w41 vr 13-10-2017 Unexpected – Bloedserieus

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logo

w41  vr  13-10-2017

Unexpected  8 - 1  Bloedserieus

De tegenstanders hadden niet genoeg spelers, daarom werd deze wedstrijd verzet naar:

w1  vr  05-01-2018

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Net als gisteravond hadden we ook deze avond een inhaalwedstrijd, maar vanavond zouden we op onze nieuwe eigen dartbord spelen (alle teams van La Grande hebben een eigen dartbord).

.

Bij binnen komst zag ik dat de jongens druk aan het ingooien waren, ik werd er meteen op geattendeerd dat het nieuwe bord al hing.

.

Het bord ziet er echt een stuk beter uit dan het bord waar we voorheen op gooide die er schijnbaar al jaren hangt en ook vaak door andere gebruikt word.

.

Nog even wachten of Wesley vanavond nu wel komt dan kan hij eindelijk ook zijn eerste wedstrijd spelen voor dit seizoen, toch maar even vragen aan Patrick of hij toch echt wel komt?

.

Wesley komt binnen en komt meteen naar me toe en zegt; “ik zei toch dat ik kwam vanavond”, waar ik op ik zei; “ja maar de andere twee keren dat je dit ook zei melde je je toch weer af dus wou het even zeker weten.

.

Ook Wesley ging even pijlen gooien en nu was het nog wachten op de tegenstanders, de eerste speler was binnen maar de rest nog niet.

.

Bij het maken van de opstelling was het niet zo moeilijk om te kijken waar iedereen wou spelen, de opstelling was gemaakt en de schrijver voor de avond was ook bekend dus het spel kan beginnen wat mij betreft.

.

Wesley ging als eerste aan zijn singel beginnen, ondanks dat hij nog geen wedstrijd met ons gespeeld heeft dit seizoen stond hij toch lekker te gooien.

.

De scores vlogen van het bord af en het tellen ging rap, beide spelers hadden er zin in maar het was Wesley die de eerste punt voor ons van deze avond pakken.

.

Hij gooide dan wel geen 100+ finish maar de 85 finish die hij gooide was toch wel even lekker vind ik.

.

Ik heb erg genoten van zijn wedstrijd en ben blij voor hem dat hij zijn eerste wedstrijd van dit seizoen gewonnen heeft, Duim omhoog TRANSP

TOP gedaan kanjer.

.

Theo had er zin in om te beginnen en zo nu en ik hoorde hem geregeld zuchten omdat het niet ging zoals hij wou, maar ik vond dat hij wel lekker bezig was.

.

Nou lekker bezig was hij zeker en als of dat nog niet genoeg was gooide hij ook nog even een 143 uit, gelukkig luisterde hij niet naar die gene die hem de verkeerde uitgooi score zei.

.

Er werd gezegd na twee pijlen in een trippel te hebben gegooid dat hij 25 over had maar gelukkig had Theo zelf het idee dat hij 26 over had, hij vroeg het nog even voor de zekerheid en deed zijn ding.

.

Deze finish die hij vanavond neer zette is meteen ook de hoogste finish van dit seizoen.

.

Ook Theo behaalde hiermee de twee punt voor ons voor de avond, Mark ging als derde speler aan zijn singel beginnen.

.

Ik zie dat Mark niet echt in zijn spel zit want de scores blijven een beetje uit, hij zucht veel en is helemaal niet tevreden over zijn eigen spel.

.

Hij probeert van alles maar al snel krijg ik toch een beetje door dat dit niet een gewonnen punt voor ons gaat opleveren, Mark blijft vechten maar het gaat niet zo als hij wil.

.

Jammer genoeg moet ik  dus de eerste punt voor de tegenstanders op het bord schrijven maar ja soms heb je van die avonden dat het allemaal niet zo gaat.

.

Patrick is de laatste die zijn singel gaat spelen ook hier hoor ik veel gezucht en zijn kreet als het even niet zo gaat zoals hij wil: KOM OP NOU!!

.

Ik hoor de kreet nog een paar keer maar iets minder hard omdat hij toch iets beter gaat dan eerst, hij pakt toch nog zonder al te veel moeite de derde punt van de avond.

.

Met de stand op 3 – 1 gaan we aan de koppels beginnen, even overleggen en dan door geven aan de jongens wie er moeten beginnen.

.

Het valt me ook op dat de tegenstanders het een beetje een teleurstellende avond vinden tot nu toe, ze hadden natuurlijk verwacht dat ze meer punten hadden kunnen pakken.

.

Met de koppels gaan de jongens weer de strijd aan met zich zelf en natuurlijk tegen de tegenstanders.

.

Iedereen doet goed zijn best en de jongens zijn weer lekker bezig, de ene leg naar de andere word er gepakt.

.

Op een gegeven moment gaat Mark ervoor om een score van 67 toch uit te gooien met een dubbele Bull en raakt deze ook nog (zou dit hem dan toch een beetje helpen zich beter te voelen?).

.

Ook al geven de jongens 1 leg aan de tegenstanders, alle punten van de wedstrijden kan ik bij ons bij schrijven en zo staan we al weer met 7 – 1 voor en is er alleen nog maar de team en bierronde te spelen.

.

Bij de laatste ronde zie ik toch dat de tegenstanders iets uitlopen, hebben de jongens dan alles gegeven in de singels en de koppels?

.

Ze blijven door vechten en al snel zie ik toch dat ze beter gaan gooien en de scores vliegen er bij beide teams van af, maar ja dan heb je nog altijd die verschrikkelijke dubbel te gooien.

.

De tegenstanders laten het hier afweten en de jongens zijn vanavond ongenadig en pakken de wedstrijd wederom.

.

Op het moment dat ik de eindscore op het wedstrijd formulier schrijf hoor ik de captain van bloedserieus zeggen; “hoe kan dit nu, we gooien de juiste scores net als hun maar toch verliezen we dik”.

.

Tja het komt altijd in iedere wedstrijd aan op het gooien van de dubbels, ook al gooi je de hoogste scores zolang je niet de dubbel gooit zal je nooit de wedstrijd kunnen winnen.

.

De jongens hebben allemaal zeer goed gespeeld al vinden sommige misschien van niet, ik vond het leuk om eindelijk weer een bijna volledig team bij elkaar te hebben en het spel weer eens een keer te bekijken vanaf het schrijfbord.

.

Met de stand op 1 – 8 nemen we afscheid van de tegenstanders en zullen we weer stijgen in de lijst.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 8-1 Bloedserieus

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Created by INW.

.