w49 vr 07-12-2018 BekerWeek -3- Unexpected – Rommel

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP - 3C seizoen 2018 - 2019

DBZP logo.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w49  vr  07-12-2018

BekerWeek -3-

transparant BekerWeek (100X100)Unexpected  5 - 4  Rommel

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

We hebben nog al een zeer grote wending mee gemaakt binnen het team en we zullen zo nu en dan wel met 3 spelers moeten spelen maar we kunnen het dat weet ik zeker.

.

Het zoeken naar een extra speler blijft gewoon door gaan en we zullen ons iets sterker moeten opstellen tijdens de wedstrijden die we nog moeten spelen.

.

Het was nog even wachten tot de tegenstanders binnen kwamen en Theo dacht eigenlijk dat ze al aan de late kant waren maar toen ik hem vertelde dat ze nog even de tijd hadden zei hij: “jammer anders hadden we de wedstrijd gewonnen”.

.

Op een gegeven moment kwam er een onbekend iemand binnen die zei dat Rommel onderweg was, dus gingen we ons maar even warm gooien zodat we als de wedstrijd begon al een beetje weer gewend waren.

.

Rowald was voor het eerst van dit seizoen opgeroepen om mee te spelen en hij wilde dan ook als eerste aan zijn singel beginnen.

.

Hij opende lekker en gaat goed door met een enkele wat mindere score tussen door die meteen hersteld werd.

.

Loopt wel iets achter de feiten aan en met weer een wat mindere score tussen door die nu niet meteen hersteld werd bleef hij toch zijn best doen.

.

Op een geven moment zie ik dat hij zich toch wel op een zeer hoge score weg zet, het lukt hem dan ook niet om deze uit te gooien.

.

Als hij op 79 staat is hij het even helemaal kwijt en dan komt zijn pijl ook nog eens in het verkeerde vak terecht, hij raakt lichtelijk gefrustreerd hierdoor en gooit zonder nadenken de laatste pijl boos naar het bord.

.

Dit kost hem dan ook de leg, je kan beter dan toch even je rust pakken en het voor jezelf beter weg te zetten.

.

Tweede leg opent hij matig, hersteld zich goed en we zien dat de scores toch wel een beetje op en neer gaan, ook nu loopt hij weer lichtelijk achter de feiten aan.

.

Hij begint zo langzaam aan ook op zichzelf te mopperen omdat hij zelf ook weet dat hij beter kan dan wat hij nu doet.

.

Hij neemt de voorsprong over van de tegenstander en gaat zeer goed door, jammer genoeg geeft hij de tegenstander de kans om terug te komen door niet de dubbel te gooien.

.

Als het hem toch op een gegeven moment te heet onder de voeten wordt gooit hij gelukkig wel de leg uit.

.

Derde leg opent hij matig, hersteld zich gelijk door een score van 100 te gooien.

.

Gaat lekker door al loopt hij wel weer lichtelijk achter de feiten aan, zo nu en dan valt het mij op dat de tegenstander moeite heeft met rekenen als die op een uitgooi score staat en dus help ik die gene door te zeggen wat hij over heeft.

.

Ondanks dat ik even de tegenstander help gooit Rowald de leg uit en gaan ze al weer een vierde leg gooien.

.

Hij opent lekker en gaat goed door, beide spelers blijven dit keer dicht bij elkaar en dus kan het nu alle kanten op gaan.

.

Ook nu zien we dat beide spelers toch nog wat moeite hebben met de dubbels maar gelukkig is het Rowald die deze als eerste vind.

.

Patrick begint aan zijn singel en we zien meteen al dat de tegenstander toch wel een voorsprong neemt.

.

We vrezen nergens voor want we weten allemaal wat Patrick kan en hij gaat dan ook op een gegeven moment de strijd aan en laat zijn tegenstander weten dat hij toch niet zoveel kansen heeft al dat die dacht.

.

De tegenstander gooit wel de scores tijdens de wedstrijd maar op de dubbels komt deze toch veel te kort en hierdoor wint Patrick de wedstrijd en staan het al weer 2 - 0 voor ons.

.

Theo die nog steeds last heeft van zijn schouder gaat als derde aan zijn singel beginnen hij opent lekker en heeft al vanaf het begin een voorsprong te pakken en als of dat nog niet genoeg is breid hij zijn voorsprong uit door nog een score van 100 te gooien.

.

Met een enkele mindere score tussen door gaat hij lekker door, hij zet zich zelf weg op 112 en probeert deze uit te gooien.

.

Jammer genoeg lukt het hem niet om een hoge finish te pakken maar de eerste leg is wel binnen.

.

Tweede leg opent hij sterk en gaat goed door, als hij op een gegeven moment ziet dat de schrijver een foutje heeft gemaakt zegt hij daar iets van.

.

Hij wacht even met gooien en zorgt ervoor dat hij weer geconcentreerd is voor hij weer zijn pijlen naar het bord gooit, ook nu zet hij zich weg op een hoge score van 128.

.

Ik zie hem rekenen maar jammer genoeg lukt het hem niet en zet hij zich weg op 76, ook nu gaat het even mis als hij zijn laatste pijl in de trippel 15 gooit maar daarna pakt hij wel de leg.

.

Derde leg start hij matig, hersteld zich gelijk maar loopt wel iets achter de feiten aan.

.

Hij vecht goed terug en dan zie ik toch dat hij weer naar zijn schouder grijpt, ik geef hem aan nog even vol te houden en dat doet hij.

.

Ook nu wil hij toch proberen om de hoge score van 144 uit te gooien jammer genoeg gaat het met de eerste pijl al mis.

.

We zien dan ook dat de tegenstander nu wel de dubbel vind en dus moet er nog een leg gespeeld worden.

.

Vierde leg opent hij lekker en gaat goed door, beide spelers blijven nu erg dicht bij elkaar en geven elkander ook maar weinig ruimte.

.

Theo blijft vechten voor de winst en ook nu zet hij zich wederom weg op een hoge finish, de 140 score gaat jammer genoeg al mis bij de eerste pijl.

.

We zien dat beide spelers toch nog wel wat moeite hebben met het vinden van de dubbels maar gelukkig vind Theo deze als eerst en staan we al weer met 3 - 0 voor.

.

Dan is het mijn beurt om aan mijn singel te beginnen, ik sta niet echt lekker op mijn rechter been omdat ik in de ochtend uren een MRI-scan heb gehad.

.

Meer dan mijn best kan ik niet doen en dat doe ik dan ook, verbijt zo nu en dan mijn pijn en pak de eerste leg.

.

Daarna gaat het niet meer zo lekker en gaan mijn scores wel erg op en neer, ik vergeet mijn basis techniek en daardoor gaan mijn pijlen niet daarheen waar ik ze wil hebben.

.

Ik moet mijn singel afgeven aan de tegenstander en ben niet tevreden over mezelf, moet echt blijven denken aan mijn basis techniek en me niet laten storen door het zuchten en kreunen van mijn tegenstander.

.

Mijn tactiek is om op mijn eigen tempo te gooien en dat heb ik ook gedaan maar het is mijn eigen fout dat ik verloren heb, volgende keer beter op mijn basis techniek letten.

Dan is het tijd om de koppels te vormen of we de juiste keuze maken met de opstelling weet je pas als je het gespeeld hebt.

.

We staan op het moment met 3 - 1 voor en proberen toch nog zo goed mogelijk ons best te doen in de koppels.

.

Een ieder doet goed zijn best en zo nu en dan lopen we dan wel achter de feiten aan maar we blijven strijd lustig.

.

Als of het zo afgesproken is gaat er ook nog tijdens de koppels een bierglas om op de tafel en dus zijn Theo en ik even uit de concentratie gehaald.

.

Ook horen we Patrick als hij met Rowald hun koppels spelen vrij hard roepen, “KOM OP NOU LUL”.

.

Wij zijn dit wel gewend van hem maar de tegenstanders schrikken er toch een beetje van, tja soms kan je beter op jezelf mopperen dan dat een ander dit op jou doet.

.

Van de vier punten die we konden pakken, pakte we er jammer genoeg maar 1 en dus stonden we met 4 - 4 gelijk.

.

Met alleen nog de team ronde te gaan kon dit nog wel eens een zeer spannende laatste leg worden.

.

Vanaf het begin liepen we al weer achter de feiten aan maar we bleven met z’n allen vechten voor de laatste punt.

.

Het viel me nu ook weer op dat er vele dubbels gemist werden door beide teams, tja dan zal ik het toch moeten doen.

.

Onze uitgooi staat op 48, Patrick zegt kom op Jack enkele 16 dubbel 16 je kan het.

.

Ja, ik kan het maar doe het toch even met een omweg, mijn eerste pijl komt in de trippel 8 en met nog 2 pijlen in de hand gooi ik de dubbel 12 en hou nog steeds 1 pijl in mijn hand.

.

Aan het bord hoor ik Patrick luid keels juichen omdat we toch nog gewonnen hebben, we hebben allemaal gestreden voor de punten en iedere punt die we binnen hebben gehaald waren ook zeker verdiend.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5 - 4 Rommel

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.