w3 di 17-01-2017 Unexpected 6 – 3 JC

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w3  di  17-01-2017

Unexpected   6 - 3   JC

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na twee keren geen verslag te hebben geschreven door afwezigheid van mij van de laatste twee wedstrijden is het toch wel weer even wennen om iets op papier (Pc papier) te zetten.

 

Vorige week moesten de jongens al tegen dit team, we hadden tegen hun nog een inhaal wedstrijd te spelen.

 

Eigenlijk zouden we deze wedstrijd ook niet gespeeld hebben omdat de tegenstanders maar drie spelers zouden hebben, eerlijk gezegd was ik door een ander gebeuren even niet meer van plan om een wedstrijd te gaan verzetten.

 

In alle eerlijkheid heb ik dit ook gemeld aan de Captain van het andere team, heb hem laten weten dat je met drie spelers ook kan spelen.

 

Natuurlijk zijn er dan wel wat aanpassingen nodig maar met een verlies van twee punten zouden ze alle kansen hebben om de andere punten weer terug te verdienen en zo kan er dan wel gewoon gespeeld worden.

 

Net voor dat ik naar ons thuishonk zou vertrekken kreeg ik toch te horen dat ze onverwacht toch nog met vier spelers zouden komen.

 

Aangekomen bij ons thuishonk had ik eerst even een andere vraag over een wedstrijd van de DBZP die nog steeds niet gespeeld was.

 

Na alles gezegd en mijn hart gelucht te hebben konden we ons gaan concentreren op wat we deze avond moesten doen.

 

Omdat wij als enige team op ons thuishonk speelde gingen we zo als van ouds aan bord 2 spelen, tot teleurstelling van sommige spelers.

 

Nou de opstelling was gemaakt en zo te zien had iedereen er zin in.

 

Als of de dag niet nog gekker kon werd Patrick op een zeer onverwachte plaats als speler neergezet, tja zo nu en dan lopen de zaken toch anders dan verwacht hihi.

 

Rowald ging de spits afbijten, het was nog niet echt meteen in het begin zijn spel.

 

Hij begon lekker met zo nu en dan een mindere score tussen door, toch raad ik je aan om even iets langer pauze te nemen tussen de gooi beurten door.

 

Zo nu en dan hoorde ik hem mopperen omdat de pijlen toch een andere weg gingen dan hij wou.

 

De tegenstander kreeg een kans om de eerste leg af te snoepen maar Rowald was er op gebrand zijn fout goed te maken.

 

Hij deed goed zijn best en liet mij een mooie wedstrijd schrijven aan het bord, de rust was er zo nu en dan wel en zo nu en dan niet.

 

Dit mocht er echter wel toe leiden dat hij de eerste punt van de avond voor ons op het bord liet noteren.

 

Rowald je hebt een zeer mooie partij gespeeld maar nog maals neem tussen de gooi beurten door iets meer rust en concentratie dan gaan de pijlen beter.

 

Mark heeft een matige start gevolgd door een goede score die weer met een matige wordt opgevolgd.

 

Heeft een voorsprong maar komt niet echt in de wedstrijd.

 

Dubbels blijven ook even uit en zo heeft de tegenstander de tijd om steeds dichterbij te komen.

 

Na enkele pijlen op de dubbel pakt hij toch de eerste leg.

 

Tweede leg heeft hij wederom een matige start, even lijkt het iets beter te gaan maar zakt toch weer in.

 

Loopt achter de feiten aan, uiteindelijk vind hij zijn spel en zien we hem met sprongen voor uitgaan.

 

Hij mist dubbel 7 om een score van 88 uit te gooien, jammer maar de volgende beurt is de dubbel van jou.

 

Ook Mark die met nieuwe pijlen speelt heeft zijn singel gewonnen en zo staan we al met 2 – 0 voor.

 

Ik heb mezelf op de derde plek gezet en heb er echt zin in, na een paar weken niet meer in competitie spel mee te hebben gedaan door griep ben ik er weer helemaal klaar voor.

 

Ik laat een zeer voortreffelijk spel zien al zeg ik het zelf, ook ik heb hier en daar mijn score niet op de rit maar herstel me iedere keer.

 

Ondanks mijn zeer bewogen werk dag zat ik niet lekker in mijn vel en was mijn hoofd zo nu en dan flink pijnlijk aan het steken, mijn wedstrijd vond ik al zeg ik het zelf grandioos.

 

Ik speelde zo lekker dat de tegenstander zelfs nog probeerde om de schrijver uit zijn concentratie te halen, ze gaven een score door die ik niet gegooid had.

 

Achteraf vroeg de schrijver of hij het wel goed gedaan had en ik liet hem weten dat hij het goed had gedaan, de schrijver is de gene die dichter op het bord staat en de stand zo kan bekijken dat de schaduw plekken die andere zien niet over het hoofd worden bekeken.

 

Met wederom een winst partij voor ons stonden we nu al met 3 – 0 voor en ging ja je geloofd het niet, Patrick aan zijn singel beginnen.

 

Ook hij keek in  het begin erg vreemd dat hij niet op nummer 1 of 2 stond, tja de dag was toch al gek voor mij dus waarom de opstelling dan ook niet!

 

Patrick was lekker bezig en de wedstrijd was zo snel voorbij dat ik niet eens de kans kreeg om ook maar iets op papier te zetten.

 

Wel vind ik het een melding waard om zijn mooie finish in de eerste leg te vermelden, een zeer mooie finish van 89 is wel geen melding waard op de competitie site maar wel hier.

 

Nu dat alle singels gespeeld waren en we al met 4 – 0 voor stonden was het even snel de opstelling maken voor de koppels en weer lekker verder te gaan met de wedstrijd.

 

De koppels werden ook goed gespeeld en bijna alle wedstrijden zaten de toeschouwers op het puntje van de stoel, wie pakt de punt?

 

Was de ene wedstrijd spannend omdat het echt op de laatste punten of op de laatste BULLS ging we konden niet meer pakken dan twee punten en hebben de andere twee punten aan de welverdiende tegenstanders gegeven.

 

Het enige punt wat nu nog gepakt kon worden was de punt van de team ronde, we kwamen allemaal even iets moeilijker op start maar door een mooie score van 100 kwamen we toch weer iets dichterbij.

 

Tot dat de laatste pijl de dubbel had geraakt was het toch nog spannend, er was geen vooruitzicht wie de punt nu zou pakken.

 

Jammer genoeg konden wij niet de dubbel vinden die we nodig hadden en hebben we de laatste punt als een soort van cadeau aan de tegenstanders gegeven.

 

Met de score op 6 – 3 zeg ik zeer goed gespeeld kanjers, laten we zo door gaan dan kunnen we nog een paar plaatsjes stijgen in de competitie.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 6-3 JC

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW