w46 vr 18-11-2016 Unexpected 3 – 6 De Brulapen

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w46  vr  18-11-2016

Unexpected  3 - 6  De Brulapen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Patrick opent matig en blijft matig doorgaan, we zien al snel dat het een zware avond kan worden gezien de scores die er nu al gegooid worden.

 

De eerste leg is zo snel voorbij dat ik nog niet eens de kans kreeg om te zien hoe deze verlopen is.

 

De tweede leg opent hij sterk en gaat lekker door, met even een wat mindere score tussen door.

 

Hij hersteld zich van de matige score door er meteen een 119 achteraan te gooien en of dat nog niet genoeg is komt er ook nog even een 137 achteraan.

 

Heeft wel wat moeite met de dubbel 20, de andere dubbel is ook een misser en zo zien we dat hij de tegenstander kans geeft om terug te komen.

 

Ondanks dat de tegenstander best wel veel terug gekomen is van een achterstand pakt hij toch nog even de dubbel voor zijn neus weg.

 

Derde en laatste leg start hij weer met een matige score die hij wel meteen weer hersteld door een score van 81 te gooien, hij zakt dan ook weer even in en blijft even een tijdje matig door gaan.

 

Na vier worpen hersteld hij zich door 100 te gooien, de tegenstander is al bij een dubbel dus de vraag is of Patrick nog tijd krijgt om terug te komen of niet?

 

De tegenstander heeft moeite om de dubbel te raken en dus kan Patrick nog terug komen, hij verrekend zich op 104 (gooit 90 en is dus nog niet uit).

 

Beide komen op een dubbel en beide hebben toch hier wat moeite en dus is het de vraag “wie raakt de dubbel als eerste”?

 

Jammer genoeg vind de tegenstander deze als eerste en dus staan we al 1 punt achter.

 

Theo is als tweede die aan zijn singel gaat beginnen, eigenlijk zou Mark deze wedstrijd moeten schrijven maar omdat hij net pas binnen is neem ik het van hem over.

 

De wedstrijd gaat in een sneltrein voorbij, Theo is lekker bezig en de scores vliegen gewoon van het bord.

 

Met de dubbels heeft hij wel wat moeite, het rekenen is nog steeds niet zijn sterkste kant dus schrijf ik op een leeg stuk van het bord wat hij over heeft.

 

Tja soms moet je als schrijver toch je medespeler helpen, vooral als je hem hoort zuchten omdat hij het even niet meer weet hihi.

 

De wedstrijd was snel gespeeld en grrr ik mag weer geen streepjes zetten bij Theo, zijn scores waren soms wel laag maar niet onder de 26.

 

Met de winst op zak zet hij ons weer op een gelijke stand en gaat Marcel proberen er een punt bij te halen hoop ik.

 

Hij start matig, hersteld zich zeer snel maar zakt dan toch weer in.

 

Loopt achter de feiten aan al komt hij wel iets terug , de scores blijven over het algemeen schommelen.

 

Hij pakt de eerste leg terwijl zijn tegenstander steeds meer teleurgesteld raakt over haar eigen scores.

 

Tweede leg opent hij lekker met even een wat matige score tussen door.

 

Hij heeft een ruime voorsprong te pakken, hij probeert wel voor een hoge finish te gaan maar het lukt niet echt.

 

Zijn tegenstander komt steeds dichter en dichterbij en we zien dat zij de tweede leg onder zijn neus weg kaapt.

 

Derde leg opent hij lekker, zakt wel meteen in en kijkt al tegen een achterstand aan.

 

Hij vecht goed terug eerst een 43 score en meteen daarachter aan een 100, jammer genoeg dan wel weer gevolgd door een matige score.

 

Even zien we dat hij het even kwijt is en hij  ziet de tegenstander steeds verder uitlopen naar een eindscore.

 

Een goede score wordt jammer genoeg opgevolgd door een wat mindere en op een gegeven moment gooit zijn tegenstander toch de wedstrijd uit en staan we weer een punt achter.

 

Mark is de laatste die zijn singel gaat spelen, meteen aan het begin gooit hij een ******(Robin Hood).

 

Is lekker bezig al heeft hij wel zo nu en dan een mindere score tussen door.

 

Tot 3x aan toe denk ik dat hij een 180 zou gooien maar jammer genoeg lukt het hem niet (125, 123, 136), de pijl wijkt of af aan de andere twee pijlen of hij trekt de pijl te ver door naar beneden.

 

Ondanks het feit dat hij één leg heeft weten weg te kapen bij zijn tegenstander moet hij het in de derde en laatste leg afgeven aan zijn tegenstander.

 

Is hij van slag omdat hij tot 3x aan toe niet de hoogste score heeft weten te gooien of heeft hij daarmee zijn krachten verspeeld?

 

Al strijdend in de laatste leg die hij toch vechtend afbrengt moet hij toch de punt aan de tegenstander laten en staan we met 1 – 3 achter.

 

Het viel me bij de singels goed op dat de jongens zich niet zomaar gewonnen gaven, van de vier singels zijn er drie die echt tot de laatste dubbel spannend waren en gevochten werd.

 

De koppels werden gevormd, ook  hier hebben de jongens laten zien dat ze toch nog kansen zagen om een punt te kunnen pakken.

 

Twee van de vier koppels waren tot de laatste dubbel spannend terwijl de andere twee al overduidelijk waren wie er zouden winnen.

 

Ook kan ik het niet na laten om te zeggen dat de enigste tegenstandster die er die avond mee speelde goed speelde en ik voor haar een 180 op het bord mocht noteren.

 

Van de vier gespeelde koppels konden de jongens jammer genoeg maar 1 punt pakken en dus wisten we al dat we verloren hadden maar ze hebben er toch nog alles aangedaan om nog een punt te pakken, wat jammer genoeg niet gelukt is.

 

De tegenstanders lieten ons ook nog even tussen door weten dat ze normaal gesproken om 10 uur al klaar zijn met hun spel als ze tegen andere teams spelen.

 

Nou kunnen we proberen om met de team en bierronde nog de laatste punt en een drankje te winnen, ik schrijf en zie al snel dat ze het toch gaan doen.

 

Ze pakken de laatste punt van de avond en krijgen nog een biertje cadeau van de tegenstanders

 

Met de eind score op 3 – 6 zeg ik toch goed gedaan jongens jullie hebben je goed verweerd in de wedstrijden en de punten die we gepakt hebben zijn zeker verdiend geweest.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 3-6 de Brulapen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW