w46 di 14-11-2017 Unexpected – Trippel 1

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

Dora logo

w46  di 14-11-2017

Unexpected  3 - 6  Trippel 1

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Bij binnen komst viel het me op dat ik de eerste was, de rest was nog onderweg.

 

Toen alle spelers van ons team aanwezig waren hadden we het eerst nog over het gesprek van Brenda op de app, ach ze moet maar doen wat ze wil dan doen wij dat straks ook.

 

Bij binnen komst van de tegenstanders had Anja al het idee dat ze iemand ooit eerder had gezien en dat klopte ook, er was 1 speler die in de 2de divisie heeft gespeeld.

 

Op een gegeven moment vroegen we ons af of er nog één speler bij zou komen later op de avond maar dat was niet zo dus konden we beginnen.

 

De tegenstanders waren maar met 3 spelers dus de vraag was wie ging waar en wie zou er dan na indeling van het spelers niet spelen.

 

Omdat de tegenstanders met z’n drieën waren vroeg ik ze hoe ze de koppels wilde spelen, ze zeiden dat 1 persoon in zijn eentje moest spelen (omdat Anja mij eerdere jaren al eens een spelschema had gegeven voor 3 spelers om de Tack Ticks te spelen).

 

Ik vond het wel zo eerlijk om de tegenstanders te vertellen dat ze ook de Tack Ticks op een andere manier konden spelen en op die manier toch meer punten te kunnen pakken.

 

Alle spelers mogen 2x een Tack Ticks spelen dus lever je maar 1 punt in in plaats van mogelijk 2 als één persoon in zijn eentje speelt.

 

De tegenstanders wisten niet dat ze op die manier mochten spelen en dus namen ze het van ons aan en zouden ze dit systeem onthouden.

 

Aangezien het aan de tegenstanders is die aangeven welke plek ze leeg laten was het voor ons nog onduidelijk wie er niet zou spelen, Patrick was de gelukkige hij had geen tegenstander.

 

We hadden al gezien dat het wel eens een zware avond kon worden, de tripels werden best vaak gevonden door de tegenstanders tijdens het ingooien.

 

Guillaume was de eerste die aan zijn singel ging beginnen, hij gooit naar mijn idee met veel te lage pijlen (hij gooit met mijn 24 gram pijlen).

 

Meer dan zijn best kon hij niet doen en dat deed hij ook, jammer genoeg gaan de pijlen niet altijd daar heen waar hij wil.

 

Ondanks de achterstand kreeg hij wel kansen om terug te komen want ook al gooide de tegenstanders wel hoge scores op de dubbels hadden ze toch wel heel veel moeite.

Jammer genoeg kon Guillaume hier geen voordeel mee pakken en dus ging de eerste punt al naar de tegenstander.

 

Nicky ging als tweede aan haar singel beginnen, ook hier zagen we dat de tegenstander snel van haar vandaar liep.

 

Ook zij kon niks anders doen dan haar best en zo nu en dan met wat gemopper deed ze dit ook.

 

Nu ook gooide de tegenstander wel de score maar ook niet zo makkelijk de dubbels, jammer genoeg was Nicky nog niet op een score om uit te gooien en dus zagen we de tweede punt ook naar de tegenstander gaan.

 

Ik was de derde en de laatste die de strijd met de tegenstander aanging.

 

Ook ik deed mijn best en bij een grote voorsprong van mijn tegenstander gooide ik dan nog wel onverwacht een 140 eruit en kwam hiermee iets voor te staan maar ik kon ook niks meer daarna.

 

Nu was mijn tegenstander wel beter in het vinden van de dubbel en in de eerste leg gooide hij dan ook een 91 finish, ook ik kon geen punt voor ons pakken.

 

Patrick kreeg zijn punt cadeau omdat er geen tegenstander was, dus dit was onze eerste punt van de avond.

 

De Tack Ticks waren ook niet dat wat we wilde, we konden er maar 1 punt uit halen en zelfs dat was een zeer zware wedstrijd.

 

Alles was dicht bij ons en de tegenstanders moesten de Bull nog dicht gooien, omdat wij achterstanden op punten konden we alleen nog zorgen voor meer punten.

 

De zware wedstrijd werd gewonnen en dat zou de 2de punt voor de avond zijn, omdat we 1 koppel niet zouden spelen hadden we daar ook nog 1 punt van dus in totaal zijn dat 3 punten voor ons.

 

Met de stand op 3 – 5 gingen we de strijd nog 1x aan in de team ronde aangezien het vroeg was konden we eventueel nog wel een spelletje spelen.

 

Omdat de tegenstanders maar met 3 spelers zijn hebben wij ook 1 speler aan de kant gezet om een gelijkmatig team te hebben met eventueel even veel kansen.

 

Wat we ook deden het mocht niet lukken, we verloren ook nu de wedstrijd en zo gingen we onze nederlaag van 3 – 6 tegemoet.

 

Ook de bierronde ging ons niet zo lekker af, Patrick vroeg Anja of zij mee wou doen en dat vond ze wel leuk.

 

Ze doet uiteraard haar best en zij was dan ook de gene die de laatste pijl gooide naar de overwinning van de tegenstanders, we bedanken haar wel even via deze weg voor het betalen voor de drankjes die de tegenstanders van ons kregen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 3-6 Trippel 1

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

DORA  4B uitslagen

DORA 4B uitslagen

DORA  4B standen

DORA 4B standen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW