w5 Di 28-01-2020 Unexpected – Logisch

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

Unexpected DORA  4A

Dora logo

.

w5  Di  28-01-2020

Unexpected  5 - 4  Logiesch

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou vanavond een onverwachte avond worden, gezien het feit wat we de vorige keer tegen hun gedaan hadden moesten we zien te proberen het vanavond beter te doen.

.

Even twee spelers ophalen en dan naar onze huishonk en even ingooien, we zouden vanavond met twee teams thuis spelen.

.

De opstelling was gemaakt en de formulieren konden ingevuld worden, Michael is altijd de gene die als eerste wil beginnen en dus ook vanavond was hij nummer één.

.

Hij opende matig, herstelde zich maar zakte toch weer in.

.

Bleef even matig doorgaan al vorens hij zich hersteld, als zijn tegenstander een hoge score gooit hoor ik Michael een beetje mopperen.

.

Toch laat ook hij zien dat hij ook een 100 score kan gooien, gaat daarna lekker door maar het is helaas te laat de tegenstander pakt de eerste leg.

.

Tweede leg opent hij lekker en met een enkele mindere score tussen door gaat hij goed door.

.

Hij heeft een kleine voorsprong te pakken en nu is het de tegenstander die een beetje loopt te mopperen.

.

De tweede leg is het Michael die deze binnen haalt, derde leg opent hij jammer genoeg matig en gaat even een paar beuren matig door al vorens hij zich hersteld.

.

Hij doet goed zijn best en dat is ook te zien aan de score maar jammer genoeg is het net aan te kort om de wedstrijd binnen te halen, de tegenstander gaat er met de eerste punt vandoor.

.

Guillaume opent matig en de scores gaan even een tijdje op en neer al vorens hij zich hersteld.

.

Jammer genoeg komt er wel een paar keer na een goede score een matige score op het bord.

.

Als hij op een uitgooi staat geeft hij wel even de tegenstander de tijd om terug te komen, hij mist geregeld het enkele vak om de score van 7 uit te gooien.

.

Gelukkig hersteld hij zich op tijd en pakt zo toch nog de eerste leg.

.

Tweede leg opent hij wederom matig maar hersteld zich nu sneller en gaat beter door.

.

Blijft goed doorgaan al komen er wel een paar matige scores op het bord, het valt wel op dat hij dit keer een stuk minder last heeft van bounchers.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken die hij dit keer niet weg geeft en dan is de winst toch binnen.

.

Dan is het aan mij om mijn singel te spelen, ik open lekker al zak ik wel even in.

.

Ik heb me voor genomen om op mijn eigen tempo te gooien en dit keer niet met de tegenstander mee te gaan, moet mezelf best wel eens aanspreken.

.

Heb een voorsprong te pakken en hoor dat mijn tegenstander zich een beetje aan het irriteren is omdat het niet zo gaat als hij wil.

.

Ik heb wel even een klein beetje moeite met de dubbel maar pak wel vrij snel de eerste leg, tweede leg open ik sterk en heb een voorsprong te pakken.

.

Mijn scores zijn nu niet zo als in de eerste leg en ik begin langzaam aan boos te worden op mijzelf, score blijft op en neer gaan maar ik krijg het idee dat ik deze leg binnen kan halen.

.

Als ik op een uitgooi sta van 47, ga ik voor een dubbel die ik weet meer kans heeft omdat ik daar het beste gevoel bij heb.

.

Ik zie als ik mijn eerste pijl gegooid heb dat Michael me aankijkt van “huh, wat de fuck?”.

.

De dubbel word met de laatste pijl gegooid en de winst is binnen, als ik bij hem sta zeg ik dat de dubbel 20 niet liep in de eerste leg en de dubbel 16 is niet mijn hoekje dus vandaar deze keuze.

.

Met de stand op 3 - 1 is het Tessa die als laatste haar singel gaat spelen, ze opent sterk (67).

.

Daarna komen er wel geregeld lagere scores op het bord maar ze doet goed haar best, haar tegenstander heeft veel moeite met het spelen tegen een dame.

.

Als ze op een uitgooi staat kom ik weer bij haar in de buurt staan om haar te helpen, jammer genoeg gooit ze zich een paar keer dood op dubbel 13 maar als ze even flink gezucht heeft pakt ze de eerste leg.

.

Ze had alleen de kans om dubbel 10 te raken als ze over haar eigen pijlen heen gooide en dat deed ze met zeer veel souplesse.

.

Tweede leg opent ze matig, ook nu zien we jammer genoeg dat de scores op en neer gaan.

.

Deze leg zijn de scores wel een stuk beter als de eerste leg, haar hoogste score van vanavond is 73.

.

Ook nu laat ik haar spelen tot ze in de buurt komt van een uitgooi, ze pakt de winst.

.

Ze heeft nu in dit seizoen al drie keer haar singel gewonnen, ja lieverd je bent echt lekker bezig en we zien zeker vooruit gang in je spel.

.

Na de singels staan we 4 - 1 voor, we plannen hoe we koppels gaan spelen en om een beetje rekening te houden met Tessa (zwanger) beslissen we dat wij gaan beginnen.

.

Een ieder doet met de koppels zijn best al zou hier toch naar mijn gevoel wel wat meer op geoefend mag worden.

.

Als de koppels gespeeld zijn is de wedstrijd voor ons wel binnen maar het spel is nog niet gespeeld, we staan met 5 - 3 voor.

.

We moeten nog de laatste ronde (teamronde) spelen, allemaal gaan we er nog een keer tegen aan.

.

Jammer genoeg komen we wel nog sterk terug nadat de tegenstander van Tessa een 115 score gegooid hebben maar wij hebben schijnbaar al alles gegeven in de singels en de koppels.

.

 We verliezen de teamronde maar toch is de winst van ons, we nemen afscheid van de tegenstanders met de eindstand op 5 - 4.

.

Michael heeft ook meteen laten weten dat hij in het vervolg niet meer de wedstrijd wil beginnen omdat hij vaak de sterkste speler heeft, we zullen het gaan zien.

.

Tevens wil ik toch nog even zeggen dat het een gezellige avond was en Tessa ga zo door lieverd, je bent goed bezig.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected  5 - 4  Logiesch

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Created by INW

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.