w38 di 15-09-2015 Unexpected 7 – 2 JC

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w38 di 15-09-2015

Dora logo

Unexpected   7 - 2   JC

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Helaas waren niet alle spelers aanwezig om de groepsfoto te maken, het is te hopen dat het bij de volgende thuis wedstrijd wel zo is en anders doen we het zonder team foto.

 

Bij binnen komst miste we nog 1 persoon, na een woordenwisseling van vrienden onder elkaar konden we toch aan de avond beginnen.

 

Om eens met een andere persoon te beginnen bood Theo zich aan om als eerste te gaan.

 

Hij opende sterk, viel iets terug met de score maar herstelde zich daarna meteen.

 

De scores waren lekker en al snel had hij een forse voorsprong opgebouwd, hij had wel even de tijd nodig om uit te gooien en zo kreeg de tegenstander toch wel langzaam aan de tijd om terug te komen.

 

Hij pakt de eerste leg, tweede leg gaat hij lekker verder waar hij de eerste leg beëindigd was.

 

Ook nu heeft hij weer een goede voorsprong op zijn tegenstanders, toch blijft de uitgooi zo nu en dan een struikelblok.

 

Beide spelers hebben nog al wat pijlen nodig om de dubbel te gooien, na vele beurten pakt Theo toch de eerste punt voor ons vandaag.

 

Amber is als tweede en heeft voor het begin andere flyers er op gezet zonder er eerst eens mee te gooien (of dit een goede set is valt nog te bekijken).

 

Ze liep meteen al vanaf het begin tegen een achterstand aan te kijken en ze kon niet goed genoeg terug komen dus moest ze de eerste leg aan haar tegenstander laten.

 

De tweede leg ging iets beter, maar ze had geluk dat er geregeld een pijl uit het bord viel van de tegenstander.

 

Ze pakte even de voorsprong maar het leek er op dat ze deze ging verspelen maar ondanks dat pakte ze de tweede leg.

 

De derde leg ging iets beter en ook hier vielen er geregeld een paar keer een pijl van de tegenstander naar beneden, met de uitgooi had ze ook iets meer moeite.

 

Aan het einde van de avond zei ze dat ze lekker gegooid had maar daar sprongen Marcel en ik meteen op in, beide vonden we dat ze met de nieuwe opstelling van der pijlen minder sterk was op haar dubbels dan met haar vorige pijlen.

 

Patrick ging als derde aan zijn singel beginnen, hij opende sterk maar valt dan helemaal weg.

 

Al mopperend op zich zelf kwam het toch wel iets beter, hij pakte de eerste leg.

 

De tweede leg loopt hij een stuk beter te gooien, alleen bij de uitgooi heeft hij nog de zomercompetitie in zijn hoofd en zet zich zelf weg op dubbel Bull.

 

Na zijn fout hersteld te hebben was de wedstrijd al gespeeld en stonden we met 3 - 0 voor.

 

Ik zelf moest nu gooien en ik had echt het gevoel als ik net zo gooi als de avond ervoor kan ik beter mijn pijlen in mijn tas laten en meteen naar huis gaan.

 

Nou ik moest er toch aan geloven en ik gooide boven mijn eigen verwachtingen uit beter dan ik gedacht had, punten liepen lekker en met de dubbels had ik ook niet echt veel problemen.

 

Ik zat lekker in mijn vel en zag een gemiste hoge score aan mijn neus voorbij gaan.

 

Beide legs had ik een forse voorsprong die ik niet zo 1,2,3 weg zou geven en dus waren we met de 4de overwinningspunt goed van start gegaan.

 

Met de tussen stand op 4 – 0 gingen we de koppels beginnen.

 

In alle vier de koppel wedstrijden heeft iedereen gegeven wat die kon, er werden behoorlijk wat extra punten gescoord om maar op voorsprong te blijven.

 

We wonnen de eerste 2 legs en moesten jammer genoeg (maar wel verdiend door de tegenstanders) 2 legs afgeven aan hun.

 

Met de stand op 6 – 2 hadden we de overwinning al binnen maar we moesten nog de team ronde spelen, iedereen gaf zich weer voor zover men kon en voor we er erg in hadden stonden we op een uitgooi.

 

Patrick miste de dubbel 20 om de wedstrijd te beëindigen, hij vertelde mij om te zorgen dat ik het op de score van dubbel 10 moest laten want die kon Theo goed uitgooien.

 

Nou jammer Patrick maar als ik de wedstrijd zelf kan uitgooien dan doe ik dat en dat deed ik met 1 pijl mooi in het midden en klaar was de avond.

 

Onze tweede zegen was binnen en hopelijk zullen er nog velen volgen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW