W39 vr 30-09-2016 BekerWeek-1-Unexpected 6 – 3 Double one

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

W39 vr 30-09-2016

BekerWeek-1-

transparant BekerWeek (100X100)

Unexpected  6 - 3  Double one

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Tja daar sta je dan als reserve speler opgesteld en nadenkend ‘wat ga ik doen vanavond’, vanaf de kant de wedstrijd bekijken of aan het score bord staan en de jongens van het schrijven ontzien.

 

Nou die vraag is voor mij heel makkelijk, vanaf de kant kijken is leuk maar toch ook een beetje saai (je voelt dan iets minder de spanning van de wedstrijd vind ik), dus ga ik maar de hele avond schrijven.

 

Wat zal deze avond ons gaan brengen, bij de DORA hebben we verloren dus nog even afwachten en dan laat ik het jullie weten.

 

Patrick gaat als eerste aan zijn singel beginnen, hij was lekker bezig in de eerste leg.

 

De scores vlogen van het bord af en al snel was de eerste leg binnen, tweede ging ook lekker maar toch een klein beetje minder dan de eerste.

 

Tweede leg ging naar de tegenstander, maar het spel was nog niet gespeeld dus waren er nog kansen zat om te winnen of te verliezen!

 

De tegenstander gaf in de derde leg wat meer gas en zo kwam Patrick in ene met 1 – 2 achter, omdat het een beker wedstrijd is spelen ze om 5 gewonnen legs.

 

Patrick was er niet blij mee dat de tegenstander één punt voor stond dus maakte hij het weer gelijk en was de spanning in de wedstrijd weer terug.

 

Wie zou de laatste leg pakken, nou Patrick liet zich niet kennen en al weer vlogen de scores van het bord en pakte hij de allerlaatste punt die er te verdienen was.

 

BAM we staan 1 – 0 voor dat is een mooie start van een zeer spectaculaire avond, hoeveel punten zouden er nog bij komen?

 

Mark ging als tweede, hij zat nog niet echt in zijn spel en al snel had zijn tegenstander de eerste leg te pakken.

 

Hij liet zich niet kennen en ging met frisse moed aan de tweede leg beginnen, was lekker bezig en pakte dan ook de tweede leg.

 

De derde leg liet hij het even afweten en dus zag ik bij de tegenstander meer punten verdwijnen en zij pakte dan ook de punt.

 

Omdat we om 5 gewonnen legs spelen moesten ze nog een leg spelen, al snel werd het duidelijk dat Mark zijn tegenstander niet meer bij kon houden.

 

Ze gooide eerst een 180 en omdat ze dat nog niet genoeg vond kwam er ook nog een finish boven op van 118.

 

Jammer voor Mark maar tegen zo’n tegenstander is niet meer op te boxen.

 

Marcel ging aan zijn singel beginnen, hij was lekker bezig al moest hij wel de eerste leg aan de tegenstander geven.

 

In de tweede leg was hij er op gebrand om toch terug te vechten en dat deed hij met alle krachten die hij had.

 

Hij pakte de tweede leg door een mooie 86 uit te gooien met 2 pijlen, ja ja de strijd is er nog steeds bij de jongens.

 

Jammer genoeg kon hij in de laatste twee legs die volgde niet veel meer doen dan toe te kijken hoe de tegenstander deze pakte.

 

We stonden nu in ene 1 – 2 achter, maar we konden nog gelijk komen als de volgende speler zijn best deed.

 

Theo kwam niet in zijn spel, de scores bleven vaak te laag of niet genoeg om de tegenstander bij te houden.

 

Na dat de tegenstander de eerste leg had gepakt probeerde Theo nog wat terug te doen maar het mocht niet baten, de tweede leg ging ook aan zijn neus voorbij.

 

De derde en misschien wel de laatste leg, liet hij het op een gegeven moment lopen zoals het ging.

 

Hij keek tegen een achterstand aan en wat hij toen deed was zonde, hij gaf het op en dat was duidelijk te zien aan de scores die hij gooide.

 

Er was totaal geen vechtstrijd meer bij hem terwijl hij best nog wel als hij zijn beste beentjes voorzette nog wel her en der een punt te verdienen was.

 

De strijd is pas geleverd tot de laatste pijl de dubbel heeft geraakt en tot die tijd zal men moeten strijden of men het nog ziet zitten of niet, laat de moed niet zakken maar ga de strijd gewoon aan.

 

Het is beter om strijdend te verliezen dan gewoon weg maar laten gaan van de tegenstander.

 

Met de stand op 1 – 3 gaan we aan de koppels beginnen, ik als schrijver zie het jammer genoeg niet meer echt mogelijk om te winnen.

 

Hoe kan een mens zich vergissen in zijn eigen medespelers, alle jongens hadden tijdens de koppels weer de strijd lust gevonden en wilde deze wedstrijd zeer zeker niet verliezen.

 

De jongens gingen als een speer ook al zouden ze één leg achter of voor komen, er kwam bij alle wedstrijden op de laatste leg terecht om tot een beslissende punt te komen.

 

Iedere keer zag ik of de jongens of de tegenstanders terug komen en steeds was het zo spannend op het eind, wie pakt de punt?

 

Alle koppels werden door de jongens gewonnen.

 

De tegenstanders snapte er niks van dat ze met een stand van 1 – 3 voorstond toch nog de wedstrijd kunnen verliezen door de koppels.

 

Na de koppels stonden we in ene met 5 – 3 voor en hadden we alleen de teamronde en de bierronde nog te spelen.

 

De teamronde is Tack – Ticks en aangezien wij die ook bij de DORA spelen hebben we hier ten alle tijden een streepje voor op de tegenstanders.

 

Het spel werd zeer goed gespeeld en de kruizen vlogen op het bord net als de score, even een terug spurt van de tegenstanders (die de scores opschroefde) maar de jongens lieten zich niet kennen.

 

Ze pakte de welverdiende punt nog even mee en zo hebben we toch gewonnen met 6 – 3.

 

Ook nu het spel gespeeld is kunnen de tegenstanders het nog niet verkroppen dat ze van een 1 – 3 voorsprong verloren hebben.

 

Ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben met de wedstrijd, goed gespeeld jongens en laten we kijken of we weer net zover kunnen komen als vorig jaar.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW