w36 Di 04-09-2018 Unexpected – J C

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w36 Di 04-09-2018

Unexpected  3 - 6  J C

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is dit jaar voor ons allemaal even anders, andere thuisbasis (Café Amore) dan we gewend zijn.

.

We hebben deze keuze gemaakt omdat we hier twee spelers bij ons team zouden komen, als we dit niet zouden doen dan zou de DORA voor ons afgelopen zijn.

.

Ik heb de keuze bij mijn medespelers gelaten die met ons team verder wilde en geen van hen had hier bezwaar tegen en wilde ook graag door met de DORA.

.

Dus vandaar dat we deze stap genomen hebben, we hebben er allemaal weer zin in om te starten.

.

Het was nog even wachten op onze vierde speler, toen deze ook aanwezig was kon ik de spelers kaarten uitwisselen met de tegenstanders en konden we gaan beginnen.

.

Guillaume was de eerste die deze avond ging starten, voor hem is het ook even weer wennen om de pijlen vast te houden.

.

Hij start matig en hersteld zich snel met een enkele mindere score tussen door gaat hij toch wel lekker.

.

De scores gaan wel een beetje op en neer, hij zet zich weg op 94 en laat dan Tops over.

.

Beide spelers hebben toch wel wat moeite met het vinden van de dubbels en beide zetten zich weg op dubbel 1.

.

Jammer genoeg vind de tegenstander deze als eerste en zo gaan ze aan de tweede leg beginnen.

.

Ook nu opent Guillaume matig en duurt het nu even voor hij zich hersteld heeft, ondanks zijn scores heeft hij toch een lichte voorsprong op zijn tegenstander.

.

Zakt wel weer iets in, ik laat hem weten dat hij wat rustiger moet gooien (door zijn haastige gooien gaan de pijlen alle kanten uit).

.

Ook nu zet hij zich weg op Tops maar jammer genoeg voor hem is de tegenstander ongenadig en pakt de eerste punt voor de tegenstanders.

.

Ik ga als tweede aan mijn singel beginnen, score gaan op en neer.

.

Heb veel problemen met het vinden van mijn staan punt en omdat ik nog steeds niet lekker op mijn rechterbeen kan staan en dus gaat het niet zoals ik wil.

.

In de eerste leg komen we allebei op dubbel 1 te staan, normaal kan ik die best wel snel raken maar nu trok ik geregeld mijn pijl naar beneden omdat ik een pijnlijke steek in mijn been kreeg.

.

De tegenstander ging er met de eerst leg vandoor en ik was best wel een beetje boos op mijzelf.

.

De tweede leg ging een stukje beter en ik pakte dan ook de kansen die ik kreeg en was niet van plan om zonder strijd de wedstrijd te verliezen.

.

Ik pakte de tweede leg en zo moesten we dus nog een derde en laatste leg spelen, ik had het gevoel deze te kunnen pakken.

.

Ik zette me wel op 85 en ging voor trippel 15 die er mooi in belande met 1 pijl om daarna Tops uit te gooien, pfff weer die pijn steek en weer trek ik mijn pijl naar beneden.

.

Jammer genoeg kon ik er niks meer aan doen alles wat ik probeerde ging mis en zo verloor ik mijn eerste singel wedstrijd.

.

Ik was wel teleurgesteld maar net zoals ik tegen mijn eigen spelers zeg: “jammer volgende keer beter”, tja zo moet ik ook dan maar denken!

.

Voor Sandra was dit de eerste competitie wedstrijd bij ons team, ze startte matig maar ook haar tegenstander was geen sterke speler dus ze konden zich aan elkaar optrekken.

.

Ze doet wat ze kan en wat ze laat zien is goed, haar hoogste score is 82 en dat is echt niet slecht hoor.

.

Beide spelers hebben wel wat moeite met het vinden van de dubbels, na vele pijlen die gemist worden op de dubbel is het Sandra die haar eerste leg wint.

.

Wel valt het mij op dat Sandra vaak zegt: ”ik kan dat niet”, nou zo als wij gezien hebben kan ze het zeker wel.

.

Tweede leg start ze sterk met 65, zakt dan wel iets in maar ze doet nog steeds haar best.

.

Ook al gaan de scores op en neer ze blijft een lichte voor sprong houden op haar tegenstander en ook nu werkt ze zich weer goed naar een finish toe.

.

De eerste leg had ze wel wat meer pijlen nodig om de dubbel te vinden maar de tweede leg had ze wel minder pijlen nodig en eindige ze de wedstrijd met een mooie dubbel 7.

.

We feliciteerde haar met haar eerste overwinning.

Een pluim geven TRANSPARANTTevens geef ik haar aan dat ik niet meer van haar wil horen: “ik kan dat niet”, ze heeft laten zien dat ze het wel kan.

.

Ook voor Tessa is het de eerste wedstrijd in competitie verband, een beetje onzeker begint ze aan haar wedstrijd.

.

Ze start sterk voor iemand die voor het eerst speelt, de scores gaan wel wat op en neer maar ze doet goed haar best.

.

De tegenstander geeft haar in de eerste leg best wel de kans om goed bij te blijven, als ze op een dubbel staat denkt ze als ze een enkele vak gooit dat het dan klaar is maar is sta naast de spelers en zeg haar dat ze als nog een dubbel kan gooien.

.

Jammer genoeg voor haar pakt de tegenstander de eerste leg, ik laat haar weten dat het niet uitmaakt volgende leg heeft ze weer kansen.

.

Ook nu gaan de scores op en neer maar ik zie geregeld toch ook zeer goede scores op het bord belanden.

.

Heb wel het idee dat ze zelf niet echt tevreden is maar ik ben wel tevreden op wat ze doet.

.

We zien de tegenstander verder uit lopen en ik laat Tessa weten dat ze gewoon haar eigen spel moet spelen en verliezen is zeker niet erg.

.

De tegenstander is al op een uitgooi score maar zo lang de dubbel niet gevallen is heeft Tessa nog kansen om terug te komen, terug komen doet ze zeker want zodra de tegenstander haar in z’n nek voelt hijgen gooit hij de wedstrijd uit.

.

Ook Tessa laten we weten dat ze een goed spel heeft gespeeld, ze is niet tevreden over haar zelf maar wij zijn wel tevreden en ze heeft een zeer mooi spel laten zien.

.

Met de stand op 1 - 3 gaan we de koppels beginnen, we hebben nog kansen om terug te komen.

.

De koppels worden gevormd, het is voor sommige spelers ook nu weer een spel die ze niet echt kunnen omdat ze deze nog nooit gespeeld hebben.

.

We gaan met z’n allen de strijd aan, soms lopen we achter soms lopen we iets voor.

.

Op een gegeven moment zie ik de reserve speler zich warm gooien en ik vraag me toch af waarom hij invalt op een team die de punt binnen haalde.

.

Van de vier gespeelde Tack - Ticks kunnen we jammer genoeg maar 1 punt bij schrijven.

.

Met de stand op 2 - 6 is het nog alleen de teamronde die gespeeld moet worden.

.

Het hele team gaat voor de laatste punt strijden, allemaal zijn ze er toch nog op gebrand om nog een punt binnen te slepen.

.

Iedereen doet erg goed zijn best en de laatste punt komt ondanks alles toch onze kant uit.

.

We hebben dan wel de wedstrijd verloren maar ik wil toch een

Goed gespeeldgeven voor deze eerste wedstrijd, Tessa en Sandra jullie hebben zeer goed gespeeld en ik ben zeer tevreden over het spel dat jullie hebben laten zien.

.

Na afloop van de wedstrijd heb ik ook kunnen melden dat Michael vanaf volgende week bij ons in het team is en via deze weg wens ik hem ook veel speel plezier binnen onze team en heet je welkom bij Unexpected.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3-6 JC

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

verslag

DORA 4A Uitslagen

verslag

DORA 4A Standen

verslag

DORA 4A BekerWeek.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.