w49 – di – 05-12-2017 Café ‘t Pandje – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Dora logo

 w49 - di - 05-12-2017

Café 't Pandje  4 - 5  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou een heel makkelijke avondje kunnen worden vandaag, helaas kon ik alleen de eerste wedstrijd zien en was ik daarna genoodzaakt even naar huis te gaan en dus is dit een heel anders verslag dan dat men van mij verwacht.

.

Guillaume had nieuwe pijlen gehaald en ging er vanavond voor het eerste zijn wedstrijd spelen, hij startte sterk en ging lekker door met zo nu en dan een iets mindere score tussen door.

.

Hij gooide zich dood op een mooie uitgooi score van 104, daarna pakte hij als nog de leg.

.

Zijn tegenstander kreeg de kans om tot 1 - 1 gelijk te komen maar beide spelers hadden nog al wat pijlen nodig op de dubbel.

.

Tot onze opluchting was het toch Guillaume die deze als eerste vond en daarmee zijn eerste gewonnen wedstrijd kan bij schrijven.

.

We hopen nu je de smaak van de winst geproefd hebt dat je er nog meer gaat winnen de komende tijd.

.

Hierna moet ik jullie een verslag van de wedstrijd van Nicky en Patrick verschuldigd zijn.

.

Toen ik aan kwam zag ik dat het 2 - 2 was, men had op de plaats van mijn singel alvast een koppel gespeeld.

.

Uiteraard weet ik dat de spelers een goede wedstrijd hebben gespeeld en hoorde ik van Patrick ook dat hij een hoge finish gemist had.

.

Beetje uitgerust en ietsjes warmer geworden ging ook ik aan mijn singel beginnen, ik had een lekker spel al had ik wel wat vaker dan normaal mindere scores.

.

Mijn tegenstander zag ook mij een misser maken op een 114, ik stond te rekenen en hoorde de schrijver zeggen dat ik dubbel 16 over had.

.

Ik ging er voor maar de pijl raakte het ijzertje en plaatste zich buiten het bord (fuck volgende keer beter).

.

De tegenstander pikte wel een leg weg maar de laatste leg was ik toch sterker dan haar met 1 pijl op Tops eindigde ik de wedstrijd en hadden we er weer een punt bij.

.

De jongens gingen nog een keer de koppels spelen en pakte snel een 4de punt voor ons, Nicky en ik hadden een zeer spannende wedstrijd.

.

We stonden voor op punten en hadden alleen nog maar 2 BULLS nodig, na enkele missers van beide kanten deed Nicky het voor ons en hadden we de wedstrijd al gewonnen.

.

Met de stand op 3 - 5 hadden we alleen nog de team en bierronde te spelen, hier moesten we jammer genoeg toezien dat we toch te kort kwamen.

.

De tegenstanders pakte wel de dubbel die wij miste en zo kwam de eindstand op 4 - 5 en nemen we afscheid van het team die zeiden dat ze blij waren dat ze eindelijk weer eens een fijne avond hadden.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Cafe het pandje 4-5 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

DORA 4B uitslagen

DORA 4B standen

DORA 4B standen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.