor het eerst zijn dat we daadwerkelijk op de eerste plaats zouden komen te staan als we winnen vanavond.

.

Marco opent sterk, gaat lekker door en heeft al snel een voorsprong opgebouwd.

.

Met een enkele minderen score even tussen door die wel meteen weer hersteld wordt zet hij zich zelf in de eerste leg weg op 92 maar bij de eerste pijl gaat het jammer genoeg al mis.

.

Omdat de tegenstander nog lang niet in de buurt was van een uitgooi kon hij de beurt erna wel de leg pakken, even leek het er ook op dat hij de dubbel gegooid had.

.

Ook de schrijfster riep check maar toen Marco de pijl uit het bord wilde halen zag hij dat de pijl niet in de dubbel zat en dus moest hij weer terug naar de okkie om daarna wel de eerste leg te pakken.

.

Tweede leg opent hij matig, hersteld zich gelijk en blijft daarna lekker doorgaan.

.

Ook nu heeft hij een voorsprong te pakken, als hij op 198 staat gooit hij een score van 100 en laat een uitgooi staan van 98.

.

Hij pakt de volle winst met volle overtuiging en zo komt de eerste punt voor ons al op het bord te staan.

.

Wesley opent lekker en gaat lekker door a moet hij wel een tijdje wachten op de tegenstander die bij het bord blijft hangen om de schrijver te helpen met rekenen.

.

Hij loopt na een 110+ score van de tegenstander iets achter de feiten aan maar vecht zich goed terug.

.

Hij wordt daarna ook nog eens gestoord omdat de schrijver een stift heeft die niet fatsoenlijk schrijft (wat op het bord geschreven wordt is niet duidelijk te zien).

.

Patrick vraagt of ik mijn stiften mee heb en deze worden dan maar afgegeven zodat we tijdens de wedstrijd in ieder geval goed kunnen zien wat er geschreven wordt.

.

Door deze strubbelingen raakte Wesley steeds meer geïrriteerd en dat was ook te zien aan zijn spel.

.

De eerste leg ging jammer genoeg naar de tegenstander, de tweede leg openden hij matig maar hersteld zich.

.

Door het lange wachten gaat zijn score toch weer even mis, hij heeft ondanks dat wel een voorsprong te pakken.

.

Toch zakt hij weer even in maar zet zich weg op 97, het lukt hem niet zoals hij wil met de uitgooi.

.

Hij lijkt zenuwachtig maar ondanks dat pakt hij wel de tweede leg.

.

Derde leg opent hij matig, blijft even een tijdje matig gooien al vorens hij zich hersteld.

.

Hij loopt achter de feiten aan en ik zeg tegen Marco dat Wesley zich ergert aan de schrijver omdat hij zelf moet zeggen wat hij gegooid heeft en zo uit zijn concentratie komt.

.

Marco neemt het wat ik zeg goed op en neemt plaats dichtbij het bord zodat hij met zijn snelle rekenen de schrijver mee kan helpen.

.

Het was voor hem niet de wedstrijd die we van hem kennen maar hij heeft gedaan wat hij kon en deze avond zat er jammer genoeg niet meer in voor hem, de tegenstander pakt de wedstrijd en zo staan we met 1 - 1 gelijk.

.

Patrick start matig, hersteld zich gelijk en blijft lekker door spelen.

.

Hij bouwt zijn voorsprong goed uit en zet zich weg op 40, hij mist deze en komt op een score van 5.

.

Hij blijft een tijdje klote op een enkele 1 die maar niet geraakt wordt, op een gegeven moment ben ik er klaar mee en zeg tegen hem: ”als het je nu niet lukt ga je maar voor 3 dubbel 1”.

.

Hij deed wat ik zei en de eerste leg was gespeeld, zie je nu wel dat je naar mij moet luisteren haha.

.

Tweede leg opent hij goed, zakt iets in en blijft even matig doorgaan al vorens hij zich hersteld.

.

Loopt achter de feiten aan maar na een goede score komt er toch weer een paar matige beurten, hij hersteld zich en zet zich opeen uitgooi neer.

.

Jammer genoeg denkt de tegenstander er anders over en pakt de leg van hem af en zo moeten ook hun een derde en beslissende leg spelen.

.

Derde leg opent hij weer matig, gaat een tijdje matig door en heeft op een gegeven moment in ene dubbele bouncher, de tegenstander profiteert hier van.

.

De scores gaan op en neer, bij de uitgooi zet hij zich weg op 95 (vreemde manier van uitgooien).

.

Hij gooit trippel 17 maar die was bedoelt voor de trippel 15, gelukkig krijgt hij nog een kans en gooit dan gelukkig de wedstrijd uit.

.

Theo opent redelijk, gaat goed door en probeert er een maximale score uit te halen jammer genoeg gaat de laatste pijl niet het juiste vakje in.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken, zakt even in met de score en geeft de tegenstander de tijd om terug te komen.

.

Op uitgooi 130 gaat hij alle kanten op maar niet de juiste kant die hij wou, hij pakt de eerste leg al gaat niet echt van harte.

.

Tweede leg opent hij matig, gaat een tijdje matig door.

.

Loopt iets achter de feiten aan, wat hij ook probeert het blijft een tijdje onregelmatig doorgaan.

.

Ik zie aan zijn houding dat hij de leg al op gegeven heeft en dat vind ik dom, je moet blijven vechten want je weet niet wat je tegenstander gaat doen.

.

Hij zet zich weg op 72 maar beide spelers missen nog al wat dubbels, ik zit mezelf op te vreten omdat het niet lukt maar uiteindelijk pakken wij toch de derde punt van de avond.

.

Marco die na de singel van Wesley naar hem toe is gegaan heeft mij al een advies gegeven en die neem ik met volle overtuiging aan, ik hoor Wesley aan Patrick vragen of hun samen gaan koppelen.

.

Zonder mijn tussen komst vind Patrick het beter dat Wesley met Marco gaat gooien en dat vind ik ook het beste, ik meng me niet in het gesprek maar volg het wel en dus is de koppels al gemaakt.

.

De koppels gespeeld, iedere speler gaat nog een zeer mooi spel laten zien al is er bij sommige niet altijd een goede score het gaat in het precieze over het totaal plaatje en daar kan ik niks slechts over zeggen.

.

De jongens hebben laten zien dat ze ook al speelt er iemand even iets minder dan dat we gewend zijn, ze toch een winst kunnen pakken.

.

Soms moet je als toeschouwer er wel bij na denken wanneer je tegen iemand kan zeggen dat hij beter zijn best moet doen, als iemand al zich zelf naar beneden heeft gehaald door dat die gene niet tevreden is over zijn eigen wedstrijd dan moet je dit niet doen.

.

Juist dan moet je die gene steunen en hem oppeppen zodat hij zich niet nog meer naar beneden haalt, dus in plaats van “kom op ……je kan beter dan dit” kan je beter zeggen “jammer voor deze beurt de volgende beurt is voor jou”.

.

Hiermee geef je die persoon een Boest mee dat hij wel goed bezig is al is zijn score matig.

.

Na de koppels waren er sommige toch wel benieuwd wat de Ranger Boys gedaan hadden en dus werd er geprobeerd om de captain/reserve captain van de tegenstander te bereiken, zo zouden we ook weten of we nu toch de nummer 1 zouden zijn of niet.

.

Met alleen de teamronde nog in het vooruitzicht gingen de jongens weer aan de okkie staan en lieten voor de laatste keer zien dat ze ook als team een zeer goed spel kunnen laten zien.

.

Tijdens deze wedstrijd werd Marco gebeld en deze zonderde zich even van ons af en toen hij terug kwam wist hij ons te melde dat we KAMPIOEN waren.

Kampioen Unexpected DBZP 2017-2018

Ook de laatste punt ging nog naar ons en de bierronde deden we niet echt meer ons best we hadden bereikt wat we wilde en dat was belangrijk.

.

Rest mij alleen nog om alle spelers van Unexpected DBZP te feliciteren met de overwinning, ik ben zeer TROTS op MIJN JONGENS die hebben gedaan wat ze konden.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

No Worries No Tissues 1 - 8 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected DBZP eind stand seizoen 2017-2018

Unexpected DBZP 4B eind stand seizoen 2017 - 2018

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.