w42 vr 19-10-2018 Unexpected – The Plumbers

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 - 2019

DBZP logo

w42 vr 19-10-2018

Unexpected  3 - 6  The Plumbers

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Ik vind het toch iedere keer weer een spannende dag als ik weet dat we weer voor de DBZP gaan spelen, we zijn dan wel in een hogere divisie gekomen maar ik blijf het moeilijk vinden om je sterk te houden als je toch weer je singel verliest.

.

Zeker als je op een gegeven moment het gevoel krijgt dat je toch kansen hebt gehad maar deze op de één of andere manier toch niet hebt kunnen pakken.

.

We zullen ook vanavond weer met z’n allen de strijd aan moeten gaan met ons zelf en de tegenstander maar ook met de verdomde dubbels waar we allemaal toch nog wel veel moeite mee hebben.

.

Dit jaar kunnen we niet meer doen dan onze uiterste best en dan maar hopen dat we niet op de laatste plaats komen, tot nu toe hebben we bij iedere wedstrijd die we gespeeld hebben wel wat punten kunnen pakken van de tegenstanders.

.

Uiteindelijk zullen we zien hoe dit seizoen door ons gespeeld word en waar we in de poule zullen eindigen.

.

De jongens waren al aanwezig toen ik binnen kwam en dus was het nog even wachten op de tegenstanders, die ook niet lang op zich liet wachten.

.

Ik zag dat de tegenstander al bezig was met het invullen van de spelers lijst dus ik ging dat ook maar meteen doen en kon dan de spelers kaarten met hem wisselen, na dit gedaan te hebben wensten we elkaar een fijne speelavond.

.

De tegenstander die zou beginnen was al aan het gooien dus Patrick kon ook beginnen aan zijn wedstrijd.

.

Hij was lekker bezig al liet hij zo nu en dan wel wat steekjes vallen in de scores.

.

Als hij een kans ziet om een leg weg te snoepen doet hij dit, maar het valt me daarna wel op dat hij geregeld de tegenstander de kansen gaf om terug te komen.

.

Jammer genoeg liet hij te veel liggen bij de dubbels en we zien dan ook dat de tegenstander de eerste punt pakt van de avond.

.

Theo opent matig, hersteld zich maar zakt toch weer even in.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken, gaat lekker door en met een enkele mindere score tussen door.

.

Zet zich weg op 113, hij gaat er voor maar het lukt hem niet om deze uit te gooien.

.

Hij pakt daarna wel de eerste leg, tweede leg opent hij met een 140 score en heeft meteen al weer een voorsprong te pakken.

.

Zakt qua scores iets in maar blijft toch goed door spelen, al snel zien we dat hij zich weer op een hoge finish neerzet.

.

Ook nu gaat hij er voor en na een gemiste kans pakt hij toch wel weer de tweede leg.

.

De derde leg opent hij matig, hersteld zich gelijk door een mooie score te gooien.

.

Hij heeft een lichte voorsprong te pakken en gaat weer voor de winst van deze leg, ook nu heeft hij toch een beetje strubbelingen om de juiste vakken te raken.

.

We zien dat hij de tegenstander de tijd krijgt om terug te komen maar op een gegeven moment vind Theo het genoeg en pakt de eerste punt voor ons.

.

Met de stand op 1 - 1 ga ik aan mijn singel beginnen, ik voel toch wel wat spanning maar meer dan mijn best kan ik niet doen.

.

Zo nu en dan zie ik dat ik toch een kans heb om een leg te kunnen pakken maar mijn dubbels laten het afweten.

.

Ondanks dat mijn tegenstander hogere scores gooit dan mij kan ik toch geregeld terug komen door ook even tussen door een 100+ score te gooien.

.

Tja en dan krijg je zo uit het niets een 180 om je oren van je tegenstander maar ja ik kan ook een hoge score gooien en kom weer iets bij maar daar blijft het voor mij dan ook bij.

.

Ik kan jammer genoeg geen leg afpakken en voel me lichtelijk bedroefd dat ik niet dat heb kunnen doen waar ik wel een kans voor kreeg (als ik mijn dubbels had geraakt had ik een leg kunnen winnen).

.

Wesley opent redelijk, zakt iets in maar hersteld zich gelijk.

.

Beide spelers blijven dicht bij elkaar en we zien dat hij zich weg zet op 106, het gaat jammer genoeg niet zoals hij wil en op het laatst pakt dan toch de tegenstander de eerste leg van hem af.

.

Tweede leg opent hij matig, blijft even matig doorgaan en loopt achter de feiten aan, we zien de tegenstander steeds verder uit lopen.

.

Wesley is het op dat moment helemaal kwijt en we zien dan ook lage scores op het bord komen, hierdoor heeft de tegenstander de kans om ook deze leg te pakken.

.

Derde leg opent hij sterk en gaat lekker door met een enkele matige score tussen door, ondanks dat loopt hij wel lichtelijk achter de feiten aan.

.

Blijft lekker doorgaan en we zien hem op een 101 finish komen, jammer genoeg lukt het hem niet om deze uit te gooien.

.

Beide spelers missen daarna nog al wat pijlen op de dubbel en dus is het de vraag wie pakt als eerste de dubbel, jammer genoeg vind de tegenstander deze eerder en dus staan we al met 1 - 3 achter.

.

Dan moeten we weer even nadenken hoe we de koppels gaan spelen, een ieder doet weer zijn best om toch nog wat punten binnen te halen.

.

Patrick en ik pakken de eerste koppel al ging dit niet van een Leie dakje, we moesten om de laatste leg knokken.

.

Wesley en Theo deden hun best maar lieten net even te veel liggen bij de dubbels.

.

Ze hebben 1 leg af kunnen snoepen maar jammer genoeg zat er niet meer in voor hun.

.

De derde koppel waren ze goed bezig en als ze op een finish komen van 6 zegt Wesley tegen Theo “ga voor 2 dubbel 2”, hm Theo kennende gaat hij gewoon voor de dubbel 3.

.

Hij mist deze en gaat dan voor 1 dubbel 1 en zegt tegen Wesley “wat 2 dubbel 2”, ik heb het toch uitgegooid.

.

Ze verliezen dan wel de wedstrijd maar hebben wel een mooi spel laten zien.

.

Patrick en ik zijn weer lekker bezig al zetten we het niet altijd even makkelijk weg voor elkaar, we laten de tegenstanders wel terug komen maar meer dan 1 leg mogen ze niet meer hebben en pakken wij toch de derde punt voor ons.

.

Met de team ronde zag je al dat het niet meer zo lekker ging we hebben alles gegeven in de singels en de koppels, we moeten helaas de punt aan de tegenstander geven, 3 - 6.

.

Ik wil toch nog even zeggen dat ik zeer genoten heb van deze wedstrijd en ook al hebben we dan weer verloren we hebben met z’n allen gestreden voor de punten die we binnen gehaald hebben.

.

Als Captain van dit zeer gezellige team, zeg ik toch Duim omhoog TRANSP UITSTEKEND gedaan kanjers van me.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3 - 6 The Plumbers

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.