w44 do 02-11-2017 BekerWeek-2-Triple bouncher-Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

DBZP logo

w44  do  02-11-2017

BekerWeek -2-

transparant BekerWeek (100X100)

Triple bouncher  3 - 6  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Omdat we dit team al eens eerder hadden gehad in de competitie heb ik even terug gekeken naar wat we vorig jaar tegen hun hadden gedaan, met de thuis wedstrijd hadden we verloren en met de uitwedstrijd gewonnen.

 

We hebben dus een kans om te winnen, als we het spel goed spelen.

 

Bij binnen komst zag ik al dat ze hun sterkste mensen hadden oplaten draven dus het is er nu er op of er onder, we gaan het zien wat we er van gaan maken vanavond.

 

Bij de indeling van de spelers plekken deden twee personen een keer héél gek, Rowald en Mark wilde op andere plekken spelen dan dat we van hun gewend zijn.

 

Patrick opent redelijk, maar gezien de score van de tegenstander loopt hij al achter de feiten aan.

 

Gaat lekker door met zo nu en dan een wat mindere score tussen door, zijn tegenstander heeft moeite met het gooien van de dubbel en dus heeft Patrick de kans om terug te komen.

 

De tegenstander vind op een gegeven moment toch de dubbel en pakt zo de eerste leg, tweede leg opent Patrick redelijk.

 

Ook deze leg zien we dat hij meteen al weer tegen een achterstand aan kijkt, hij blijft lekker doorgaan en heeft de kans om de tweede leg af te snoepen van de tegenstander die weer aan het strubbelen is met zijn dubbels.

 

Patrick doet wat ik al gezien had en pakt de tweede leg van de tegenstander af.

 

Derde leg opent hij sterk maar kan het helaas niet vol houden, de scores gaan open neer.

 

Hij moppert erg op zich zelf omdat het niet zo gaat zoals hij wil, hij mist geregeld de vakken die hij wil hebben.

 

Ook nu krijgt hij weer kansen van de tegenstander maar maakt er weer geen gebruik van en zo staat de tegenstander al weer met 2 – 1 voor.

 

Vierde leg opent hij redelijk, gaat lekker door.

 

Beide spelers blijven dicht bij elkaar, Patrick zet zich als eerste op een uitgooi score maar mist Tops op een uitgooi van 108.

 

Daarna gooit hij met een omweg toch nog Tops uit, en staan ze weer 2 – 2 gelijk.

 

De laatste leg opent hij zwak maar hersteld zich redelijk, moppert weer op zich zelf omdat het toch weer niet gaat zoals hij wil.

 

Zet zich weg op een uitgooi score van 116 en gaat er voor, maar het gaat toch even anders dan hij wou.

 

Omdat de pijlen niet daarheen gingen zoals hij wou moest hij zich even herstellen en mist dan de dubbel 16 om het af te maken, de tegenstander mist ook zijn dubbels en dus kan Patrick als nog de leg uit gooien en de eerste punt voor ons binnen halen.

 

Rowald opent zwak en kijkt al meteen tegen een achterstand aan, hersteld zich maar zakt toch weer in.

 

Ook al staat de tegenstander al op een dubbel Rowald blijft gewoon rustig doorgooien en om bij te komen gooit hij toch nog even tussen neus en lippen door even een 120 score.

 

De tegenstander vind dat Rowald te dichtbij komt en gooit de eerste leg uit.

 

Tweede leg opent hij lekker even wat mindere scores tussen door die meteen weer hersteld worden, blijft lekker doorgaan.

 

Hij mist Tops op een finish van 99, beide spelers hebben toch wel wat pijlen nodig om de dubbel te raken.

 

Jammer genoeg vind de tegenstander deze iets eerder en zo staat Rowald dan al met 2 – 0 achter.

 

Derde leg opent hij matig, blijft matig doorgaan en we zien de scores steeds lager en lager worden, uiteindelijk hersteld hij zich en gaat dan ook weer lekker verder.

 

Jammer genoeg is de tegenstander ongenadig en gooit dan al snel de leg uit en staan we dus met 1 – 1 weer gelijk.

 

Ik ga aan mijn singel beginnen, heb er erg veel zin in en aangezien ik de tegenstander had bekeken bij het ingooien had ik al zo’n gedachten dat dit een zeer zware wedstrijd voor me zou worden maar alles pakte toch anders uit.

 

Ging lekker de eerste leg in en mijn tegenstander had veel moeite met het gooien van zijn dubbel dus dacht ik bij mezelf ik heb een kans dus laat ik hem maar eens zien hoe je de dubbel moet gooien en ik pakte deze zonder al te veel moeite.

 

De tweede leg was voor mij een iets mindere leg, mijn tegenstander ging er als een trein vandoor maar ik speelde gewoon mijn eigen spel.

 

Door het missen van de dubbels van mijn kant kreeg mijn tegenstander de kans om de leg te pakken en dat deed die ook.

 

Beetje boos op mij zelf ging ik aan de derde leg beginnen, ik was weer beter bezig en al snel gooide ik ook een 117 score en liep steeds verder uit, mijn tegenstander liep nu achter mij aan en ik  pakte zonder al teveel moeite de leg.

 

Met het idee in mijn achterhoofd dat ik de wedstrijd wel eens kon winnen ging ik naar de 19 die me toch de laatste tijd lekker loopt en of dat mijn eerste hoge score niet genoeg was gooide ik nu ook nog even tussen neus en lippen door een 117 doordat ik twee keer aan toe de trippel 19 raakte.

 

Ik rook de overwinning en zette meer en meer mijn zinnen op de winst en toen de dubbel gevallen was wist ik dat ik gedaan had waar ik voor gekomen was, winnen was mijn opdracht van mijn zelf en dat deed ik ook nog.

 

Met de stand op 1 – 2 gaat Mark voor de verandering als laatste speler zijn singel spelen.

 

Start goed, over het algemeen een zeer goede eerste leg met een enkele keer een wat matige score.

 

Beide spelers hadden toch nog al wat pijlen nodig om de dubbel te kunnen raken, Mark was de eerste die hem als eerste vond en zo pakte hij de eerste leg.

 

Tweede leg opent hij redelijk, hersteld zich en gaat goed door met zo nu en dan toch weer wat mindere scores tussen door, hij loopt iets achter de feiten aan maar blijft toch lekker doorspelen.

 

Hij pakt de tweede leg met een finish van 65.

 

Derde leg opent hij lekker, ook al moppert hij zo nu en dan omdat de pijl niet daar komt waar hij hem wil hebben.

 

Hij blijft zijn best doen, in het begin gaan de score niet zo lekker maar hij hersteld zich met een score van 100, even blijft hij daarna constant gooien.

 

Door een score van 78 te gooien zien we dat hij zich weg zet op een uitgooi van 128, hij gaat er voor maar hij haalt er maar 64 van af die hij na de beurt van zijn tegenstander toch gewoon uitgooit.

 

Met de stand op 1 – 3 gaan we de koppels vormen, Mark wil wel weer eens met Rowald gooien.

 

Ik heb hier toch wel mijn twijfels over en vraag dan ook of Mark Rowald om hoog kan halen als hij mindere scores gaat gooien.

 

Uiteindelijk gaan we toch voor de keuze om de jongens (Patrick en Mark) samen te laten gooien om zo op die manier toch 2 punten er uit te trekken.

 

Hun spelen altijd sterk met elkaar en daar hebben we nu even iets meer aan dan een sterke speler met een zwakkere speler te laten spelen, wil niet zeggen dat ik niet sterk speelde maar ik kan het niet altijd lang vol houden (ik heb in mijn singel alles gegeven).

 

Rowald en ik zijn best goed bezig maar moeten toch de tegenstanders als ons meerdere zien en ondanks onze strijd verliezen we de koppels met 2 – 0.

 

Patrick en Mark zijn er op gebrand om te winnen, ze strijden voor elke punt die ze kunnen pakken en winnen dan ook met een overwinning van 0 – 2.

 

Rowald en ik hadden kansen maar maakte er niet altijd gebruik van, we hebben gevochten voor de punten en hebben toch nog 1 leg van de tegenstanders kunnen afpakken maar verloren met 2 - 1.

 

Patrick en Mark gingen weer de strijd met elkaar aan tegen de sterkere tegenstanders, ze waren zo nu en dan wel aan het mopperen maar schijnbaar helpt dit hun om nog beter te gaan gooien want ook nu pakte ze de winst met  0 – 2.

 

De tegenstanders hadden geen zin meer om verder te spelen, waren ze dan zo teleurgesteld dat ze van ons verloren hadden?

 

Ze wilde ons de laatste punt cadeau geven en alleen  nog een bier ronde spelen, ze kozen voor het spel Tack – Ticks.

 

Nou als we dat gaan spelen gaan we gewoon strijden voor de laatste punt, haha hun weten niet dat wij als team het spel onder de knie hebben omdat wij ook nog DORA spelen en al snel stonden we op voor sprong.

 

Omdat wij de 20 nog niet dicht hadden dachten ze daar punten te pakken en ons dan op dat punt te verslaan, die 60 punten die ze pakte werden snel weer teniet gedaan omdat wij dat spelletje ook kunnen spelen.

 

Wij gingen steeds beter ons best doen en zorgde ervoor dat we ook nog voor kwamen in punten en dus kwam het er alleen nog op neer dat wij de BULL moesten dicht gooien en hun daar alleen nog punten op konden pakken als hun hem eerder dicht hadden dan ons.

 

Iedere speler van ons ging er voor om zo wie zo 1 BULL te gooien en een ieder van ons lukte het ook dus was het aan Patrick om de laatste BULL te gooien en de winst naar onze kant te halen.

bam

We pakken de winst en gaan naar de volgende bekerweek ronde, goed gespeeld iedereen en bedankt voor de fijne gezellige en on-verslagen avond.

 

Naar huis gaan we met de winst van 3 – 6.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Tripplel bouncher 3-6 Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

verslag

BekerWeek standen DBZP

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW