w47 vr 20-11-2015 Unexpected 7 – 2 De Lompe Boeren

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w47     vr   20-11-2015

DBZP logo

Unexpected  7 - 2  De Lompe Boeren

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na de afzegging van de tegenstanders, heeft Marcel het toch voor elkaar gekregen een datum te prikken.

 

Jammer genoeg liet niet iedere speler zich horen toen er de vraag kwam of iemand kon darten of niet, gelukkig hadden we toch genoeg spelers.

 

Aangezien ik me toch niet zo lekker voelde om te gooien hoopte ik in stilte dat de heren er allemaal waren zodat ik mijn plek kon afstaan.

 

Bij binnen komst gaf ik meteen aan dat ik mijn speelplek zou afstaan, zo hoefde Marcel en Patrick niet de wedstrijd met elkaar te delen.

 

Ik gaf aan dat ik voor deze avond wel de taak van het schrijven op me zou nemen.

 

Toen de tegenstanders binnen waren vroegen we ons eigenlijk af waarom ze zich de lompe boeren noemde en niet de lompe boerinnen (het waren per slot van rekening allemaal vrouwen).

 

Met veel gegiechel van de tegenstanders gingen we eindelijk beginnen, Wesley zou de avond starten.

 

De pijlen vlogen over en weer over het bord, de scores werden genoteerd en al snel werd het duidelijk dat het toch wel een beetje een eenzijdige wedstrijd zou zijn.

 

De eerste leg werd gepakt en de tweede zat er ook al snel aan te komen, nou dat was al punt 1 van de avond die binnen is.

 

Patrick ging als tweede, net als dinsdag had hij toch wel wat moeite om de pijlen daar te krijgen waar hij ze wilde hebben.

 

Zo nu en dan kwam de tegenstander toch wel wat dichterbij maar hij was toch wel bezig om die niet al te veel moeite te geven.

 

Ook hij pakte de eerste en de tweede leg en zo kon ik dus de 1 veranderen in een 2.

 

Marcel ging als derde aan zijn singel beginnen, hij gooide minder sterk dan afgelopen dinsdag.

 

Met de ingooi was hij iets beter dan nu, hij raakte lichtelijk geïrriteerd over zijn eigen scores.

 

Zou hij afgelopen dinsdag dan zo veel gegeven hebben dat hij het nu even kwijt is, al gooide hij tijdens het ingooien wel het ene tonnetje naar de andere?

 

Later gaf hij aan dat hij andere flyers nodig had omdat de zijne niet meer goed waren, ik neem in  het vervolg de extra flyers mee.

 

Ondanks dat hij minder gooide kon hij het toch vol houden, al moest hij wel 1 leg aan de tegenstander laten.

 

Ik kon het 3de punt voor ons bij schrijven, en in gedachten had ik al het idee dat het wel een goede avond voor ons kon worden.

 

Theo ging als vierde aan zijn singel beginnen, de pijlen vlogen naar het bord en voor mij was het rekenen begonnen.

 

Hoge scores werden er gegooid en zo was de eerste leg toch wel snel gespeeld, al had hij jammer genoeg wel wat moeite met zijn dubbels.

 

Hij bleef in zijn singel lekker doorgaan ook al kon zijn tegenstander ook 1 leg weg snoepen.

 

Met een voorsprong van 4 – 0 gingen we aan de koppels beginnen, toch was het nu een beetje moeilijk voor Marcel om de koppels samen te stellen.

 

Na een rook pauze van beide teams gingen de wedstrijd weer verder, iedereen deed goed zijn best.

 

De ene score na de andere kon ik schrijven, al viel het me wel op dat de tegenstanders nu toch wel sterker gooide dan in hun singel.

 

De koppel Wesley/Patrick en Marcel/Theo waren lekker bezig al had Theo al zijn kruit vergooid in zijn singel (scores waren nu iets minder).

 

Toch hadden de tegenstanders geregeld een kans gekregen om ook punten te pakken.

 

De jongens waren toch wel genadeloos om als hun op een uitgooi stonden om er voor te zorgen dat wij toch eerder uit waren dan hun.

 

Met het gegiechel van de dames konden ze uit de 4 koppelwedstrijden toch hun 1ste punt van de avond laten noteren.

 

Ondanks dat we 1 punt weg gaven stond het nu toch al 7 – 1 en hadden we alleen nog de teamronde die gespeeld moest worden.

 

In de teamronde gingen de scores op en neer maar het viel me wel op dat des te meer de dames de witte wijn gedronken hadden de scores van hun toch wel geregeld hoger werden.

 

Jammer genoeg moesten de jongens tegen een achterstand aan kijken en zagen ze de laatste punt van de avond naar de dames gaan.

 

Met een over winning van 7 – 2 hadden we ons toch weer naar boven gewerkt in de competitie.

 

Toch wil ik wel nog even vermelden dat de tegenstanders bedankt worden voor het bij hun op de lijst mogen zetten van de 180 die Marcel in een andere wedstrijd gegooid had maar deze weg gehaald was omdat dat team de competitie verlaten heeft.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW