w47 vr 24-11-2017 Tonnetje Rond – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

DBZP logo

w47  vr  24-11-2017

Tonnetje Rond  2 - 7  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Mark was al druk bezig met ingooien terwijl wij nog onderweg waren, we zagen hem druk bezig toen we voor de kroeg stonden en de jongens nog even snel een sigaretje rookte.

.

Ook wij gingen daarna beginnen met ingooien, we zagen dat er ook nog andere activiteiten werden gehouden in de kroeg want er waren mensen bezig met slingers op te hangen en ballonnen aan  het opblazen.

.

De tegenstanders kwamen langzaam aan ook binnen druppelen en omdat de jongens toch weer even nicotine nodig hadden moest de tegenstander maar even wachten, wij waren op tijd en hun kwamen een stuk later binnen dan wij.

.

Eindelijk gingen we beginnen, Theo begon lekker en ging lekker verder ondanks het feit dat de tegenstander opende met een ton+ (hij liet zich niet van zijn stuk brengen door de score).

.

Met even een wat mindere score tussen door die meteen weer hersteld werd.

.

Op het moment dat Theo op een score staat van 172 gooit hij zelf een score van 132 en houd dus Tops over, hier heeft hij wel wat moeite mee om deze in 1x te gooien maar hij pakt toch nog de eerste leg.

.

Tweede leg opent hij redelijk, zijn score is iets minder dan de eerste leg.

.

Na een paar beurten gaat het in ene toch beter, ondanks zijn strijd raakt hij de tweede leg kwijt aan zijn tegenstander.

.

De derde en laatste leg start hij matig, bij de tweede beurt vallen twee pijlen uit het bord en door frustratie smijt hij zijn laatste pijl naar het bord.

.

Op dat moment zien we ook dat zijn strijdlust is verdwenen, het lijkt net of het hem niet meer interesseert of hij nu wint of verliest.

.

Zo nu en dan valt er nog een pijl uit het bord, maar hij gaat toch nog de strijd aan al is het niet met overtuiging.

.

Als hij ziet dat zijn tegenstander en hij zelf op een uitgooi staan gaat hij er toch nog voor om te proberen deze uit te gooien voor dat zijn tegenstander het doet.

.

Hij pakt de winst maar is nog steeds boos.

.

Mark opent redelijk, even een wat mindere score tussen door die meteen hersteld worden.

.

Hij gaat lekker door en gooit dan in ene 2x een score van 100 achter elkaar.

.

Hierdoor heeft hij een goede voorsprong te pakken en zo kan hij makkelijk de eerste leg binnen halen.

.

De tweede leg opent hij redelijk, gaat lekker door met zo nu en dan wat mindere score tussen door.

.

Op een gegeven moment zien we dat hij even een tijdje iets minder blijft gooien waardoor de tegenstander verder van hem weg loopt, deze gooit zijn dubbels niet.

.

Mark vecht terug en is er op gebrand de wedstrijd niet uit handen te geven en dat doet hij ook niet, hij pakt ook de tweede leg en de 2de punt is binnen.

.

Patrick is de derde die aan zijn singel begint, opent lekker met zo nu en dan een mindere score tussen door die meteen weer hersteld is.

.

Hij zet zich weg op 118 maar het lukt hem niet om deze uit te gooien, hij pakt de eerste leg na een aantal missers op de enkele vakken.

.

Tweede leg start hij matig, hersteld zich en gooit tussen neus en lippen door even een 121.

.

Ook hij heeft last van pijlen die uit het bord vallen, hij gaat daarna voor de winst al heeft hij wel wat moeite met het raken van de dubbels.

.

Met de score op 0 -  3 ga ik als laatste aan mijn singel beginnen, ben lekker bezig en al snel heb ik het idee dat ik dit wel eens kan winnen.

.

Als ik in mijn eerste leg op een finish van 119 sta ga ik er vol voor, wou een trippel 20 gooien en dan een enkele 19 voor Tops.

.

Mm ging iets anders dan ik dacht te doen, raakte de enkele 18 dus heb 101 over.

.

Trippel 17 raakte ik met een goed gegooide pijl en dus had ik nog steeds een kans op de hoge finish als ik dubbel BULL gooi.

Booom

Ik gooide 119 uit en de mannen aan de tafel hoorde ik roepen: doet ze het, ja ik deed het al drong het nog niet tot me door.

.

Patrick kwam naar het bord en begon te tellen omdat de schrijver mij aan stond te kijken en ik verbaasd zelf ook keek en even niet meer wist wat ik moest zeggen.

.

De jongens zaten klaar met de vuisten omhoog om met mij een BOX te geven voor mijn mooie finish.

.

Mijn tweede leg ging iets minder maar ik bleef strijden, mijn tegenstander pakte iets eerder de finish.

.

Van binnen begon ik te koken, ik wil de winst pakken want ik ga niet eerst een hoge finish uitgooien en dan mijn singel nog verliezen, nee is ga winnen.

.

Nou winnen deed ik moest met mijn laatste pijl dubbel 13 gooien en mijn winst was ook binnen.

.

Zo dat voelde lekker mijn eerste hoogste finish van al de seizoenen die ik al speel, nee ik ga niet naast mijn schoenen lopen maar het voelt wel lekker.

.

De koppels werden gevormd en of we nog niet genoeg gewonnen hadden pakte we van de vier koppels nog twee punten mee.

.

Zo stonden we dus al weer met 2 – 6 voor en moesten we alleen nog de team en bierronde spelen, de tegenpartij kwam naar me toe om te vragen of wij het goed vonden om alles inéén te doen (ze hadden last van het harde geluid van de verjaardag feest die hier ook gehouden werd).

.

Ook de laatste ronde gingen we er vol tegen aan de ene wat meer dan de andere spelers, maar we hadden snel de voorsprong te pakken en gaven deze niet meer af.

.

We pakte de laatste punt van de avond en gingen met de winst van 2 – 7 naar huis.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Tonnetje rond 2-7 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

.

Created by INW.

.