w4 vr 26 -1-2018 Unexpected – No Doubles

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logow4  vr  26 -1-2018

Unexpected  4 - 5  No Doubles

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het was en zou een beetje een vreemde avond worden, althans voor mij.

.

Voor Marco zou dit zijn eerste wedstrijd zijn voor ons team, hij is door iedereen goed ontvangen en allemaal staan we te popelen om te beginnen.

.

Terwijl de jongens stonden in te gooien samen met enkele van de tegenstanders was het wachten op het seintje dat ze wilde beginnen, terwijl de tegenstanders niets lieten horen gingen de jongens nog even roken.

.

Pfff staan de jongens buiten te roken gaat de tegenstanders in ene lopen mopperen dat ze willen beginnen, had het dan meteen gezegd toen er gevraagd werd of er nog geroken kon worden.

.

Marco ging als eerste aan zijn singel beginnen, het is voor hem natuurlijk ook weer even wennen om in competitie verband te spelen.

.

Hij was lekker bezig al had hij toch wel zo nu en dan wat moeite met het vinden van de vakken die hij wilde gooien, hij liep dan ook zo nu en dan een beetje te mopperen op zich zelf.

.

Omdat het toch niet zo ging zoals de ingooi tijd (wedstrijd spanning is toch altijd een beetje stressend) had hij toch de wedstrijd naar zich toe getrokken en pakte de eerste punt voor ons.

.

De jongens lieten Marco weten dat we blij waren met de eerste punt van de avond, Wesley ging als tweede aan zijn singel beginnen.

.

Hij zat nog niet echt in het spel en dat was ook wel te zien aan de score die hij gooide, de eerste leg werd gepakt door hem omdat de tegenstander hem daar de kansen voor gaf door zelf niet de dubbels te gooien.

.

Omdat het niet zo lekker ging met de wedstrijd zag hij dat de tweede leg geen zin meer had om voor te strijden al deed hij wel nog gewoon zijn best, de laatste leg was hij weer strijdbaar zo als we hem kende.

.

Hij pakte de wedstrijd al had ik wel het idee dat het zo nu en dan wel eens mis kon gaan.

.

Mark zat vanavond ook niet lekker in het spel, als hij ook maar even de tijd heeft gebruikt hij zijn vrije tijd om in te gooien.

.

Ook hij moest vechten tot de laatste punt en had hij bij de eerste leg al het idee dat het gedaan was, maar ja al gooi je je score als je je dubbel niet gooit kan je niet winnen.

.

Mark bleef vechten tegen zijn tegenstander maar ook tegen zich zelf, de laatste tijd loopt het allemaal niet zo als hij wil, jammer genoeg moest hij de punt aan de tegenstander geven.

.

Theo was de laatste die zijn singel moest spelen, hij was lekker bezig al zaten er zo nu en dan wat mindere scores tussen door.

.

In de eerste leg zet hij zich weg op 122  en uiteraard gaat hij er voor, jammer genoeg liep het niet zoals hij wou.

.

Hij bleef tegen zich spelen, het gemopper werd steeds meer en op het einde van het spel zagen we dat het echt mis ging.

.

De laatste leg was een zeer goed gespeeld al kon hij het niet voor elkaar krijgen om de dubbels die hij nodig had te raken, de frustratie zat er goed in en hij werd dan ook kwaad op zich zelf toen hij de wedstrijd verloren had.

.

Hij was na het spel meteen vertrokken en iedereen liet hem ook even afkoelen, het was nog niet zeker of hij verder wou spelen of dat de reserve speler er in moest komen.

.

De koppels werden gevormd al was ik er van binnen uit niet mee eens maar ik liet vanavond maar alles over me heen komen (was er wel maar mijn gedachten waren ergens anders).

.

De koppels deden allemaal hun best al viel het me wel op dat het ene team gewoon de dubbel neer zet die door de andere speler gegooid of gemist werd en de ander koppel overlegde wat de ander wil hebben.

.

Door dit te doen terwijl de tegenstander ook op een uitgooi staat verspeel je je wedstrijd en dat had niet gehoeven, iedere speler moet iedere dubbel kunnen gooien al heeft die gene een favoriet dat interesseert me geen ene biet.

.

Ik werd er ook een beetje boos over en zei op een gegeven moment dat men ook gewoon door moest gooien, had men gewoon gedaan wat ze moesten doen hadden ze de punt die we nodig hadden niet verspeeld maar gewonnen.

.

De team ronde ging niet zo lekker zeker niet na de jongste speler van hun even tussen neus en lippen door een 180 score gooide, de jongens deden nog wat ze konden maar kwamen jammer genoeg toch net aan te kort om de winst te kunnen pakken.

.

Met de eindscore op 4 – 5 gaan we nog een bier ronde spelen en tja als het om bier gaat laten de jongens alle spanning varen en gaan er vol voor.

.

Al was het nu en dan toch wel spannend de jongens pakte toch deze ronde met de winst. 

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 4 - 5 No Doubles

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.