w3 vr 18-01-2019 Unexpected – Citie

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP – 3C seizoen 2018 – 2019

DBZP logo

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w3  vr  18-01-2019

Unexpected 0 – 9 Citie

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

We starten aan het tweede gedeelte van het seizoen en het afgelopen seizoen heeft best wat teweeg gebracht.

.

Ook al waren we als een sterk team gestart en zijn we een speler kwijt geraakt die liever toch bij andere wil zijn dan bij ons, hebben we ons team toch weer kunnen aanvullen met een speler die ook bij de DORA speelt.

.

Omdat ik pas geopereerd ben zal ik alleen spelen als het niet anders kan en zal hopelijk de tegenpartij wat geduld kunnen opbrengen omdat ik nog niet lekker uit de voeten kan.

.

We moeten weer tegen een sterk team en om toch even te overleggen hoe we gaan beginnen ga ik even met de jongens praten, ze zullen mij zo nu en dan toch even moeten helpen.

.

Gezien het feit ik niet te snel achter elkaar kan en wil spelen plannen we dat ik dan maar als eerste zal gaan zodat ik daarna lekker op de kruk kan wachten tot alle singels gespeeld zijn.

.

Nog een beetje onwennig begin ik aan mijn singel en moet ik ook op een vreemde manier voor de okkie staan, mijn tegenstander moet even iets inhouden in zijn tempo want ik kan op het moment alleen maar op een slakke gangetje me eigen verplaatsten.

.

Gelukkig houdt mijn tegenstander rekening met mij maar ik denk wel dat hij een beetje uit zijn doen is omdat hij niet op zijn eigen tempo kan spelen.

.

Over het algemeen stond ik best wel goed te gooien en stond daar toch wel van te kijken maar was wel blij met de scores die ik gooide.

.

Gelukkig merkte Guillaume dat ik toch wel wat moeite had met het feit van het heen en weer lopen naar het dart bord en dus stelde hij voor om de pijlen eruit te halen, op deze manier kon mijn tegenstander toch een klein beetje aan zijn eigen tempo vast houden.

.

Onverwacht pakte ik toch nog een leg van mijn tegenstander af maar meer dan dat zat er niet voor me in maar dat vond ik niet erg, ik was tevreden over het geen ik gedaan had en kon toch wel juichen over mijn scores.

.

Mijn tegenstander heeft zich ondanks dat ik zijn tempo iets tegen hield toch zeer sportief opgesteld en de winst voor hem was dan ook niet meer dan begrijpelijk.

.

Guillaume opent lekker en is goed bezig de scores vliegen van het bord af en we zien dat hij een stuk sterker speelt.

.

Hij heeft wel nog veel moeite met het vinden van de dubbels maar na vele missers pakt hij toch de eerste leg.

.

De tweede leg start hij iets matiger en blijft even op het zelfde niveau door gaan alvorens hij zich hersteld.

.

Als hij zich hersteld heeft hij zien we toch dat hij een voorsprong te pakken heeft en zijn tegenstander laat het ook even afweten met zijn eigen scores.

.

Beide spelers strubbelen toch nog wel wat met de scores en de dubbels en ook nu gaat de winst naar Guillaume die toch de dubbel weer als eerste vond.

.

In de derde leg blijft hij een beetje rond de scores van 40 hangen maar beide spelers blijven toch nog redelijk bij elkaar in de buurt.

.

Guillaume raakt een beetje gefrustreerd om zijn eigen score maar als hij zich herpakt zien we hem voor een finish gaan van 81, jammer genoeg mist hij de dubbel 16 om de wedstrijd af te maken.

.

Beide spelers blijven problemen houden met het gooien van de dubbels en we hopen eerlijk gezegd dat Guillaume deze eerder vind dan zijn tegenstander, jammer genoeg gebeurt dit niet en moet er nog meer legs gespeeld worden om te zien wie er gaat winnen.

.

De vierde leg opent hij lekker zakt even in maar hersteld zich gelijk, heeft een lichte voorsprong te pakken en beide spelers blijven vrij dicht bij elkaar.

.

Ze geven elkaar maar weinig ruimte om uit te lopen en ook nu worden er toch door beide spelers weer veel pijlen gemist op de dubbels.

.

Jammer genoeg heeft de tegenstander net even iets eerder de dubbel gevonden en dus moet men nog een vijfde en laatste leg beslissen wie de punt binnen haalt.

.

Vijfde leg opent hij sterk, zakt wel even iets in maar hersteld zich gelijk, hij blijft goed doorgaan met her en der een matige score tussen door.

.

Beide spelers vechten weer op de dubbels en we zien zo nu en dan wel een kansje maar die wordt jammer genoeg niet gepakt.

.

Het was zeker een titanen strijd tussen de spelers maar de tweede punt van de avond gaat ook nu onze neus voorbij.

.

Theo opent zwak, blijft even matig doorgaan en loopt al meteen tegen een achterstand aan.

.

De tegenstander die erg lekker bezig is zien we al snel op een finish komen van 170, we zijn allemaal gespannen, de eerste twee pijlen gaan netjes de trippel 20 in maar de laatste pijl mist jammer genoeg zijn doel.

.

Erg jammer had hem zeker die winst gegund, achteraf zei hij ook dat hij op het moment dat hij er echt voor moest gaan ging nadenken (tja dat moet je op dat moment juist niet doen, gewoon gooien en dan pas denken).

.

Theo staat te ver achter maar omdat de tegenstander toch wel wat moeite heeft om uiteindelijk dubbel 1 uit te gooien krijgt Theo toch nog kans om iets terug te komen.

.

Als zijn tegenstander dan uit eindelijk toch de dubbel gevonden heeft is Theo blij dat deze leg over is.

.

Tweede leg opent hij redelijk, heeft een lichte voorsprong en zo te zien gaan de scores nu wel iets beter.

.

Met een enkele matige score tussen door blijft hij de voorsprong vast houden, zo als we weten heeft Theo toch zo nu en dan wel wat moeite met hoge finishen maar hij probeert het wel altijd.

.

Door het niet kunnen finishen en de tegenstander hierdoor toch kansen te geven heeft hij zijn leg verspeeld en gaan we al weer aan de derde leg beginnen.

.

Hij opent sterk en zakt iets in en loopt ondanks dat lichtelijk achter de feiten aan, de tegenstander maakt de voorsprong hoger door even een 140 score te gooien.

.

Scores blijven sterk op en neer gaan en dan zien we toch dat de punt weer naar de tegenstander gaat, Theo is helemaal niet te spreken over zijn eigen spel en is sterk teleurgesteld.

.

Patrick is de laatste die zijn singel gaat spelen, hij opent sterk en gaat lekker door.

.

Hij heeft al snel een voorsprong te pakken en na 4 beurten staat hij dan ook al op een score van 165, hij haalt er niet veel vanaf maar geeft wel de tegenstander de kans om sterk terug te komen.

.

Het geen ik al de hele avond heb gezien zie ik hier nu ook, de dubbels worden niet door ons geraakt en ondanks de voorsprong van Patrick moeten we toch toe zien dat de tegenstander de eerste leg binnen haalt.

.

Tweede leg opent hij matig, blijft even matig doorgaan.

.

Hij loopt achter de feiten aan en als hij zich hersteld dan zakt hij toch weer even in.

.

Door een score van 101 te gooien zet hij zich weg op een uitgooi die uit zou moeten, nee dat doet hij niet, hij gooit zich DOOD !


Hierna pakt hij dan toch de leg nadat hij zich hersteld heeft en zich zelf heeft toe gesproken zoals Patrick als enige kan haha.

.

Derde leg opent hij sterk, zakt even in maar hersteld zich gelijk al gaan de scores wel even op en neer.

.

Hij loopt iets achter de feiten aan en beide spelers komen op de zelfde uitgooi score te staan, als of ze het hebben afgesproken missen beide spelers nog al wat keren de dubbel.

.

Dan zien we toch dat de tegenstander zich eerder hersteld en de leg uitgooit.

.

De vierde leg opent hij sterk en gooit net als zijn tegenstander een 140 score maar jammer genoeg komt er dan bij ons een zeer matige score op het bord te staan.

.

Patrick blijft even een tijdje matig doorgaan voor hij zich hersteld, loopt achter de feiten aan en ook nu zien we dat het hem niet lukt om de score uit te gooien waar hij opstaat.

.

Beide spelers hebben weer wat moeite met de dubbels en de punt gaat ook nu jammer genoeg niet naar ons.

.

Na de singel staan we dan al 0 – 4 achter en zullen we toch iets meer ons best moeten doen met de koppels.

.

De koppels worden gemaakt en we hopen dat de andere koppel wel de punten kunnen pakken die we zo nodig hebben.

.

We komen allemaal nog al wat te kort met de koppels, één koppel kan bij de beide koppels wel 1 punt pakken maar daar mee winnen we niet de wedstrijd jammer genoeg.

.

Nog 1x gaan we alles op alles zetten met de team ronde maar ook hier komen we te kort, ik ben te moe om nog steeds lekker te gooien en dus komen er van mij kant niet veel hoge scores op het bord al doe ik nog wel mijn best.

.

Eindstand: 0 – 9.

.

Over het algemeen hebben we allemaal gestreden voor dat wat we op dat moment konden, sommige van ons zullen zich toch moeten gaan concentreren op de dubbels want deze werden wel erg veel gemist.

.

Het was een moeilijke en zware avond maar we hebben wel wat puntjes laten liggen en dat vind ik toch wel jammer, dus laten we proberen ons weer op orde te krijgen voor de volgende wedstrijden die we nog te spelen hebben.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 0 - 9 Citie

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.