w45 BekerWeek -2- 2016 Unexpected 3 – 6 Doe maar

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w45   BekerWeek -2-

transparant BekerWeek (100X100)

Unexpected   3 - 6   Doe maar

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Onze tweede bekerwedstrijd in de winnaars ronde, een onbekende team laten we er het beste ervan maken dan zien we wel waar we uitkomen.

 

Patrick opent lekker en gaat lekker door met zo nu en dan een misser tussen door.

 

Ondanks de mindere score hersteld hij zich snel en probeert de tegenstander goed bij te houden,  op de dubbels komt hij wel zo nu en dan iets te kort.

 

Beide spelers hebben toch wel wat moeite met het vinden van de juiste dubbel maar Patrick vind hem toch als eerste en zo is de eerste leg binnen.

 

Tweede leg gaat hij weer lekker en blijft ook goed doorgaan, hij heeft een redelijke voorsprong op zijn tegenstander.

 

Zo nu en dan zien we wel een wat mindere score op het bord verschijnen, maar hij behoudt wel nog zijn voorsprong.

 

Terwijl ik mijn laatste zin aan het opschrijven ben hoor ik Marcel in ene zeggen check, ik kijk naar het bord en zie onze eerste punt van de avond op het bord verschijnen.

 

Ik stond best lekker te gooien al gingen mijn scores op en neer, ik moest wel meteen opletten dat ik geen been van de tegenstander tegen me aan kreeg.

 

Mijn tegenstander heeft last van dartte ritus en zo nu en dan gooide hij zijn been naar achteren om de pijl toch los te laten (ik vind het een vreselijk gezicht als iemand dit heeft).

 

Ik kon mijn tegenstander redelijk bij houden maar kwam op de dubbels te kort en dit koste me de wedstrijd.

 

Marcel was de derde speler die aan zijn singel ging beginnen, de scores gaan op en neer al heeft hij in de eerste leg wel wat aardige scores tussen door.

 

Door missers op de dubbels en wat matige scores verliest hij de eerste leg.

 

De tweede leg loopt in het begin niet zo lekker, als hij toch op een gegeven moment zijn draai heeft gevonden pakt hij toch zonder al te veel moeite de tweede leg.

 

We leven allemaal een beetje op door de stand hoe het nu staat en hopen dat hij de laatste leg ook binnen kan halen?

 

Derde en laatste leg gaat het goed of slecht maar hij blijft vechten voor de laatste punt.

 

Op de uitgooi gaat het niet zo lekker en we zien jammer genoeg de partij naar de tegenstander gaan.

 

Mark die na een berichtje in ene zich moest haasten om toch nog op tijd bij ons te zijn begon aan zijn singel.

 

Hij begon zijn eerste leg lekker maar zakte toch in en kwam daarna niet echt meer in zijn wedstrijd.

 

Hij loopt te zuchten of te mopperen op zichzelf maar hij komt niet meer van start.

 

De tegenstander gaat gewoon door en zo zien we dan ook de derde punt van de avond voor onze neus weggaan.

 

Het enige wat we nu nog kunnen is onze best doen bij de koppels.

 

De wedstrijden die gespeeld worden zijn best nog spannend, we blijven door vechten tot de laatste kruis geschreven is of we in punten voor staan.

 

Van de vier partijen worden er ondanks onze felle strijd maar 2 punten gepakt, zo nu en dan kwamen we allemaal net iets te kort op de BULLS.

 

Enkele spelers van ons hebben er moeite mee als er door een toeschouwer van onze wedstrijd gezegd word wat we moeten gooien, tja het is niet leuk maar we weten ook wel dat ze het goed bedoelt.

 

We zien dat de tegenstander iets te sterk voor ons is geweest, of het is voor ons gewoon dit jaar niet het jaar om verder te komen in de bekerweek.

 

Ook met de team en bier ronde hebben we toch wel wat achterstand en laten we het ook toch wel een beetje afweten betreffende de scores die gegooid worden.

 

Met de eind stand op 3 – 6 nemen we afscheid van onze tegenstanders en zien we Mark een beetje gestrest vertrekken zonder zijn pijlen mee te nemen.

 

We zijn dan wel niet verder gekomen dan de tweede ronde maar ik wil toch wel zeggen dat ik het geen schande vind, iedereen heeft gedaan wat er voor hem/haar in zat en voor dit jaar was er gewoon niet meer in dan dat we gegeven hebben.

 

Toch wil ik ook nog even laten weten dat we een speelster hebben gevonden die ons team wil komen versterken, ik zal persoonlijk met haar contact opnemen en haar zo snel mogelijk inschrijven zodat ze speelgerechtigd wordt.

 

Namens deze weg heet ik Nicky welkom bij ons team, we kijken er met zijn allen naar uit om samen met jou te gaan gooien.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 3-6 Doe maar

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW