w44 – di 31-10-2017 De Plakhoek 4 – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

Dora logo

w44  di  31-10-2017

De Plakhoek 4   7 - 2  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Vanavond zou het de eerste wedstrijd zijn voor onze nieuwe speler Guillaume, we wensen hem veel speelplezier toe.

 

In Amsterdam is het altijd even zoeken naar een parkeerplaats, ik had gelukkig vrij snel een plek gevonden.

 

Jammer genoeg voor Nicky was dit niet het geval en dus waren we al een beetje aan het kijken op welke plaats we haar zouden zetten, op een gegeven moment kregen we het bericht dat ook zij een parkeerplaats gevonden had en we dus met zekerheid wisten dat ze er bijna zou zijn.

 

Patrick ging ons invullen op het spelers papier en dus konden we beginnen, ik zoek zoals altijd een plek om te zitten waar ik alles goed kan overzien.

 

Nou deze keer ging dat niet zo makkelijk als anders want ik kreeg meteen commentaar van een persoon die gewoon een pijltje aan het gooien was dat ik niet aan zijn bier mocht zitten en dat ik ergens anders moest gaan zitten.

 

Nou mijn avond was meteen verpest, later bleek ook nog dat ik tegen die persoon moest darten.

 

Patrick startte matig, herstelde zich maar de scores bleven toch redelijk schommelen.

 

Op een gegeven moment gaat hij toch beter darten en pakt meteen een voorsprong op zijn tegenstander.

 

Zet zich weg op een uitgooi van 114, gaat er voor maar gaat jammer genoeg bij de eerste pijl al verkeerd.

 

Ook bij de uitgooi 70 gaat het niet zoals hij wil, hij mist de dubbel en geeft zo wel de tegenstander de tijd om terug te komen.

 

Het blijft een beetje duwen en trekken bij de dubbels maar uit eindelijk gooit hij toch de eerste leg uit op dubbel 1.

 

Tweede leg start hij redelijk, de scores gaan even op en neer voor dat hij de score opschroeft.

 

Blijft lekker doorgaan al heeft hij wel een kleine achterstand op zijn tegenstander, ook nu zet hij zich op een hoge uitgooi neer.

 

Jammer genoeg lukt het hem ook nu niet om de 121 uit te gooien maar hij pakt met een wat minder hoge score toch de eerste punt van de avond.

 

Het is aan mij om mijn singel te spelen en als ik zie wie mijn tegenstander is ben ik zeer gebrand om te winnen, hij moet niet denken dat hij me zo kan af kafferend omdat ik op een plek ga zitten waar niemand zat.

 

Ik ben zeer goed bezig maar als het op de dubbel aankomt kom ik toch nog steeds iets te kort, ik moet de winst aan de tegenstander laten en dat vind ik wel jammer.

 

Guillaume start zeer sterk met een score van 121 maar jammer genoeg zakt hij daarna in en zien we even een aantal lage scores op het bord komen.

 

Uiteindelijk gaan de scores dat toch omhoog en blijft hij lekker doorgaan, de dubbel 4 wordt jammer genoeg gemist op de uitgooi van 88.

 

De tegenstander profiteert hiervan en gooit de eerste leg uit, de tweede leg start hij wederom lekker al zakken daarna zijn scores wel weer in.

 

Hij blijft lekker doorgaan en op de achtergrond horen we Patrick roepen dat Guillaume rustiger moet gooien en zijn tijd moet nemen.

 

Jammer genoeg verliest Guillaume de wedstrijd maar hij heeft een mooi-spel laten zien.

 

Nicky is de laatste die aan haar singel gaat beginnen, ze start matig.

 

Blijft even matig doorgooien en komt op een achterstand te staan, ze hersteld zich goed door een score van 80 te gooien en blijft lekker doorgaan ook al staat haar tegenstander al op een uitgooi.

 

Het werd de tegenstander te veel dat ze zo ver terug kon komen want hij gooide in ene zo de leg uit.

 

De tweede leg opent ze lekker en blijft goed doorgaan, even een wat mindere score tussen door.

 

Ook nu moet ze van een achterstand terug vechten, het grote nadeel voor haar is dat ze geregeld moet wachten op de speler voor dat deze bij het speelbord weg is.

 

Dit team is vaak een spel breker omdat ze altijd mee kijken met wat de schrijver op het bord zet en dit niet kunnen als ze ver van het bord staan (hier door irriteren ze de andere speler).

 

De tegenstander pakte hier ook de wedstrijd en zo staan we al met 3 – 1 achter.

 

De koppels worden gemaakt en we gaan er allemaal voor, iedereen geeft wat hij kan en dat is toch ook te zien aan de zo nu en dan ook spannend.

 

Jammer genoeg  kunnen we ondanks onze strijd maar 1 punt pakken en dus zetten we al onze kracht in op de laatste punt van de teamronde.

 

Zo goed als we gaan zo struikelen we allemaal op de dubbels, ook de team ronde zijn we goed bezig maar hebben we toch wel heel veel pijlen nodig om de dubbel te raken.

 

De tegenstanders pakken als nog de laatste punt en zo verliezen we de wedstrijd met 7 – 2, sommige nemen afscheid van de tegenstanders maar ik ben al weg en ben er helemaal klaar mee.

 

Er zat jammer genoeg niet meer in deze avond maar laten we ons hier door niet kisten en weer onze krachten bundelen voor de komende wedstrijden.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Plakhoek 7-2 Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

DORA  4B uitslagen

DORA 4B uitslagen

DORA  4B standen

DORA 4B standen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW