w37 di 11-09-2018 Unexpected – The Slayers-1

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w37 di 11-09-2018

Unexpected  5 - 4  The Slayers-1

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Na iedereen opgehaald te hebben gingen we op weg naar Amsterdam, ook  nu hebben we weer een nieuwe speler die zich bij het team heeft aangemeld en vanavond zijn eerste wedstrijd bij ons gaat spelen.

.

Toen iedereen aanwezig was gingen we allemaal ons even warm gooien en langzaam aan kwamen ook alle spelers van de tegenstanders binnen.

.

Het andere team van Café Amore had een uitwedstrijd dus wij hadden alle banen voor ons zelf, we kozen voor de middelste baan en zouden de 1ste baan eventueel kunnen gebruiken om even in te gooien.

.

De opstelling werd gemaakt en de spelers kaarten werden gewisseld door de captains, we wenste elkaar een fijne avond en de wedstrijd kon beginnen.

.

Guillaume wou weer als eerste beginnen, hij start lekker al zakt hij daarna wel iets in.

.

Hersteld zich gelijk maar dan komt er toch weer een lage score, de scores blijven even een tijdje heen en weer gaan.

.

De tegenstander is wel al op een uitgooi score maar Guillaume blijft redelijk doorgaan, jammer genoeg pakt de tegenstander toch nog de eerste leg.

.

Tweede leg opent Guillaume redelijk, de scores zijn in ene ook een stuk beter (de spanning is er vanaf), door het gooien van een 100 score loopt hij op zijn tegenstander uit.

.

Gaat goed door ook al heeft de tegenstander de voorsprong wel al weer van hem overgenomen, even een wat zwakkere moment.

.

Guillaume hersteld zich en gaat weer lekker verder, hij zet zich van een hoge finish weg op 38, jammer genoeg mist de pijl de dubbel en moet hij het met een omweg proberen het uit te gooien.

.

We zien dat dit niet lukt en hopen dat hij nog een kans krijgt en die krijgt hij ook en dan pakt hij meteen de leg.

.

Zo moeten ze dus een derde en beslissende leg gespeeld worden, Guillaume opent lekker ook al belande de eerste pijl op de grond.

.

Loopt iets uit op zijn tegenstander en dan zien we toch weer even een wat mindere score tussen door, hij kan zich niet meteen herstellen.

.

Zijn voorsprong wordt weer overgenomen door de tegenstander en dan zien we dat Guillaume zich wel meteen kan herstellen.

.

Hij blijft lekker doorgaan, even toch weer een wat mindere score tussen door.

.

Beide spelers geven elkaar maar weinig ruimte betreffende de scores die gegooid worden.

.

Guillaume gaat er voor om 47 uit te gooien maar hij mist de dubbel, gelukkig mist zijn tegenstander ook zijn dubbel en heeft Guillaume nog maar 1 kans.

.

We zien de dubbel vallen en zijn zeer tevreden over zijn gewonnen punt, de eerste punt is binnen.

.

Voor Michael is dit zijn eerste wedstrijd bij ons team, de scores gaan op en neer met zo nu en dan een goede score tussen door.

.

Hij lijkt erg teleurgesteld op zijn eigen scores maar hij gaat toch wel lekker door.

.

We zien al snel genoeg dat dit niet zijn wedstrijd zal worden, soms heb ik het idee dat hij net even de volgende pijl te snel gooit en deze daardoor naar beneden trekt.

.

Jammer genoeg moet hij de punt aan de tegenstander laten, volgende wedstrijd betere kansen.

.

Sandra die meteen al aangaf niet als eerste te willen beginnen ging dus als derde aan haar singel beginnen, gelukkig zag ik bij de inschrijving dat ze tegen de enige dame van de tegenstander moest gooien.

.

Ze opent matig, hersteld zich maar is toch nog een beetje onwennig om de vakken te raken die ze wil raken.

.

We zien de tegenstander verder bij haar weg lopen maar Sandra blijft haar best doen, al snel zien we een lekkere score door dat ze de dubbel Bull al een paar keer heeft geraakt.

.

Beide spelers blijven redelijk bij elkaar, als ze op een uitgooi score staat doet ze goed haar best maar jammer genoeg voor haar mist ze nog al wat dubbels.

.

De eerste leg gaat naar de tegenstander en dus moet de strijd in de tweede leg weer bij het begin beginnen.

.

Ook nu gaan de scores op en neer maar we zien toch weer de strijd van de vorige wedstrijd.

.

Heeft een licht voorsprong opgebouwd en we hopen in stilte dat ze deze leg binnen kan pakken, jammer genoeg zetten beide spelers zich weg op Mad-House (dubbel 1) en hebben nog al wat pijlen nodig om deze te vinden.

.

Sandra raakte lichtelijk geïrriteerd omdat geen van twee de dubbel kon vinden, al zat ze soms met een pijl heel dichtbij ging de volgende pijl een eigen richting en kwam niet meer in de buurt.

.

Ze was blij dat de tegenstander uiteindelijk wel de dubbel vond, tja soms is het even een dilemma maar de strijd moet je niet opgeven er zijn altijd kansen.

.

Ik ben de laatste die zijn singel gaat beginnen, ik ben redelijk bezig maar zie mijn tegenstander in de eerste leg steeds verder uit lopen.

.

De tweede leg voel ik de kans en probeer die te pakken door een hoge finish van 128, gooi trippel 18, trippel 18 en ben het dan helemaal kwijt.

.

Achter me hoor ik zeggen dat ik 108 gegooid heb, “ja dat weet ik maar ik kom niet verder”, zoek mijn medespelers maar die zijn buiten aan het roken.

.

Michael die de wedstrijd schrijft laat me weten dat hij ook aan het rekenen is maar er ook niet 1 2 3 uit komt.

.

Uiteindelijk zegt mijn tegenstander wat ik over heb en ik mis de dubbel 9 door de pijl een tik na te geven en deze doen te belanden in de enkele 5 (shit, shit, shit, nou ja ik heb het geprobeerd).

.

Mijn tegenstander pakt daarna de wedstrijd en ik bedank hem voor zijn steun.

.

Met de stand op 1 - 3 moeten we de koppels vormen, ik twijfel over hoe we verder moeten en ga buiten even overleggen.

.

Guillaume en Michael gaan samen, ze zijn zeer sterk bezig en ik zie de kansen weer groeien voor ons.

.

De jongens hebben zo nu en dan wat begeleiding nodig maar over het algemeen hebben ze een zeer mooi spel laten zien.

.

Ook Patrick en Sandra gaan de koppels spelen en Sandra hoor ik zo nu en dan mopperen maar ze doet goed haar best.

.

Het spel Tack - Ticks is geen makkelijk spelletje maar als je het één maal door hebt kan je hier wel punten mee pakken.

.

Van de vier partijen pakken we 3 punten en zo staan we na de Tack - Ticks met de score van 4 - 4 weer gelijk.

.

Het komt er nu op aan wie er sterk genoeg is om de team ronde naar zich toe te halen, alle spelers gaan weer de strijd aan met de pijlen en met zich zelf.

.

Ik schrijf vele punten op het bord en zie het de goede kant op gaan maar als we in de buurt van een finish komen begint het me toch te spannend te worden, wie pakt als eerste de laatste dubbel.

.

YES we hebben onze eerste wedstrijd gewonnen, ik heb zeer genoten van ieder zijn spel en we hebben als team zeker kansen om nog meer wedstrijden te winnen.

.

De tegenstanders wilde de bier ronde apart spelen en dus werd er nog een wedstrijd gespeeld die we dan weer niet wonnen, tja sommige van ons zijn niet echt voetballers we zijn darters dus een spelletje voetbal met pijlen is toch wel een beetje moeilijk.

.

Met de stand op 5 - 4 is er een eind gekomen aan deze avond, ik hoop dat we als team steeds sterker groeien en vele fijne avonden zullen hebben.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5 - 4 The Slayers-1

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

verslag

DORA 4A Uitslagen

verslag

DORA 4A Standen

verslag

DORA 4A BekerWeek.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.