w48 – di – 28-11-2017 Unexpected – The Slayers 1

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

Dora logo

w48 - di - 28-11-2017

Unexpected  6 - 3  The Slayers 1

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Gezien het feit dat we vrijdag geen wedstrijd hadden kon ik Mark weer een keer mee laten spelen bij de DORA, het zou een zware avond worden dachten we.

.

Al snel was er 1 speler van de tegenstanders binnen en omdat Mark eerst nog even iets anders moest doen had hij al aangegeven om op de 4de plek te willen spelen, toen hij binnen kwam had hij nog de kans om in te gooien en een andere plek te kiezen.

.

Rowald die wat ziekjes was nog (herstellend van de griep) gaf aan als eerste te willen spelen.

.

Hij was lekker bezig al hoorde ik hem toch nog wel eens wat mopperen op zich zelf omdat het niet zo ging als hij wou.

.

Zonder al te veel moeite pakte hij de eerste leg, de tweede leg ging het minder lekker voor hem en werd de tegenstander geholpen door haar medespelers bij het uitgooien.

.

Jammer genoeg pakte ze de tweede leg, Rowald moest nog 1 keer zijn best doen om toch nog de winst te pakken van de avond.

.

Nou zijn best deed hij en mopperen ook, haha misschien is dat voor hem wel de reden om te zorgen dat hij gaat winnen.

.

De eerste punt van de avond was binnen.

.

Ik ging als tweede beginnen, mijn eerste leg zag ik mijn tegenstander al snel weg lopen door een paar keer een score te laten schrijven van 100.

.

Nou de eerste leg kon ik niks meer tegen doen en dacht dat dit een wedstrijd van verlies zou worden voor mij, de tweede leg ging het niet zo lekker bij mijn tegenstander.

.

Ik rook kansen en ging ervoor, met de uitgooi van 21 wou ik een enkele 3 gooien maar de pijl kwam in de enkele 19, de dubbel 1 was een feit en de leg was binnen.

.

De tweede leg ging ik weer mijn best doen en het ging lekker bij mij toen ik op 88 stond ging ik er vol voor.

.

Shit, shit wat heb ik nu over?

.

De tegenstander vertelde me wat ik gegooid had, 74 ja dat weet ik maar wat is nu mijn dubbel.

.

Ach trut je heb dubbel 7 over, met de laatste pijl in mijn hand ging ik er voor en Bam raak.

.

Met de stand al op 2 – 0 voor ons kreeg ik het idee dat het toch wel eens een hele andere avond zou kunnen gaan worden dan dat ik gedacht had.

.

Mark ging aan zijn singel beginnen, beide spelers waren erg gewaagd aan elkaar.

.

Ze gaven elkaar maar weinig ruimte, de eerste leg moest hij aan de tegenstander laten maar dat deed de strijd bij hem juist verhogen.

.

De tweede leg ging hij verder waar hij de eerste leg was gebleven had hij toen niet de kans op de winst pakte hij wel deze leg en was ook de laatste leg een feit.

.

We staan in ene al 3 – 0 voor en is het Guillaume die zijn singel gaat spelen.

.

Het spel was niet zoals de vorige week maar hij was echt strijdlustig en dat kon je goed zien.

.

De eerste leg ging naar de tegenstander maar ook Guillaume was er op gebrand om toch een leg weg te snoepen en ook nu moest er een derde leg de strijd beslissen.

.

Jammer genoeg kwam hij hier te kort op de dubbels en dus konden de tegenstanders hun eerste punt voor de avond schrijven.

.

Ik heb wel Guillaume laten weten dat hij echt moet kijken voor eigen pijlen, ik heb het vermoeden dat hij zwaardere pijlen moet hebben en dan beter zijn spel zal spelen.

.

Tja en iets rustiger gooien kan ook een mooie wedstrijd opleveren.

.

Ja en dan moet je koppels vormen, ik ging er vanuit dat Mark met zijn maatje Rowald wou maar hij gaf aan wel eens met Guillaume te willen koppelen.

.

Oké erg onverwacht maar goed, gaf hem wel aan dat hij Guillaume moet ondersteunen en aanwijzingen moest geven.

.

Rowald en ik gingen als eerste beginnen, we kwamen moeilijk in de tripels en in de vakken die we moesten raken.

.

Liepen iets achter de feiten aan en moesten de punt inleveren.

.

Mark en Guillaume speelde een goed spel, even zag ik dat de tegenstanders op punten voor stonden en gaf dit even tussen het schrijven door aan Mark die aangaf dat het goed kwam.

.

Nou goed kwam het zeker, de punten werden gepakt en meteen vlak erna werd alles dicht gegooid en was er weer een punt voor ons erbij.

.

Ondanks onze gemiste punt in de eerste wedstrijd gingen we nu wel goed de strijd aan, lette goed op de punten en pakte nu de wedstrijd wel.

.

De laatste strijd was een zeer spannende pot die alle kanten op kon gaan maar de jongens pakte het goed aan en weer was de winst voor ons.

.

Met de stand al weer op 6 – 2 hadden we alleen nog de team ronde te spelen, ik denk dat we allemaal veel gegeven hebben in onze singels en de koppels want we kwamen niet echt in het spel.

.

We deden wat we konden maar helaas moesten we de laatste punt afgeven aan de tegenstanders.

.

Er werd nog wel een bierronde gespeeld en ook deze konden we niet winnen maar dat vond ik niet erg, we hadden gewonnen van een team die nog geen 1 wedstrijd verloren had.

.

Met de eindstand op 6 – 3 nemen we afscheid van de tegenstanders en rest het mij alleen te zeggen: zeer goed gespeeld kanjers, ben trots om met jullie een team te vormen.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

DORA 4B uitslagen

DORA 4B standen

DORA 4B standen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 6-3 The Slayers !

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

.

Created by INW.

.