w49 di 04-12-2018 Unexpected – Het geheime wapen

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w49 di 04-12-2018

Unexpected  3 - 6  Het geheime wapen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Deze avond kon wel eens een avond zijn vol verrassingen, ik haal zoals altijd even een paar spelers op en gaan dan samen naar Café Amore.

.

Als we daar aan komen zien we dat het al behoorlijk druk is en dat er weer veel mensen aan de bar zitten die lekker aan het eten zijn.

.

Voor de verandering hebben we vanavond ook nog een reserve speler die mee gegaan is voor de team spirit.

.

Omdat we nog moeten wachten op onze tegenstanders leg ik al vast de spelers kaarten klaar en zet de reserve speler al vast op plek 5 neer voor het geval er toch onverwacht iemand wil wisselen.

.

Ik heb niet eens in de gaten dat mijn reserve captain de opstelling gemaakt heeft, ik was even bezig om wat dingen door te nemen met Senait over wat me de laatste wedstrijd erg stoorde.

.

Uiteindelijk gaan we beginnen en neem ik mijn plek aan het schrijfbord, het valt me meteen al op dat de tegenstander van Patrick sterk van start gaat.

.

Patrick heeft een klein beetje opstart problemen maar al snel zit hij toch in de wedstrijd en gaat er voor om de achterstand in te halen, dit lukt hem en al snel is de eerste leg dan toch binnen gehaald door hem.

.

Ook de tweede leg heeft hij geen moeite met de tegenstander die in het begin zo sterk startte maar in de rest van de wedstrijd niet meer echt sterk terug kwam.

.

Patrick laat me op een gegeven moment ook nog even flink rekenen als hij zo uit het niets in ene een 116 gooit, wel lekker voor hem wat de wedstrijd blijft zijn kant uit gaan.

.

De eerste punt voor ons deze avond is dan ook meteen een feit, Guillaume neemt dan zijn plek aan de okkie om zijn singel te beginnen.

.

Hij opent lekker al zakt hij wel even in, hersteld zich snel maar loopt wel tegen een achterstand aan.

.

De scores gaan op en neer bij hem en als we zien dat de tegenstander moeite heeft met het vinden van zijn dubbels kan Guillaume goed terug komen.

.

Jammer genoeg zien we dat de tegenstander toch de dubbel gooit als het hem te heet onder de voeten wordt.

.

Tweede leg opent hij sterk en gaat goed door al zakt hij toch weer iets in, hersteld zich goed en gaat lekker door.

.

Ook nu zien we dat hij toch wel wat meer moeite heeft met de dubbels maar als hij toch de kans ziet pakt hij deze leg.

.

Derde leg opent hij matig de scores blijven even een tijdje op en neer gaan, als hij zich hersteld gaat hij lekker door.

.

Ook nu zien we het probleem om de dubbels te raken en omdat de tegenstander deze wel raakte staan we nu 1 - 1 gelijk.

.

Dan ga ik aan mijn wedstrijd beginnen, ik heb een beetje opstart problemen maar herstel me redelijk snel en ga aanvallend gooien.

.

Al heb ik vanavond wel wat meer moeite met het vinden van de dubbels, als ik het eindelijk uitgooi heb ik de eerste leg binnen gehaald.

.

Ik ga verder met de wedstrijd en als ik met op 95 neer zet ga ik proberen om trippel 19, dubbel 19 te gooien om de wedstrijd naar me toe te trekken.

.

Jammer genoeg gaat het niet zoals ik wil, ik raak de enkele 19 dus ga ik voor dubbel 19, dubbel 19.

.

De laatste pijl die ook in de dubbel 19 moest komen gaf ik te veel kracht mee en daardoor belande die in de trippel 19 en hierdoor gaf ik mijn tegenstander de kans de leg uit te gooien en hij deed dit ook.

.

Derde leg moest ik mijn teleurstelling verwerken en er als nog een keer voor gaan, ook nu lukte het me niet om dubbel 1 te raken en ik raakte lichtelijk geïrriteerd van mezelf.

.

Jammer genoeg gooide de tegenstander wel zijn dubbel en zo staan we dus al weer twee punten achter.

.

Terwijl ik met Patrick nog in nagesprek ben over mijn wedstrijd gaat Sandra aan haar singel beginnen, als ik in ene op kijk zie ik hoge scores op het bord staan (82 en 105 score achter elkaar gegooid).

.

Ik zeg tegen Patrick: “moet je Sandra is zien gaan”, beide zijn we verbijsterd maar ook erg trots op haar.

.

Op een gegeven moment wordt ik wel door haar geroepen om haar te helpen met de uitgooi, ik kom dichtbij haar staan en help haar door zo nu en dan even een aanwijzing te geven.

.

Sandra pakt haar aller eerste leg en ze is erg blij maar ook een beetje verbijsterd want ze blijft rondjes draaien en naar het bord kijken als haar pijl in de dubbel 6 gevallen is.

.

Ze is over het algemeen heel goed bezig en geeft zich niet zo gauw gewonnen nu dat ze heeft geproefd van de eerste gewonnen leg.

.

Ook al loopt ze in de tweede leg wel iets achter de feiten aan ze blijft haar best doen met zo nu en dan een iets mindere score tussen door.

.

Haar tegenstander is wel iets eerder op een uitgooi aangekomen dan Sandra maar ze blijft lekker door vechten en komt sterk terug, ook nu zien we dat als het de tegenstanders te druk onder de voeten wordt dat ze zo snel mogelijk de dubbel gooien.

.

Derde leg opent ze matig, hersteld zich gelijk en beide spelers blijven nu wel erg dichtbij elkaar.

.

Beide spelers zijn er op gebrand om de leg te winnen maar jammer genoeg pakt haar tegenstander deze als eerste en we zien dan ook dat Sandra echt teleurgesteld is.

.

We laten haar allemaal weten dat we trots op haar zijn en dat ze het heel goed gespeeld heeft, ze heeft haar eerste leg gevonden dus peppen we haar op dat ze de volgende keer wel een wedstrijd gaat winnen.

.

Tja dan is het weer tijd om de Tack Ticks te gaan spelen en we moeten even overleggen hoe we de koppels gaan maken.

.

We maken de keuze om de mannen samen te laten spelen en dat doen wij als vrouwen dan ook haha.

.

Iedereen doet weer heel goed zijn best en er zitten hele spannende wedstrijden tussen, ook al liepen we soms iets achter met dicht gooien we kwamen steeds weer sterk terug.

.

Jammer genoeg voor ons moesten we toch de meeste punten aan de tegenstanders geven omdat wij toch net even te vaak de Bulls miste.

.

Met de stand op 2 - 6 konden we alleen nog de laatste punt pakken met de team ronde, weer gaan we de strijd aan en omdat Sandra bij de laatste koppel last kreeg van haar schouder heeft ze haar plek afgestaan aan Michael.

.

Nog 1 keer alles geven wat we hebben al was het voor sommige van ons echt een strijd om nog hoge scores op het bord te zetten, meer dan we deden konden we niet doen.

.

Ook nu werden er dubbels gemist aan beide kanten maar ja normaal zegt Patrick altijd: “ik heb Jacky”, nu kon ik zeggen: “wij hebben Patrick”.

.

Hij pakte de dubbel en gaf er nog een klein kreetje “Yes” als blijdschap achterna toen het einde wedstrijd was.

.

Met de stand op 3 - 6 nemen we afscheid van de tegenstander en wil ik me toch nog even richten aan een mede speler die het erg goed heeft gedaan vanavond.

.

Sandra je krijgt van mij een dikke duim, je hebt gestreden voor elke score die je op het bord zette en het gaf ons een groot genot om te zien dat je vanavond je eerste leg pakte in de singel.

.

Ook de koppels heb je heel goed je best gedaan en ik vind dat toch wel even een punt die vermeld hoort te worden.

.

.

Sandra deze duim is voor jou lieverd:

Smilie met pijl

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3 - 6 Het geheime wapen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Uitslagen

Dora 4A Standen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.