w5 di 29-01-2019 Unexpected 7 – 2 Tadzio

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 – 2019

Dora logo

w5  di  29-01-2019

Unexpected  7 – 2  Tadzio

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Na het ophalen van de jongens te hebben opgehaald gingen we op weg naar onze thuis honk, onderweg hadden we nog even een overleg over volgende week omdat we dan twee dagen achter elkaar spelen (DBZP & DORA).

.

Bij aankomst was het voor het eerst zoeken naar een parkeerplaats, het is nog nooit zo druk geweest maar toen we langs de school reden wisten we meteen wat de rede was van de drukte.

.

Eindelijk binnen zagen we dat er al één speler van de tegenstanders aanwezig was, deze vroeg me dan ook meteen wat er met mij aan de hand was (ik loop momenteel nog met 1 kruk).

.

Het was nog even wachten op de rest van de tegenstanders en op Sandra die ook nog niet aanwezig was.

.

Sandra belde me op een gegeven moment dat de bus maar niet kwam en dus vroeg ik of ik haar moest komen ophalen maar gelukkig kwam de bus toch nog en dus kon ik aan de tegenstanders door geven dat speler nummer vier onderweg was.

.

Omdat ik toch nog wel wat moeite heb met het lange staan ga ik weer als eerste beginnen.

.

Ik loop in het begin wel iets achter de feiten aan, kan nog niet lekker steunen op mijn rechterbeen dus sta ook iets ongemakkelijk achter de okkie.

.

Als ik merk dat ik van de tegenstander een kans krijg om de wedstrijd naar me toe te halen dan ga ik er ook meteen voor.

.

Ook al waren mijn scores best wel goed, ging ik toch proberen om een 117 uit te gooien.

.

Jammer genoeg miste ik de dubbele Bull maar pakte de beurt erna toch de eerste leg, tweede leg ging ook weer erg lekker.

.

Ik had mezelf erop aangezet om te proberen de wedstrijd te winnen, de tegenstander miste veel pijlen op de dubbels dus ik had kansen.

.

Als men mij kansen gaat geven dan ga ik er zeker voor, ook nu miste ik op een vrij hoge finish de dubbel (op 91 score miste ik dubbel 20).

.

De tegenstander bleef dubbels missen maar ik niet ik pakte de eerste punt van de avond en dat voelde echt lekker.

.

Guillaume ging als tweede aan zijn singel beginnen, de begin scores waren echt hoog ( de 110+ scores vielen lekker).

.

Hij liet zijn tegenstander ver achter zich maar op de uitgooi had hij toch wel wat meer moeite en zo gaf hij de tegenstander toch de kans om terug te komen.

.

Uiteindelijk pakte hij toch de eerste leg al was hij er zelf niet echt tevreden over, tweede leg gaat iets minder van start.

.

Loopt lichtelijk achter de feiten aan en als Senait hem toespreekt (kom op “positief “blijven denken) gaat hij toch beter door.

.

De scores komen weer lekker op het bord en ook nu pakt hij de leg al heeft hij toch weer wat meer pijlen nodig.

.

Omdat hij toch weer wat missers had kregen we zo nu en dan toch het idee dat het tot een derde leg zou komen maar dat gebeurde gelukkig niet.

.

Met de stand op 2 – 0 gaat Patrick aan zijn singel beginnen, hij opent lekker al zakt hij wel even in.

.

Hersteld zich gelijk en gaat goed door, in ene lijkt het wel of hij het even kwijt is!

.

Hij blijft even matige scores gooien, als hij zich hersteld zien we dat beide spelers op 208 komen te staan.

.

Ook Patrick heeft moeite met hoge finishes en ook heeft toch wel wat moeite met het gooien van de dubbels.

.

De tegenstander is niet echt in de buurt en heeft ook weinig tijd om terug te komen want Patrick gooit de eerste leg al weer uit.

.

Tweede leg opent hij matig, blijft 3 beurten matig gooien al vorens hij zich hersteld.

.

We zien dat de tegenstander steeds verder uitloopt, maar als Patrick de scores weer op orde heeft blijft hij een aantal beurten achter elkaar scores gooien van 60.

.

Als we zien dat de tegenstander al op 130 staat, is Patrick met zijn 249 nog niet eens in de buurt.

.

Net als of hij de winst ruikt gaan de scores in ene een stuk beter, hij zet zich zelf weg op hoge finishes die hij niet uitgooit.

.

Door vele missers op de dubbels van de tegenstander komt Patrick steeds dichterbij en hij pakt wel de dubbel die hij nodig heeft.

.

Met de stand op 3 – 0 gaat Sandra aan haar singel beginnen, ze opent lekker al zakt ze daarna wel wat in.

.

Ze loopt lichtelijk achter de feiten aan maar ze blijft strijden voor elke punt die we op het bord zien belanden.

.

Over het algemeen doet ze heel goed haar best en als ze op een uitgooi komt zeg ik tegen Patrick om haar te helpen maar ik zie dat dat niet echt een goede optie was.

.

Dan zien we zo in ene de tegenstander een score van 105 uitgooien en Sandra is een beetje boos omdat ze toch wel wat pijlen gemist had op de dubbels.

.

Ook de tweede leg doet ze goed haar best, we zien mooie en matige scores voorbij gaan maar ze doet wat ze kan.

.

Als ze weer op een uitgooi komt vraag ik dit keer aan Guillaume om haar te helpen, tja soms kan je het beter zelf doen.

.

Ze mist nu ook wel weer wat dubbels maar ze probeert het wel, jammer genoeg is haar tegenstander ook nu degene die als eerste de dubbel vind.

.

Sandra doet iedere wedstrijd weer haar best en ik zie dat ze haar scores goed op orde heeft, alleen even iets meer oefenen op haar dubbels en dan zal ook zij een wedstrijd gaan winnen.

.

Na de singels staan we met 3 – 1 voor en moeten we de koppels maken, ik weet van sommige dat ze het moeilijk vinden om met de nog al wat onervaren spelers Tack Ticks te moeten spelen.

.

Ik neem Sandra onder mijn hoede en zet de jongens bij elkaar.

.

De eerste Tack Ticks lijkt het of de jongens hun pijlen vleugels hebben gegeven, de pijlen gaan zo vaak de tripels in dat zelfs de tegenstanders vragen of ze niet even normaal kunnen doen.

.

Zowel op het dicht gooien al punten pakken lopen de jongens zo ver uit dat het voor hun alleen nog maar om de Bulls gaat, Ilse die is gaan schrijven geeft de tegenpartij even een statement “ze hebben pas gewonnen als de Bull dicht is”.

.

De tegenstanders lieten het ook wel lopen omdat ze het niet meer zagen zitten maar na het zeggen van Ilse gingen ze er toch nog even tegen aan, al was het op dat moment toch even te laat.

.

De wedstrijd werd gewonnen al ging het op de Bulls toch niet zo lekker.

.

Omdat de tegenpartij gaat wisselen moeten de jongens blijven staan en moet ik dus straks twee partijen achter elkaar gooien (tja het is niet anders, we mogen de tegenstanders niet tegenspreken).

.

Ook nu gaan ze lekker al worden de tripels van de eerste partij nu minder gegooid, ook hebben ze nu ook wat meer tegenstand van de tegenpartij.

.

Het viel wel op dat de Bulls nu sneller dichter worden gegooid dan de eerste partij.

.

Als Sandra en ik moeten spelen halen de jongens mijn pijlen uit het bord omdat ik toch wel een beetje mij knie ga voelen, zo kan ik rustig plaats maken voor de tegenstander en gaat de wedstrijd lekker door.

.

We doen samen wat we kunnen en komen wel na een achterstand goed terug maar het is jammer genoeg iets te laat, we moeten deze wedstrijd afgeven.

.

Onze tweede partij lopen we ook iets achter de feiten aan en als wij nog bezig zijn met dichtgooien en punten proberen te vergaren zien we toch dat de tegenpartij alleen nog de Bulls moeten gooien.

.

Wij moeten ook de Bull nog dicht gooien en punten pakken om toch nog te winnen, Sandra en ik gaan er vol voor en als we allemaal nog maar twee Bulls nodig hebben moet het echt gaan gebeuren.

.

Ik zie dat de tegenstanders missen en ik zet mezelf er op toe om een dubbele Bull of twee enkele te gooien, we moeten hoe dan ook deze partij winnen.

.

Het voelt goed maar de eerste pijl mist zijn doel en mijn tweede gaat vol vertrouwen de dubbele Bull in en de winst is van ons.

.

Met de stand op 6 – 2 hebben we alleen nog de team en bierronde te spelen, nog 1 keer gaan we er tegen aan.

.

Het openings score was meteen een vol treffer van 100 punten, de voorsprong was ingezet al raakte we die nog wel even kwijt maar iedereen bleef strijden.

.

We waren als team toch iets te sterk in de team ronde en we pakte dan ook de laatste punt van de avond.

.

De eindscore die we moesten uitgooien was dubbel 7, na enkele missers van ons was het toch Sandra die deze winst voor ons binnen haalde.

.

Iedereen heeft gestreden voor de punten die we binnen haalde, ook als team hebben we laten zien dat we een mooi spel kunnen spelen.

.

Met de eindstand op 7 – 2 sluiten we dan de wedstrijd af.

.

Toch wil ik Sandra een dikke duim geven voor haar uitgooi score tijdens de team ronde, je hebt een heel mooi spel laten zien tijdens je singel en in de teamronde.

.

Sandra deze dikke duim is voor jou.

 

Goed gespeeld

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 7 - 2 Tadzio

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.