w50 vr 11-12-2015 Unexpected 4 – 5 Amac 1

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w50 vr 11-12-2015

DBZP logo

Unexpected 4 - 5 Amac 1

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Tja het is de tweede keer dat we tegen dit team spelen, in de eerste bekerweek hadden we ze verslagen.

 

We zullen zien wat deze avond voor ons zal brengen, omdat ik niet zou spelen heb ik me maar weer als schrijver van de avond neer gezet.

 

Als je aan het bord staat is het toch dat je anders naar de wedstrijd kijkt dan dat je aan een tafeltje zit.

 

Peter was de eerste die deze avond zou gaan beginnen, dat had de loting als lot voor hem en Patrick weer gegeven.

 

Hij was niet altijd even tevreden over zijn eigen scores en dat liet hij ook merken aan het mopperen op zich zelf.

 

Als lichtelijke tegenslag kreeg hij van zijn tegenstanders ook nog eens een 180 om zijn oren maar Peter kennende laat hij zich daardoor niet uit het veld slaan.

 

Zijn tegenstander had dan wel een 180 gegooid maar met de dubbels had hij toch wel veel problemen en daar heeft Peter goed gebruik van gemaakt en zo won hij zijn singel met 2 – 0.

 

Amer ging als tweede aan haar singel beginnen, het viel me  meteen op dat ze een verandering had aangebracht aan haar pijlen.

 

Met nieuwe flights spelen is mooi maar zou wel handiger zijn als je er ook eerst mee geoefend zou hebben.

 

Haar score waren matiger dan dat we van haar gewend zijn, de pijlen vlogen niet met volle overtuiging naar het bord en kwamen ook geregeld niet daar waar ze op mikte.

 

Ze zat niet lekker in haar vel en moest dus haar singel afgeven met een verlies van 1 – 2.

 

Met de wedstrijd op  een gelijk stand van 1 -1 ging Marcel aan zijn singel beginnen, hij begon sterk en ik dacht al een tweede punt te zien komen bij ons!

 

Met zo nu en dan toch wel een hapering in zijn spel moest hij een derde leg spelen en dus waren de kansen weer gelijk bij beide spelers.

 

Jammer genoeg konden we niet de tweede punt bij ons schrijven maar er is gestreden tot de laatste pijl in het bord zat.

 

Patrick zou de laatste speler zijn voor de singels, hij was gebrand om het weer terug te zetten op een gelijke stand.

 

Hij pakte de eerste leg met een hoge score van 153, die hij met een omweg wist uit te gooien.

 

Ik was nog aan het rekenen toen hij me vroeg (met spanning in zijn stem) of de dubbel 18 er in zat, het restte mij alleen om ja of nee te zeggen.

 

Na mijn ”ja’’ antwoord liet hij even een kreet van blijdschap horen omdat hij een hoge finish gegooid had, restte mij alleen om na de 180 van de tegenstanders ook de 153 van Patrick zichtbaar op het bord te schrijven.

 

De tweede leg stond hij nog vol van spanning te gooien en waren daardoor de scores ook wel flink naar beneden gekelderd en ook al pepte hij zich op om beter te gooien  mocht het toch niet baten want de tegenstander pakte deze leg.

 

Derde leg was de rust in zijn lichaam weer op peil gebracht en zo kon hij met alle rust proberen als nog de wedstrijd naar zich toe te halen en dat deed hij ook.

 

Met de stand op 2 – 2 was het voor Marcel even uitdokteren hoe hij de koppels zou vormen.

 

De koppels werden gemaakt en we konden beginnen, koppels waren Peter/Patrick en Marcel/Amber.

 

Met de koppels gaf iedereen zich ten volle om toch te proberen om alle punten die ze konden pakken te pakken, de eerste twee koppels gingen naar behoren en we hadden een lichte voorsprong van 2 punten.

 

De laatste twee koppels waren toch wel wat zwaarder dan gedacht en jammer genoeg lieten we hier de voorsprong die zo mooi was opgebouwd enigszins links liggen want de tegenstander bracht de wedstrijd weer op een gelijke stand van 4 – 4.

 

Nu konden we alleen nog een punt pakken met de team ronde maar het was net als of wij minder gingen gooien qua scores en de tegenstanders net even iets te sterk waren als team.

 

De laatste punt die we jammer genoeg moesten afgeven heeft de eindstand gebracht op 4 – 5 en zo  hadden we dus niet voor de tweede keer van hun gewonnen.

 

Na afloop kreeg Marcel nog te horen dat Amber niet meer verder zou spelen bij de DBZP, ze heeft dingen gedaan wat haar in privé sferen niet goed heeft gedaan en dus heeft ze van ons als team  Unexpected DBZP vaarwel gezegd.

 

Hals over kop moeten we dus zorgen dat we er spelers bij krijgen om toch weer de speel avonden met 4 spelers te kunnen spelen, gezien er 2 spelers zijn die niet altijd kunnen spelen.

 

Ik heb meteen de telefoon gepakt en Mark een WhatsApp gestuurd om te vragen of hij ons als Unexpected ook zou willen versterken bij de DBZP, hij heeft aangegeven dit te willen als hij maar niet altijd 2x per week moet spelen (hier zullen Marcel en ik gehoor aan geven).

 

Ook is Rowald benaderd met de zelfde vraag en van hem wacht ik nog op antwoord.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW