w43 di 25-10-2016 Unexpected – Meiden van Plezier

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w43  di  25-10-2016

Unexpected   4 - 5   Meiden van Plezier

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na een warm gooi rondje kwamen de tegenstanders binnen, die zo als ze gewend zijn meteen naar de lange tafel lopen maar omdat we met 2 team spelen zitten wij tegenwoordig aan de andere kant.

 

De spelers werden ingedeeld en we konden beginnen, voor sommige van ons zat de wedstrijd van de dag ervoor nog vers in het geheugen.

 

We moesten ons nu weer voorbereiden op onze nieuwe wedstrijd.

 

Theo ging als eerste aan zijn singel beginnen, het viel me meteen al op dat hij nog niet echt in de wedstrijd zat.

 

Zijn scores gingen op en neer en bij de uitgooi miste hij toch wel wat dubbels, de tegenstander pakte de eerste leg.

 

Met frisse moed ging hij aan de tweede leg beginnen ook hier gingen de scores op en neer maar dit keer had hij minder moeite met de dubbel en dus stond het 1 – 1.

 

De derde leg was iets minder en toen beide spelers op de dubbel kwamen kreeg Theo om de één of andere manier de bibbers in de benen en kon niet uitgooien waardoor de tegenstander de wedstrijd pakte.

 

Rowald ging aan zijn singel beginnen en zijn start was erg lekker ook al zakte hij daarna iets in, maar hij herstelde zich snel en ging lekker verder.

 

Met een lichte voorsprong op zijn tegenstander blijft hij lekker zijn scores gooien met zo nu en dan een misser tussen door.

 

Hij heeft ook met de dubbels veel problemen en ook hier pakt de tegenstander de eerste leg.

 

Tweede leg heeft hij een matige start en de score gaan op  en neer, hij probeert nog iets terug te doen.

 

Doordat de scores het hier even lieten afweten kon de tegenstander ook de tweede leg pakken en zo staan we al tegen een 0 – 2 achterstand.

 

Ik ga als derde aan mijn singel beginnen, zoekend naar mijn standpunt kom ik goed in de wedstrijd, met zo nu en dan een wat mindere score pak ik zonder al teveel moeite de eerste leg.

 

Tweede leg ging iets minder maar ik bleef vrij dicht bij mijn tegenstander maar zij pakte de leg net voor mijn neus weg.

 

De derde leg was ik teleurgesteld in mijn eigen spel en dat was ook wel te zien aan mijn scores, ik kwam op een gegeven moment sterk terug door een 140 te gooien (jammer genoeg net geen 180).

 

Zo kwamen we beide op een uitgooi score uit, door dat ik nu teveel misser had op mijn dubbel pakte de tegenstander de wedstrijd.

 

Patrick  was de laatste die aan zijn singel ging beginnen, hij opende sterk en gaat lekker verder met zo nu en dan een misser.

 

Ook hier missen beide spelers veel pijlen op de dubbels maar toch pakt Patrick hem net even eerder dan de tegenstander.

 

De tweede leg openend hij weer lekker maar zakt dan toch even iets in, hersteld zich snel en gaat lekker verder.

 

Beide spelers geven elkaar maar weinig lucht, maar als het op de dubbel aankomt is Patrick toch even iets te sterk voor haar.

 

Met de stand op 1 – 3  moeten we kijken hoe we de koppels gaan spelen, we hopen dat we een goede keuze hebben gemaakt?

 

Van de vier koppels winnen we er maar 2, dit hadden er meer moeten zijn maar er werden te veel vakken gemist die we nodig hadden.

 

Toch vind ik dat we hier toch iets vaker weer op moeten trainen zodat iedereen het inzicht krijgt wat hij moet doen, we moeten voor de tegenstanders uitlopen en niet altijd dicht gooien wat hun al dicht hebben (hiermee loop je achter de feiten aan).

 

Met de tussen stand op 3 – 5 hebben we de wedstrijd verloren en het enige wat we kunnen doen is de laatste punt te pakken en zo het verlies minimaal maken.

 

De team ronde ging lekker en het laatste punt pakte we wel, met de eindstand op 4 – 5 eindigen we de wedstrijd.

 

Wat me wel op erg opviel bij deze wedstrijd was dat wij gericht mikken op de vakken die we willen gooien terwijl de tegenstanders meer op het bord mikken zonder echt te richten maar daar mee wel meer scores gooide of meer in de tripels zaten dat wij.

 

Ondanks alles vind ik dat we goed gespeeld hebben al hadden we misschien beter gespeeld als we onze hoofden leeg hadden gehad en niet de wedstrijd van de dag ervoor nog in gedachten hadden?

 

Laten we proberen voor de rest van het seizoen weer lekker verder te gaan en zien waar we uitkomen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 4-5 Meiden van plezier

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW