w43 vr 23-10-2015 Unexpected 3-6 `t Lamme Handje

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w43     vr   23-10-2015

DBZP logo

Unexpected  3 - 6  `t Lamme Handje

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We wisten dat dit een zware wedstrijd zou worden en we zullen aan het eind van de avond wel zien of we die verschrikkelijke 0 van het bord kunnen vegen.

 

Patrick was de eerste die aan zijn singel ging beginnen, hij had in de eerste leg een matige start en staat daardoor al snel op een achterstand.

 

Doordat de tegenstander toch wel wat moeite heeft om zijn dubbels te raken heeft Patrick tijd om terug te komen, en pakt dan ook meteen de eerste leg van de tegenstander af.

 

De tegenstander is een beetje boos op zich zelf want hij had die dubbel moeten gooien vind hij, we zullen zien hoe de wedstrijd verder verloopt?

 

Ook de tweede leg heeft Patrick een matige score wat hem vanaf het begin al meteen op een achterstand zet, door een score van 125 komt hij toch al weer aardig bij.

 

Het heeft helaas weinig effect gehad want de tegenstander pakt de tweede leg en zo moet er een 3de en beslissende leg gespeeld worden.

 

Ook de derde leg kan Patrick niet met een lekkere openingsscore beginnen en zo heeft zijn tegenstander al weer snel een voorsprong opgebouwd.

 

Door een misrekening van een schrijver van ons was de tegenstander even verbaasd dat er in ene een andere eindscore stond maar hij mocht de pijl overgooien en pakte zo de eerste punt van de avond.

 

Wesley ging als tweede aan zijn singel beginnen, ook hij heeft een matige start maar hersteld zich snel al naar hij toch wel weer even een inzinking heeft.

 

Door het rustige spel voort te zetten kon hij toch redelijk terug komen, al heeft de tegenstander wel de eerste leg te pakken.

 

Tweede leg gaat het een stuk beter, de tegenstander ziet in ene een hele andere Wesley aan het okkie staan en kijkt al snel zelf tegen een achterstand aan.

 

Wesley heeft wel wat pijlen nodig om zijn dubbel te gooien maar hij pakt ondanks een af en  toe misser toch de tweede leg.

 

De derde en beslissende leg is hij erg op dreef (denk ook wel dat hij een beetje boos op zichzelf is, hij kan beter en dat weet hij), hij heeft al snel een voorsprong opgebouwd.

 

Zo nu en dan heeft Theo moeite om de spelers bij te houden en worden de pijlen even iets te snel uit het bord gehaald.

 

Wesley is er op gebrand om de 0 van het bord te krijgen en dat doet hij dan ook door de laatste leg te winnen.

 

Marcel is al derde aan de beurt, hij begint matig wat vervolgd wordt door goede scores.

 

Hij doet erg zijn best om zijn tegenstander niet al te veel vooruit te laten lopen met scores, jammer genoeg komt hij er toch nog even iets te kort en ziet de eerste leg naar de tegenstanders gaan.

 

Tweede leg was een matig begin maar hij kwam toch even sterk terug.

 

Door op een gegeven moment iets in te zakken loopt zijn tegenstander toch bij hem weg en pakt de leg.

 

Marcel baalt duidelijk van zich zelf, hij was lekker bezig in de eerste leg en zo vanuit het niets kan hij geen pijlen meer in de 20 krijgen (toch is hij wel bezig om weer redelijk/goed constant te blijven, maar soms is het toch weer even niet).

 

Theo was de laatste die nog kon proberen om iets aan de score te veranderen, hij begint lekker en zakt dan iets in.

 

Hij loopt lichtelijk achter de feiten aan, zijn tegenstander pakt hier zijn kans en bereid zijn voorsprong uit en pakt dan de eerste leg.

 

De tweede leg goed bezig zakt even iets in maar hersteld zich goed.

 

Hij doet zijn best maar kan niet tegen zijn tegenstander op, ook het wisselen van pijlen wil niet helpen.

 

Zo zien we weer een punt bij de tegenstanders komen, niemand hoeft zich te schamen omdat ze hun singel hebben verloren.

 

Iedere speler heeft zijn best gedaan maar moest herkennen dat hun tegenstander even iets sterker was dan hun zelf.

 

Met de tussenstand op 1 – 3 overleggen Marcel en ik hoe we de koppels zullen gaan samen stellen, we zijn er snel genoeg uit en kunnen even roken voor we weer beginnen.

 

Patrick en Marcel beginnen de eerste koppel, ze zijn lekker bezig en staan al gauw op een lichte voorsprong.

 

Het valt me op dat de één de ander mee trekt in de scores.

 

Patrick zet de eerste leg voor Marcel neer op een score van 100, Marcel zegt dank je wel en gooit deze uit.

 

Tweede leg gaan ze weer lekker verder, beide teams geven elkaar maar weinig ruimte en zo blijven ze dus nagenoeg door strijden tot de laatste dubbel is gegooid.

 

Weer zet Patrick het lekker weg voor Marcel en weer zegt hij dank je en ja hij pakt de eerste koppel met volle overtuiging.

 

Theo en Wesley deden goed hun best, maar ze komen  zowel in de eerste leg als in de tweede leg net iets te kort aan scores en zo moeten ze deze partij uit handen geven.

 

Niet getreurd ze kunnen het als nog proberen met de derde koppelwedstrijd, ze gaan matig van start maar proberen toch zo goed als ze kunnen bij te blijven.

 

Ze lopen iets achter de feiten aan, en dan hebben ze ook nog de pech dat hun tegenstanders even een score van 112 uitgooien.

 

Tweede leg zijn ze goed begonnen staan al snel lichtelijk voor, jammer genoeg kunnen ze dit niet vol houden en zo zien we toch dat ook deze punt naar de tegenstanders gaat.

 

De laatste koppel wordt gespeeld, ze zijn goed bezig en zonder al te veel moeite wordt de 1ste leg gepakt.

 

Tweede leg iets minder maar toch wel goed geprobeerd en dan staat het toch al weer 1 – 1 gelijk in legs.

 

Derde en beslissende leg zijn ze weer lekker bezig en door het niet afmaken van de leg door de tegenstanders pakken Marcel en Patrick toch weer een punt.

 

Met de score op 3 – 5 gaan we de team ronde spelen, zullen ze het nog 1x vol kunnen houden om nog een laatste punt te pakken??

 

Beide teams zijn erg goed bezig en erg aan elkaar gewaagd, op het moment dat beide teams op een dubbel staan zijn het toch onze jongens die het even aflaten weten en zo zien we de laatste punt aan onze neus voorbij gaan.

 

Met de eindstand op 3 – 6 zeg ik toch dat de jongens alles gegeven hebben wat ze hebben, toch is er wel 1 puntje wat toch nog wat problemen oplevert bij iedereen en dat is het vinden van de dubbel.

 

Het was zeker een onverwachte wending van het spel, we hadden gedacht met een veel grotere verschil te verliezen maar we hebben ons karig verweerd tegen deze sterke tegenstander die eigenlijk in de 3de divisie horen te spelen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW