w48 vr 30-11-2018 Unexpected – Geheime wapen

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 - 2019

DBZP logo

w48 vr 30-11-2018

Unexpected  5 - 4  Geheime wapen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is een avond waar op het laatst nog wat veranderingen kwam in de opstelling en waar Wesley die eigenlijk een avondje vrij wou zijn toch komt om te spelen.

.

Onderweg naar de kroeg zie ik in ene de jongens lopen en denk bij me zelf zal ik ze roepen of gewoon door laten lopen en vlak na hun binnen komen, ik roep ze niet en kom even iets later dan hun binnen.

.

Het is nog even wachten tot we zelf kunnen ingooien omdat er spelers van een ander team een spelletje aan het doen zijn, de jongens zijn even aan het poelen en ik kijk er na.

.

Als de spelers van het andere team weg zijn gaan we toch zelf ook maar even ingooien en hoor ik van Theo dat hij last heeft van zijn schouder en dus dat hij niet echt in wil gooien omdat hij zijn schouder toch een beetje wil sparen voor de wedstrijd.

.

Zo langzaam aan druppelen de tegenstanders binnen en ook zij gaan ingooien op het speel bord het valt me meteen op dat er 1 van hun spelers waarschijnlijk last heeft van darte-rites.

.

Ik loop naar de jongens die nog even van de gok automaten gebruik maken om te vragen waar ze willen staan met de opstelling, ja van Theo is het eigenlijk bij een thuiswedstrijd wel bekend.

.

Als alles is ingevuld kunnen we eindelijk beginnen en ik laat de captain van de tegenstanders weten dat hij het mag zeggen als ze er klaar voor zijn, onze eerste speler staat al warm te gooien aan het bord.

.

Wesley opent lekker al ging het wel om de laatste pijl die gelukkig in de trippel 20 belanden, gaat goed door met even een wat matige score tussen door.

.

Loopt iets achter de feiten aan, hersteld zich goed en neemt de voorsprong over van de tegenstander.

.

Zet zich weg op een hoge finish die nog niet makkelijk door hem gevonden wordt en dan zien we toch de tegenstander de eerste leg binnen halen.

.

Tweede leg start hij matig maar hersteld zich gelijk, gaat goed door en heeft een voorsprong te pakken met enkele mindere score op het bord zet hij zich weer weg op een hoge finish.

.

Ook nu probeert hij het maar jammer genoeg gaan de pijlen niet zoals hij wil en dan is er toch weer de tegenstander die de leg weer uit gooit.

.

Derde leg opent Wesley sterk en met enkele matige scores tussen door gaat hij lekker door, hij heeft een voorsprong te pakken maar jammer genoeg raakt hij deze wel kwijt.

.

We zien voor de derde keer dat hij zich op een 100+ finish neer zet en hopen dat hij deze kan uitgooien, de finish wordt jammer genoeg niet gevonden.

.

De dubbels zijn toch wel een beetje moeilijk te raken en zo zien we jammer genoeg dat de tegenstander de eerste punt van de avond binnen haalt.

.

Patrick is als tweede die zijn singel gaat beginnen hij is lekker bezig, met zo nu en dan toch een wat mindere score tijdens zijn spel blijft hij toch goed doorgaan.

.

Als hij op een gegeven moment op een uitgooi staat en ik zie dat hij met een omweg en daar dan ook drie pijlen voor gebruikt om de score van 42 te gooien vraag ik me toch af waarom hij dan niet voor trippel 14 is gegaan.

.

Hij geeft de tegenstander weinig kans om ook maar een leg te pakken, met de winst op zak en een punt voor ons ga ik het toch eens vragen aan hem waarom hij 42 gooit met drie pijlen al 1 pijl al genoeg is.

.

Tja ik had het kunnen weten hij gaat liever voor zijn favoriete dubbel en dan moest hij het wel even met een omweg doen.

.

Met de stand op 1 - 1 is het Theo die aan zijn singel gaat beginnen, hij opent matig maar de spelers blijven tijdens de wedstrijd redelijk dicht bij elkaar qua scores.

.

Hij gaat lekker door gaan en al snel zien we dat hij de eerste leg binnen haalt.

.

Tweede leg opent hij lekker met een enkele matige score tussen door die meteen hersteld wordt.

.

Ook Theo zet zich weg op een hoge finish, we zien dat hij er moeite mee hebt en zo heeft de tegenstander de kans om terug te vechten en de leg binnen te halen.

.

Jammer genoeg pakt de tegenstander de tweede leg, derde leg opent hij matig hersteld zich en gaat lekker door.

.

Hij loopt lichtelijk achter de feiten aan maar blijft goed doorstrijden, ook nu zien we weer een hoge finish op het bord verschijnen.

.

Jammer genoeg kan hij deze niet uitgooien en dan zien we toch dat deze leg naar de tegenstander gaat.

.

Vierde leg opent hij matig, hersteld zich en heeft een licht achterstand.

.

Ondanks zijn gezucht en gekreun is hij toch lekker bezig, doet hij dit omdat zijn schouder zeer doet of omdat de pijlen niet daar heen gaan waar hij ze wil hebben?

.

Met een enkele misser tussen door die meteen hersteld wordt, zien we toch dat hij veel last heeft van zijn schouder.

.

Hij zet zich uiteindelijk weg op een uitgooi onder de 100 maar er worden door beide spelers toch nog wel wat dubbels gemist, helaas vind de tegenstander dan toch zijn dubbel als eerste en staan we weer een punt achter.

.

Nu is het aan mij om de stand weer gelijk te brengen, ik voel me niet gespannen en zit lekker in mijn vel.

.

Ik ga de strijd aan met mijn tegenstander en vooral met mij zelf, de pijlen gaan overal heen waar ik ze wil hebben.

.

Mijn pijlen gaan zo lekker dat ik wel het gevoel heb dat ik deze wedstrijd naar me toe kan halen, als ik in de eerste leg me zelf weg zet op 85 ga ik er ook vol voor om deze uit te gooien.

.

De pijl beland eigenlijk in de trippel 17 en zo als vaak gebeurt ben ik in ene niet meer bewust van wat ik moet gooien, ik had een enkele willen hebben.

.

Oké, ik kijk naar Patrick die me helpt en zegt wat ik over heb en dan is de eerste leg is van mij.

.

Jammer genoeg laat ik de tegenstander wel geregeld terug komen maar als ik in de derde leg weer op een uitgooi sta van 75 ga ik er weer voor en gooi deze zonder al te veel moeite uit.

.

Als we op een gegeven moment met 2 - 2 gelijk staan ben ik er toch wel klaar mee, zet me weg op een hoge finish van 152 en ga er voor.

.

Als de eerste en de tweede pijl in de trippel 20 belanden voel ik toch de spanning op komen en moet ik me toch even hervatten en me rust zoeken, jammer genoeg mis ik de dubbel 16 en hoop dat mijn tegenstander zijn dubbel niet uitgooit.

.

Gelukkig voor mij doet hij dit niet en dan heb ik maar 1 pijl nodig om deze uit te gooien en mijn eerste wedstrijd te winnen, na mijn partij moet ik echt even een sigaret hebben om mijn spanning los te laten.

.

In mijn oog hoeken had ik al gezien dat Theo met iemand stond te praten maar ik wist niet wie dat dit was, toen ik mijn pijlen uit het bord haalde hoorde ik hem wel mijn naam noemen maar nog steeds ging er geen lichte bij me branden dat dit wel eens die nieuwe speler zou kunnen zijn.

.

Als we buiten staan te roken wordt ik voorgeteld aan René die mogelijk een nieuwe aanwinst kan zijn voor ons team, alle spelers zijn er vol enthousiast om en dat doet me goed.

.

Dan is het tijd om de koppels te maken en omdat we weten dat twee spelers graag met elkaar spelen laten we hun als eerste beginnen, dit ook in verband met de schouder van Theo.

.

We gaan met zijn allen de strijd aan en proberen zoveel mogelijk punten naar ons toe te halen.

.

Van de vier koppels pakken we toch de punten die we nodig hebben, er worden 3 punten binnen gehaald en dat brengt ons toch naar de winst van de avond.

.

Als we dan voor de laatste punt gaan strijden in de team ronde zie ik dat het bij sommige van ons echt opgebrand is, de scores gaan erg op en neer.

.

Iedereen heeft gestreden in zijn singel en de koppels en hierdoor is heb voor ons jammer genoeg niet haalbaar om de laatste punt binnen te halen.

.

Met de stand op 5 - 4 nemen we afscheid van de tegenstanders en zijn we toch blij dat we de wedstrijd hebben gewonnen en we mogelijk een nieuwe aanwinst hebben voor ons team.

.

Ik heb echt een top avond gehad en hoop van harte dat René bij het team komt, bedankt jongens voor jullie support tijdens mijn singel dat heeft me echt goed gedaan.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5 - 4 Geheime wapen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.