w42 di 16-10-2018 Unexpected – Café Sport

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4A seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w42 di 16-10-2018

Unexpected  3 - 6  Café Sport

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

We weten dat we een vrij nieuwe team hebben en dat we niet echt alles zullen winnen of hoog in de lijst zullen eindigen maar dat vind ik niet erg.

.

Elke keer als het vrij jonge team met de nog al wat onervaren spelers spelen geniet ik steeds weer van hoe ze zich houden als het spel gaande is.

.

Van de ene speler zie je meer emotie dan van de andere maar als je goed naar ze luistert tijdens het spel of naar hun gezicht kijkt dan weet je al genoeg.

.

Ik ben trots op het team, of ze nu verliezen of winnen het maakt me op het moment niet zoveel uit.

.

Iedereen moet een kans krijgen zich te ontwikkelen en dat krijgen ze bij ons in het team zeker, ik geniet vooral van de momenten als men een punt binnen haalt voor het team of voor zich zelf bij de singels (de blijdschap en vreugde kreten zeggen dan meer dan genoeg).

Smilie met pijl

Na dit even gezegd te hebben ga ik nu dan toch aan het verslag beginnen.

.

Voor de verandering gaat Michael vanavond als eerste beginnen, hij opent lekker met een enkele matige score tussen door.

.

Hij loopt wel wat achter de feiten aan en hij moet zich proberen te blijven concentreren, hij krijgt een kans van de tegenstander om zich terug te vechten en dat doet hij ook redelijk.

.

Zo nu en dan hoor je hem hard op rekenen al gaat het soms niet zo lekker als dat hij wil, op een gegeven moment zien we dat beide spelers zich op dubbel 20 weg zetten.

.

Jammer genoeg pakt de tegenstander net voor hem de eerste leg weg, tweede leg opent hij erg sterk.

.

Zakt wel even in maar hersteld zich gelijk, blijft lekker doorgaan en heeft al vanaf het begin een voorsprong.

.

Door het gooien van wat mindere scores raakt hij wel de voorsprong kwijt aan zijn tegenstander maar Michael blijft vechten.

.

Hij zet zich weg op 145, wel een wat hoge finish voor hem denk ik !

.

Uit eindelijk komt hij op een uitgooi te staan van 60, hij gaat ervoor maar het gaat niet zoals hij wel en je hoort hem dan ook mopperen op zich zelf.

.

Door dat hij een enkele 1 en een trippel 19 had gegooid, had hij dus dubbel 1 over.

.

Ja dubbel 1 is geen lekkere dubbel om te hebben en hij verliest dan ook de wedstrijd, niet getreurd volgende wedstrijd beter.

.

Sandra ging als tweede aan haar singel beginnen, bij het ingooien kreeg ze al wat informatie van Tessa om wat constanter te gooien.

.

Ze doet echt goed haar best en er komen ook zeker zeer goede scores op het bord te staan, als het even niet zo gaat als dat ze zelf wil hoor je haar dan ook mopperen of het mondje gaat open neer zonder geluid te geven.

.

Ook al gingen de scores wel wat op en neer maar ik zie van de zijkant toch wel een vooruitgang in haar spel, ze verliest dan wel de wedstrijd maar ze heeft alles gegeven wat ze kon.

.

Guillaume opent lekker en gaat goed door, hij heeft een lichte voorsprong te pakken.

.

Op een gegeven moment moet hij het spel onderbreken omdat de tegenstander waar hij tegen speelt het belangrijker vind om de gene die haar gebeld had terug te bellen (beetje vreemd ze had dit ook na de wedstrijd kunnen doen).

.

Ondanks de onderbreking blijft hij toch lekker doorgaan, zet zich weg op 92 en uiteraard probeert hij deze uit te gooien maar als het niet gaat zoals nu zet hij zich toch veilig weg op een andere finish.

.

Op de dubbels heeft hij toch nog wel wat moeite en zo zien we dan ook dat de tegenstander de eerste leg pakt.

.

Tweede leg opent hij matig (toch een beetje teleurgesteld over de missers op de dubbel?), hersteld zich en pakt de voorsprong weer van de tegenstander af.

.

Met een enkele matige scores tussen door die wel meteen hersteld worden zet hij zich weg op 60, hij parkeert zijn pijlen zo voor de dubbel dat hij deze niet makkelijk kan raken.

.

Hij blijft de dubbels missen en op een gegeven moment komt Senait naar me toe en zegt: “ik ga hem chanteren” en ik zeg doe je best.

.

Senait zegt tegen Guillaume: "als je de dubbel gooit krijg je van mij een biertje", tja dat zeg je niet tegen een dovenmans oor want “BAM” hij gooit de dubbel uit.

.

Guillaume komt van het bord terug en zegt tegen Senait: “ha dat gaat je een biertje kosten” en daarna komen de woorden van dat mag je wel vaker doen als ik op een dubbel sta.

.

De derde leg start hij goed, zakt wel even in maar hersteld zich gelijk en gaat lekker door.

.

Als hij op een gegeven moment op een 172 score staat zet hij zich weg op 124 maar jammer genoeg krijgt hij deze niet uit.

.

Hij zet zich weg op 80 en deze gaat wel uit al is het wel met een omweg.

.

Met de stand op 1 - 2 gaat Tessa aan haar singel beginnen, ze heeft de afgelopen dagen al flink geoefend op het gooien en dat zie je ook terug aan haar score.

.

Ook voor haar is het nog even wennen om een singel vol te houden en deze naar haar kant te trekken.

.

Ze doet heel goed haar best maar jammer genoeg is de tegenstander net even iets sterker als hij op de dubbels komt.

.

Met het verlies van haar singel krijgt ook zij te horen dat ze een goed spel heeft laten zien al vind ze het zelf niet, ik vind dat ook zij erg aan het groeien is en dat zie je vooral aan haar scores.

.

Tja en dan moet je de koppels maken, ik heb wel enigszins een idee maar overleg toch even met Senait en ook zij geeft mij bevestiging wat ik al in gedachten had.

.

Alle spelers zijn lekker bezig met de koppels en ze pakken toch nog even twee punten mee.

.

Het team Guillaume / Tessa & Michael / Sandra laten een zeer mooi spel zien, soms lopen ze iets achter de feiten aan maar ze strijden allemaal voor de punten.

.

Beide koppels pakken een puntje mee en dan zie je toch weer de blije gezichten van de spelers omdat ze het toch weer even zelf deden.

.

Met de stand op 3 - 5 is het alleen dan nog de team ronde die gespeeld moet worden.

.

Zo te zien hebben de spelers van ons alles gegeven op de koppels want de tegenstanders blijven op ons voorlopen maar dat vind ik niet erg.

.

We verliezen de teamronde en dus krijgen de tegenstanders nog een drankje toe alvorens we afscheid nemen van ze.

.

Met de stand op 3 - 6 zeg ik goed gespeeld, jullie hebben alles gegeven wat jullie konden en meer zat er jammer genoeg niet in voor jullie.

Smilie met pijl

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3 - 6 Café Sport

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Uitslagen

Dora 4A Standen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.