W37 vr 14-09-2018 Citie – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 - 2019

DBZP logo

w37  vr 14-09-2018

Citie  7 - 2  Unexpected.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is voor een ieder van ons wel even wennen aan de divisie waar we nu in zitten, we zullen allemaal nieuwe gezichten zien en we kunnen geen tactische zet zetten omdat we niet weten hoe onze tegenstanders spelen.

.

We zullen iedere wedstrijd weer onze best moeten doen om te bewijzen dat we het derde divisie aankunnen, het zal een zware dobber zijn en sommige van ons zullen iets meer moeten oefenen op het geen waar ze het minst goed in zijn.

.

Het was even wachten op de jongens maar toen ze er aan kwamen konden we meteen wegrijden om naar café ’t Zonnetje te gaan, er waren al een aantal jongens aan het ingooien maar omdat we niet wisten of hun de tegenstanders waren liet ik het even zoals het was om te kijken of er nog meer spelers binnen zouden komen.

.

Aangezien er niemand meer binnen kwam en ik de opstelling al enigszins in gedachten had gemaakt was ik toch een beetje aan het twijfelen, Wesley vroeg aan me of ik al wist wat de opstelling zou zijn en dus liet ik hem kiezen.

.

Na overleg met Wesley was de opstelling klaar en vulde ik bij ons al vast de lijst in en ging een beetje onwennig naar de speler toe waarvan ik dacht dat hij de tegenspeler was van ons, ik stelde me voor en overhandigde hem de spelers kaarten.

.

De Captain van de tegenpartij gaf me te kennen dat ze nog aan het wachten waren op een nieuwe speler die van een hogere divisie kwam en hij had zijn pasje bij zich dus zodoende kon ik wel een naam invullen maar geen spelers nummer.

.

Net voordat we aan de wedstrijd zouden gaan beginnen, zei Wesley dat ik van 1 speler geen nummer had ingevuld.

.

Ik zei dat die speler als die binnen was zijn spelerspas aan de Captain van de tegenpartij zou geven en dan zou ik ook het spelersnummer krijgen van die persoon, net na dat ik mijn zin beëindigd had kwam de Captain er al aan en kon ik Wesley vragen het nummer in te vullen.

.

Die speler kreeg te horen dat die nog even de tijd had om in te gooien want hij moest meteen als eerste aan de bak.

.

Eindelijk ging de eerste wedstrijd beginnen, Patrick start matig, hersteld zich en gaat lekker door.

.

Loopt iets achter de feiten aan, met enkele mindere scores tussen door zet hij zich weg op 142 maar daarna krijgt hij geen kans meer om 64 uit te gooien.

.

Tweede leg start hij wederom matig, hersteld zich, maar loopt wel al achter de feiten aan.

.

Komt wel wat terug maar het is niet meer nodig, ook deze leg is zo snel voorbij zonder dat je er erg in hebt.

.

Derde leg opent hij redelijk, wel even een wat mindere score tussen door.

.

Ook nu heeft hij de pech na even kort een voorsprong te hebben gehad, loopt hij al weer achter de feiten aan te lopen.

.

Zet zich weg op 80 en mist Tops, de tegenstander geeft hem daarna geen kans meer want na drie pijlen en verschillende vakken gooit hij toch de laatste leg uit.

.

Tja dat was de eerste leg voor het nieuwe seizoen en we weten nu wat we te verwachten hebben van de tegenstanders uit een hogere divisie.

.

Wesley start lekker, gaat lekker door en heeft een lichte voorsprong te pakken.

.

Even een wat mindere score tussen door en hij raakt dan ook de voorsprong kwijt, hij zet zich weg op 127 maar het gaat niet zoals hij wil.

.

De tegenstander die ook een beetje moeite heeft met het vinden van de dubbel geeft Wesley nog wel wat kansen om uit te gooien, maar na een paar pogingen is de tegenstander toch uit.

.

Tweede leg opent hij sterk en gaat goed door, hij heeft weer een licht voorsprong te pakken.

.

Door weer even wat mindere scores te gooien raakt hij toch enigszins zijn voorsprong weer kwijt, maar hij zet zich weg op 124 en je ziet hem denken!

.

Het lukt hem niet om deze hoge finish uit te gooien maar hij krijgt nog een kans om 88 uit te gooien.

.

Ook nu krijgt hij van de tegenstander weer de kans om 58 uit te gooien maar na dat ook deze niet gaat zijn de kansen op en pakt de tegenstander ook deze leg.

.

De derde leg start hij weer lekker en blijft goed doorgaan met zo nu en dan een mindere score tussen door, ondanks dat loopt hij wel iets achter de feiten aan.

.

Ook nu pakt hij jammer genoeg niet de dubbels en dan is de wedstrijd gespeeld en staan we al met 2 - 0 achter.

.

We weten dat het altijd aan het begin van het seizoen weer even wennen is en bij sommige is de spanning nu wel erg merkbaar.

.

Theo opent redelijk, hersteld zich en gaat lekker door en heeft een lichte voorsprong.

.

In ene is het net of hij het kwijt is en er komen dan ook wat matige scores op het bord.

.

Hij hersteld zich en zet zich weg op 90, hij heeft toch wel wat moeite om de juiste weg te vinden om iets uit te gooien.

.

Ook hier zie ik dat er toch wel wat dubbels gemist worden, of als het niet gaat zoals hij wil dan gooit hij zich DOOD (ik vind dit niet verstandig gezien het feit dat de tegenstander ook op een uitgooi score staat).

.

Door de keuze die Theo gemaakt heeft pakt het dan toch verkeerd voor hem uit want de eerste leg gaat naar de tegenstander.

.

Tweede leg start hij redelijk, gaat even een tijdje redelijk door en loopt iets achter de feiten aan.

.

Door toch weer even iets in de buurt te komen van de tegenstander gooit hij in ene zo maar even een 140 score tussen door, daarna blijft hij goed doorgaan.

.

Hij blijft nu redelijk in de buurt van zijn tegenstander en hij zet zich weg op 75, het lukt hem niet om deze uit te gooien maar hij heeft nog een kans.

.

Gelukkig pakt hij de kans die hij krijgt van de tegenstander en zo gaan we al weer aan de derde leg beginnen.

.

Hij start erg sterk, blijft goed doorgaan en spelers blijven dicht bij elkaar.

.

Zet zich weg op 94 en dan zie ik hem denken maar het gaat niet zoals hij wil, je ziet dat hij met de uitgooi toch nog wel wat moeite heeft met rekenen.

.

Hij mist nog wat dubbels en we zien dan toch weer deze leg naar de tegenstander gaan.

.

Vierde leg opent hij redelijk maar hij heeft wel weer de voorsprong te pakken door een 100 score te gooien en hij blijft lekker doorgaan met een enkele mindere score tussen door.

.

De scores blijven lekker gaan maar als het even iets minder is hoor je hem op zich zelf mopperen, beide spelers staan al weer op een dubbel en gelukkig pakt Theo deze.

.

Tja dan moet je in ene toch wel een heel lang potje spelen, de vijfde en laatste leg moet de beslissing maken wie er de punt pakt.

.

Hij start matig en het gaat even niet zo lekker en dus heeft de tegenstander de kans om bij hem weg te lopen.

.

Hij moet even weer tot rust gemaand worden want hij staat te gestrest te gooien en dan gaan alle pijlen alle kanten uit maar niet naar het bord.

.

Als hij zich hersteld heeft gaan de scores in ene weer te stijgen, met een score van 120 zet hij zich weg op 88.

.

Hij mist de dubbel 5 en zet zich daarmee weg op een oneven uitgooi, later zet hij zich dan weg op Mad-House en tja die is niet voor iedereen makkelijk te raken.

.

De tegenstander geeft hem wel een paar kansen maar op een gegeven moment is deze er ook klaar mee en pakt dan toch weer de punt voor onze neus weg.

.

Ik ga aan mijn singel beginnen, ben lekker bezig en ik zie toch wel wat kansen die ik probeer te pakken.

.

Op mijn dubbel moet ik wel even mijn rust pakken en met 1 pijl laat ik de tegenstander zien dat ik net even iets sterker in mijn schoenen sta.

.

Ik blijf alle legs vechten zoals ik nog nooit gevochten heb maar zo nu en dan voel ik de pijnscheut door mijn knie gaan en dan gaan de pijlen die ik op dat moment net los liet niet daarheen waar ik ze wou hebben.

.

Jammer genoeg krijg ook ik het niet voor elkaar om mijn singel te winnen en dus staan we na de singels al met 4 - 0 achter.

.

Zo langzaam aan begin ik toch te denken dat we als we zo door gaan met een schamele 0 op het bord naar huis gaan, we zullen ons toch moeten herpakken als we toch van die 0 af willen.

.

De koppels worden gevormd en we gaan op nieuw de strijd aan met ons zelf en met onze tegenstanders.

.

Iedere speler doet weer goed zijn best maar het blijft en feit dat we steeds toch weer te kort komen op de dubbels, deze worden toch wel te vaak gemist.

.

Ondanks dat we allemaal goed ons best doen, zien we toch op een gegeven moment een lichtpuntje.

.

Wesley en ik pakken de eerste punt van deze avond en we voelen ons toch wel weer even wat groeien omdat de 0 er vanaf is.

.

Ook Theo en Patrick hebben het gevoel gekregen om van de zelfde spelers waar wij (Wesley en ik ) van gewonnen hebben een punt te kunnen pakken en ze doen wat hun gevoel hun aangeeft.

.

Met de score op 5 - 2 krijgen we toch weer een beetje het gevoel dat we nog kunnen proberen om nog een punt te pakken, helaas was dit alleen maar een gedachten van ons.

.

De strijd die we met de koppels hadden gestreden was wat we even nodig hadden maar daarna was het dan ook voor sommige van ons op, we hadden alles gegeven wat er in ons zat.

.

We verliezen dan wel de wedstrijd met 7 - 2 maar ik vind dat een ieder zijn best gedaan heeft, iedereen heeft laten zien dat we toch nog kunnen strijden om de 0 van het bord te krijgen.

.

Toch wil ik wel even zoals sommige ook op de avond zelf gezegd hebben, iedereen er op aan dringen om meer de tijd te nemen voor de dubbels.

.

Als we meer oefenen op de dubbels en deze wat beter gaan gooien hebben we zeker kans om de wedstrijd te winnen.

.

Ondanks de verlies vind ik wel dat een ieder goed zijn best heeft gedaan, laten we bewijzen dat we er goed aan hebben gedaan om naar de derde divisie te gaan.

.

Ik ben SUPER TROTS op de jongens.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Citie 7-2 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

verslag

Standen & uitslagen DBZP 3C

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.