w5 di 31-01-2017 Unexpected – 3e koe rechts

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w5   di   31-01-2017

Unexpected   5 - 4   3e koe rechts

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Tja daar zit je dan achter je pc en moet je de wedstrijd uit je geheugen zien te schudden.

 

Bij aankomst bij Anja gingen we weer naar onze eigen speel helft omdat er vanavond twee teams aanwezig zullen zijn.

 

Zo als altijd schrijf ik de teams op het bord en meteen werden er al grappen gemaakt over de naam van de tegenstanders.

 

Eindelijk gaan we beginnen, Rowald bijt de spits af.

 

Na zijn ingooi beurt zeg ik hem nog snel dat hij zijn eigen spel moet spelen en op zijn eigen tempo moet gaan en niet meelopen met de tegenstander.

 

Hij is zeer lekker bezig en zo nu en dan hoor ik hem wel mopperen omdat hij dan een matige score gooit maar over het algemeen speelt hij een zeer mooie partij.

 

Zowel de eerste als de tweede leg heeft zijn tegenstander toch wel moeite met het vinden van de dubbels en Rowald die ondanks de achter stand op score steeds dichterbij kwam gooide de dubbels wel.

 

Een zeer mooie wedstrijd en hij bleef ook rustig doorgooien ondanks dat hij achter de feiten aan liep.

 

Zonder al te veel moeite pakte hij beide legs en zo zet ik de eerste punt voor de avond bij ons op het bord.

 

Nicky is de tweede die aan haar singel gaat beginnen, ze speelt erg matig maar blijft het toch proberen.

 

Het is net of de pijlen een eigen willetje hebben want ze gaan niet daarheen waar ze de pijlen naar toe stuurt.

 

Geregeld hoor ik dat ze haar zelf oppept of zegt: Jezus Nicky je kan veel beter dan dit, of Nicky ga nu eens gewoon gooien!

 

Ondanks de matige score die zo nu en dan wel iets beter werden maar niet vast gehouden kon worden, moest ze tegen een nederlaag aankijken en dus schreef ik het eerste punt voor de tegenstanders op.

 

MM hoe zou deze avond gaan lopen, ik weet het niet maar zal het snel genoeg achter komen omdat ik de hele wedstrijd aan het schrijfbord zal staan.

 

Marcel ging als derde aan zijn singel beginnen, hij speelt lekker en als het even iets minder gaat blijft hij toch strijdbaar omdat hij in de gaten heeft dat hij ondanks alles toch de wedstrijd naar zijn hand kan zetten.

 

Het valt van alle spelers van de tegenstanders op dat ze geregeld wel de hoge scores kunnen gooien maar als het op de dubbels aankomt dan laten ze het toch erg afweten.

 

Ook Marcel heeft niet al te veel moeite met het vinden van de dubbels en dus kan ik al weer de tweede punt voor ons op het bord schrijven.

 

Met de stand op 2 – 1 gaat Patrick als laatste aan zijn singel beginnen (tja wat vreemd zal je denken, hij is altijd de gene die begint. Ach hij heeft een keer als laatste gespeeld en dat bevalt hem toch wel lekker).

 

Hij loopt erg achter de feiten aan en ook hem hoor je vaak op zich zelf mopperen omdat hij weet dat hij veel beter kan gooien dan dat hij nu laat zien.

 

De mooie scores die hij tijdens de ingooi momenten gooide waren als sneeuw voor de zon verdwenen, mm waar heb je je gooi stijl gelaten Pat??

 

Het is of de wedstrijd er voor bestemd is om mij als schrijver in spanning te houden, er is geen moment dat we even een voorsprong kunnen opbouwen.

 

Steeds als wij 1 punt voor staan komen de tegenstanders al weer met een punt om het weer gelijk te maken, pfff dit gaat me een avondje worden!

 

Na de wedstrijd van Patrick staat het wederom 2 – 2 en gaan we aan de koppels beginnen, ik ben het eerste niet eens met de opstelling maar laat hem wel zo als Marcel het in eerste geval bedacht had.

 

We gaan zien wat we met de koppels binnen kunnen sprokkelen, de koppels zijn: Nicky / Rowald en Marcel / Patrick.

 

Met de eerste koppel moet ik wel zo nu en dan even laten weten dat ze ook de scores in de gaten moeten houden maar voor de rest speelde ze een zeer mooi maar spannend spel.

 

De score van 3 – 2 zet ik op het bord en de tegenstanders wisselen van plaats, helaas zijn deze tegenstanders in de tweede wedstrijd iets te sterk voor ze maar ze hebben gestreden tot de laatste pijl.

 

Ja ja je geloofd het niet de score is alweer 3 – 3, pffff hoe krijgen ze het voor elkaar?

 

Marcel en Patrick gaan nu samen de strijd aan met de Tack – Ticks, ze spelen lekker en ik schrijf het ene kruisje na de andere en de scores van punten komen er ook steeds bij.

 

En dan komt het aan op het dicht gooien van de Bulls, Bam we pakken weer een punt en staan weer met 4 – 3 voor.

 

Ook de tweede wedstrijd gaan ze de strijd weer aan en ook hier is het weer een zeer spannende wedstrijd, waarom eigenlijk (ik kan me mijn zenuwen niet meer in bedwang houden en zou willen schreeuwen maar hou me toch in).

 

Pffff ja hoor daar gaan we weer, de score is weer gelijk 4 – 4.

 

Hoe krijgen jullie het voor elkaar om steeds weer de stand gelijk te laten komen??

 

Het enige punt die we nog kunnen pakken is in de team ronde, beide teams gaan voor de laatste punt strijden.

 

Voor mij wordt het als beide teams op een uitgooi staan een beetje te veel maar gelukkig pakken de kanjers de laatste punt en zo is de wedstrijd gewonnen met de score van 5 – 4.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 5-4 3é koe rechts

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW