w46 MAANDAG 11-11-2019 Joppe Tops!! – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

Unexpected DORA  4A

Dora logo

.

w46  Ma  11-11-2019

Joppe Tops!!  4 - 5  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Eerst even iedereen ophalen en dan op weg naar Aalsmeer, ik heb zelf al het idee dat we hier al eens eerder gespeeld hebben.

.

Onderweg ondervinden we wat last van stotteren van de auto maar op een gegeven moment kunnen we toch zonder stotteren doorrijden.

.

De navigatie zegt dat we er zijn en ik zoek meteen een plekje om de auto neer te zetten, Patrick laat me weten dat er iets verderop ook plek is.

.

Ik verplaats de auto maar moet dan even wachten, uit veiligheid ga ik maar niet tijdens het inparkeren van een stelletje mijn tas uit de achterbak pakken.

.

Als de auto dan toch staat kunnen we naar de kroeg lopen, ook Patrick krijgt het idee dat we hier al eerder gespeeld hebben.

.

Bij binnen komst weten we het zeker, de doppen van de pinda’s liggen op de grond en even halen we oude tijden naar boven, Tessa die achter mij binnen komt schrikt zich een hoedje en laat weten dat ze het een zooitje vind.

.

Maar ja niet iedere kroeg is het zelfde, hier is het de gewoonte om de buiten-jasje van de pinda’s op de grond te gooien.

.

We zien al een paar spelers ingooien en we nestelen ons aan een tafel en pakken ook onze pijlen om in te gaan gooien.

.

Na een tijdje komt de tegenstander naar me toe maar ik heb nog niks ingevuld, even kijken waar een ieder wil spelen en dan de kaarten afgeven.

.

Even ging het mis omdat er bij het schrijven van de volgorde van spelers een foutje was gemaakt, er werd door de tegenstander bij mij gekeken en deze liet me weten dat het bij hem anders stond.

.

Ik ging even kijken en heb het voor hun maar even op de juiste manier ingevuld, in tussen waren de eerste twee spelers al een beetje aan het ingooien.

.

Rowald opent matig, hersteld zich snel en gooit in de 4e beurt een 125 en gaat lekker door met op het eind toch wel een wat matige score.

.

Zet zich weg op 119 en jammer genoeg gaat het al met de eerste pijl mis en dus word de uitgooi score tot een lagere score gebracht.

.

Heeft toch wel wat moeite met de dubbels, na vele missers van beide spelers is het toch Rowald die deze als eerste vind.

.

Tweede leg opent hij lekker, gaat goed door en zakt dan wel even iets in.

.

Hij raakt zijn lichte voorsprong kwijt door even een paar beurten achter elkaar mindere scores te gooien.

.

Zet zich weg op 100, gaat er voor maar omdat hij een andere vak ook hier zie ik dat hij toch weer wat moeite heeft met het vinden van de dubbels.

.

Ondanks de missers op de dubbels pakt hij toch de eerste punt voor ons.

.

Patrick opent matig, hersteld zich gelijk en gaat lekker door met een enkele mindere score tussen door.

.

In ene lijkt het even of hij het even kwijt is, scores gaan op en neer.

.

Zet zich weg op 156, bij de stand op 116 gaat hij er voor maar de laatste pijl gaat jammer genoeg mis.

.

Ook hier hebben beide spelers toch wel wat moeite met het vinden van de dubbels, gelukkig is het toch Patrick die deze als eerste vind.

.

Tweede leg opent hij lekker, zakt wel even in met een zeer matige score.

.

Hersteld zich daarna gelijk maar loopt dan wel achter de feiten aan, score gaan ook nu een beetje op en neer.

.

Hij blijft een tijdje (3 beurten) een score van 30 gooien, hersteld zich door een 64 score en gaat daarna lekker door.

.

Zakt dan toch weer even in, zet zich weg op 148 finish.

.

De tegenstander pakt de leg als Patrick zich zelf heeft weggezet op een 80 finish, derde leg opent hij sterk.

.

Gaat goed door, zakt even iets in en hersteld zich niet gelijk.

.

Beide spelers blijven even redelijk dichtbij elkaar, zet zich weg op 152 maar het gaat bij de eerste pijl al mis.

.

Hij bouwt de uitgooi terug naar een lagere score en blijft toch wel wat moeite hebben met de dubbels en als hij zich op een uitgooi score van 20 heeft gezet zien we toch dat de tegenstander de eerste punt voor de avond pakt.

.

Ik ga als derde aan mijn singel beginnen, zit lekker in mijn vel maar zie toch de tegenstander met de eerste leg er van door gaan.

.

Ben hier niet zo blij mee en ga een tandje bij zetten, jammer genoeg mis ik de dubbele Bull op een 113 score (gooide dubbel 19, enkele Bull en shit geen hoge finish).

.

Ik pakte na een mooie spel wel de winst en toen ik de laatste pijl in de dubbel plaatste draaide ik me om en gaf de tegenstander die ook een mooi spel had laten zien de hand.

.

Tessa is de laatste die haar singel gaat spelen, ze opent lekker gaat goed door al loopt ze wel al vrij snel achter de feiten aan.

.

Omdat haar tegenstander een 180 gooide kon ze niet meer doen dan haar best, niemand vind het leuk om dit tegen zich te krijgen.

.

Ze blijft goed door spelen met een enkel mindere score tussen door, de tegenstander pakt de eerste leg.

.

Tweede leg opent ze matig en gaat even matig door, hersteld zich redelijk snel en blijft lekker door spelen.

.

Ze doet goed haar best, ze treft het alleen even niet omdat ze een tegenstander heeft die net even iets te sterk voor haar is.

.

De tegenstander pakt dan ook vrij snel de 2e punt voor hun.

.

Ze is zelf niet tevreden over haar spel maar ik vind dat als ze vele scores boven de 40 gooit het voor haar doen goed is.

.

Haar hoogste score van de avond was een mooie 82, we gaan samen wel weer verder met lekker oefenen zodat ze ook beter word in het spel.

.

Na de singels staan we 2 - 2 gelijk en gaan de koppels vormen, we weten niet hoe de wedstrijd verder gaat verlopen maar we zijn al blij met de punten die we hebben behaald.

.

Een ieder doet goed zijn best met de koppels maar we delen de punten al kwamen sommige van ons steeds sterk terug.

.

De heren wonden beide partijen en de dames kwamen net te kort op de Bulls die niet wilde vallen, we hebben alles gegeven wat we konden en meer zat er gewoon niet in.

.

Met de stand op 4 - 4 (zijn we toch een beetje verbaasd dat we zoveel punten hebben kunnen pakken) gaan we aan de team ronde beginnen.

.

Nog één keer geven alle spelers alles wat ze kunnen en het is een strijd om de laatste punt van de avond, we zien dat we al snel een voorsprong hebben en proberen dat toch om voor de laatste punt te gaan.

.

Niet wetende dat dit ons ook ging gebeuren, Rowald gooit de dubbel uit en de verbazing bij ons is groot.

.

We waren al blij geweest met 2 punten, we dachten dat het een zware avond zou worden omdat we tegen de spelers moesten die op de tweede plaats staan in de poule.

.

Dat we met de winst naar huis zouden gaan hadden we niet gedacht, maar zijn er natuurlijk wel blij mee haha.

.

We doen onze teamnaam toch weer eer aan: Unexpected 2017 logo TRANSPARANT, het onverwachte kan gebeuren!

.

Wij wensen onze tegenstanders

Joppe Tops!!

veel lees plezier.

(Op 16-12-2014 & 04-05-2015 hebben wij ook tegen elkaar gespeeld, zie: archief seizoen 2014 - 2015, hier is ook het wedstrijd verslag te lezen door op het kladblok te klikken).

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Joppe Tops!!  4 - 5  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Created by INW

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.