w48 Di 26-11-2019 JC – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

Unexpected DORA  4A

Dora logo

.

w48  Di  26-11-2019

JC  3 - 6  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Na een wat rumoerige week gaan we ons in het geheel storten op de DORA, hier zijn wel spelers die voor elkaar opkomen.

.

Even twee spelers ophalen en dan naar Diemen waar we deze avond zullen gaan gooien, pfff wat een drukte op de weg en dat voor de avond uren!

.

Eindelijk aangekomen gingen de meeste meteen even ingooien.

.

Ewald kwam even bij mij praten over het geen er vorige week voor gevallen was in onze thuishonk.

.

Bij binnen komst merkte ik wel dat hij steeds achter me probeerde te kijken wie er binnen kwamen, Guillaume had dit ook in de gate en zei meteen: ‘nee die lange is er niet meer bij’.

.

Na even met Ewald gepraat te hebben en in tussen tijd de formulieren ingevuld te hebben konden we beginnen.

.

Michael opent sterk (85) en daarna hoor ik Guillaume roepen: ‘en  weer met beide benen op de grond’ , er kwam even een matige score op het bord maar deze werd meteen weer hersteld.

.

Als hij dan toch weer even in zakt blijft hij even matig doorgaan alvorens hij zich hersteld, zet zich weg op 140 en gaat er voor jammer genoeg komen de pijlen niet daar waar hij ze wil hebben.

.

Hij pakt de eerste leg met een wat lagere score maar dat kan de pret niet drukken.

.

Tweede leg opent hij wederom sterk (81), ook nu zakt hij dan wel even iets in maar hersteld zich gelijk en gaat goed door.

.

Hij blijft lekker doorgaan en we zien een mogelijkheid dat hij deze leg ook wel eens binnen kan halen, hij zet zich weg op 96 jammer genoeg lukt het hem niet de dubbel te vinden die hij nodig heeft om de score uit te gooien.

.

Na de beurt van de tegenstander pakt Michael de eerste punt voor ons.

.

Voor de verandering ga ik nu eens als tweede beginnen aan mijn singel, in de eerste leg loop ik meteen al tegen een achterstand aan te kijken en ik begin een beetje boos te worden op mezelf.

.

In de 5e beurt gooi ik wel een mooie score van 99 en ga lekker door, als ik op een uitgooi sta pak ik jammer genoeg de verkeerde dubbel en dus moet ik afwachten wat mijn tegenstander doet.

.

Gelukkig krijg ik nog kansen en pak de eerste leg, tweede leg begin ik matig maar herstel me snel.

.

Mijn scores zijn nu echt beter dan de eerste leg en op een gegeven moment gooi ik zo uit het niets een 126 score en kom hierdoor meteen een klein beetje voor te staan tegenover mijn tegenstander.

.

Ik blijf mijn uitgooi opbouwen en gooi dan de leg uit en pak de tweede punt van de avond.

.

Ewald die al voor het invullen had aangegeven tegen één van de dames te willen gaat vanavond tegen Tessa spelen, beide spelers hebben gelijke kansen om te winnen.

.

Tessa opent matig, gaat even matig door.

.

Omdat ik zie dat ze heel veel moeite moet doen om in de 20 te komen geef ik haar de raad om onder in het bord te gaan gooien, als ze dit doet zien we duidelijk een groot verschil in scores.

.

Op een gegeven moment laat Ewald me weten dat hij ook in het verslag genoemd wil worden, nou Ewald je staat er in hoor kanjer.

.

Tessa doet goed haar best ook al zien we de eerste leg naar Ewald gaan.

.

Tweede leg opent ze sterk (70), zakt even in en hersteld zich gelijk.

.

Ook nu heeft ze toch een beetje moeite haar pijlen daar te krijgen waar ze die wil hebben.

.

Ze zet zich weg op 134, dit is voor haar nog even iets te hoog maar ze pakt met een wat lagere score toch de tweede leg.

.

Ik zie dat ze heel goed haar best doet op de uitgooi maar we gaan hier toch wat meer op oefenen lieverd.

.

Derde leg opent ze matig en gaat even matig door, ook nu geef ik haar aan even aan de zijkant (11/14 of 10/15) te gaan gooien en als ze dit doet gaan haar scores weer omhoog.

.

Ze blijft lekker doorgaan en ook nu zet ze zich voor haar doen iets te hoog weg (140), toch gaat ze er weer tegen aan en we helpen haar met de uitgooi.

.

Jammer genoeg lukt het haar niet om de wedstrijd te winnen maar ze heeft het goed gedaan.

.

Ewald die even het spel stil wil leggen om de barvrouw als nog te feliciteren met haar verjaardag waar hun niet bij konden zijn als team, doet dit nu met een mooi bos bloemen en een applaus van onze kant.

.

Dan gaan we weer verder met de wedstrijd en nee we vonden het niet erg om hier even voor te wachten.

.

Guillaume is de laatste die zijn singels gaat beginnen, hij opent redelijk en hersteld zich gelijk en gaat lekker door.

.

Ook met een bouncer gooit hij een 65, even een matige score tussen door.

.

Als hij zich hersteld zet hij zich weg op 113, hij gaat er voor maar ook hij moet het met een lager score doen om de leg te pakken.

.

Het valt me op dat hij wel wat pijlen nodig heeft op de dubbel.

.

Tweede leg opent hij lekker, even een matige score tussen door die gelijk hersteld word.

.

Scores gaan even op en neer alvorens hij zich hersteld met een mooie 100 score en gaat goed door.

.

Zet zich weg op 128 ook nu zien we toch dat hij wat moeite heeft met de dubbels maar hij pakt wel de derde punt voor ons.

.

Met de stand op 1 - 3 gaan we aan de koppels beginnen.

.

Guillaume komt naar me toe om te overleggen en beide hebben we dezelfde gedachten alleen laat ik hem weten dat we met Tessa rekening moeten houden dat ze geen twee partijen achter elkaar gooit.

.

Daarom beginnen wij als eerste, alle koppels zijn heel goed bezig en ook al delen we de punten iedere wedstrijd hadden beide teams de kansen om te winnen.

.

Als we dan de stand op 3 - 5 hebben gezet weten we dat we dat we nog 1 ronde te gaan hebben, een ieder gaat er nog een keer tegenaan en het valt me op dat ook hier beide teams een kans hebben om te winnen.

.

Gelukkig pakken wij de laatste punt en omdat we hadden besloten om alles in één te doen omdat we met Tessa rekening hielden die toch al zo nu en dan wat krampjes had.

.

Na ons traktatie van de tegenstanders nemen we afscheid met de afspraak als we een keer geen wedstrijd hebben om dan te kijken of we een onderlinge vriendschappelijke wedstrijd kunnen spelen.

.

We gaan allemaal naar huis en ik wil de spelers bedanken voor hun inzet en de winst is lekker jongens.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

JC  3 - 6  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Created by INW

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.