w50 vr 14-12-2018 Dani’s Bengels – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 - 2019

DBZP logow50 vr 14-12-2018

Dani's Bengels  5 - 4  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het was voor mij toch nog wel even zoeken naar een plaatsje, dicht bij het café was geen plek omdat sommige auto’s het nodig vonden om twee parkeer plekken te gebruiken.

.

Er was echt nergens plek op parkeer plaatsen dus dan maar een plekje zoeken in Q - Park en het stuk naar de kroeg terug lopen.

.

Ik had van de jongens al begrepen dat onze oude dart genoten van Torro Rosso er ook waren maar dat kon me niet schelen, heb hun niks meer te zeggen.

.

Wesley had aangegeven later te zijn maar was net voor dat de wedstrijd begon al binnen, aangezien ik zag dat het al bijna half 9 was zei ik tegen Patrick die eerst nog wou roken dat hij dat kon vergeten de wedstrijd moet beginnen.

.

Jammer genoeg werkte de tegenpartij niet mee en zei ik als er niet op tijd begonnen wordt claim ik de wedstrijd (volgens art.9 punt 2 hoort de wedstrijd om 20.30 te beginnen).

.

Patrick opent matig, hersteld zich gelijk en heeft al vrij snel een voorsprong opgebouwd.

.

Gaat goed door en al snel is hij richting een uitgooi aan het gaan, door een score van 101 te gooien zet hij zich weg op 146.

.

Deze uit gooi wordt niet uitgegooid en daarna gooit hij zich nog een keer dood als hij op 75 staat en dus geeft hij de tegenstander de kans om de eerste leg te pakken.

.

Op een gegeven moment zien we dat het toch nog even spannend wordt omdat beide speler zich weg zetten op Tops, ook nu gooit Patrick zich door op de uitgooi score van 10.

.

De tegenstander pakt de kans die hij krijgt en zo is de eerste leg niet naar ons gegaan, tweede leg opent hij sterk al zakt hij daarna wel in.

.

Hij hersteld zich meteen maar loopt wel lichtelijk achter de feiten aan, neemt op een gegeven moment wel de voorsprong over.

.

De dubbels worden niet geraakt en ook nu pakt de tegenstander de kansen die hem aangeboden worden.

.

Derde leg opent hij dan nog wel sterk maar ook nu zakt hij in en hersteld zich nu niet meteen.

.

Ook nu loopt hij lichtelijk achter en hij maakt er even een potje van om lage scores te blijven gooien.

.

Hij zet zich weg op 112 maar verspeeld dan toch jammer genoeg de wedstrijd om zijn favoriet te missen, dubbels waren drama vandaag.

.

De eerste punt van de avond gaat dan ook naar de tegenstander.

.

Theo opent lekker al zakt hij toch iets in en heeft hij moeite om zich meteen te herstellen.

.

Door een score van 100 te gooien neemt hij meteen de voorsprong van de tegenstander over en gaat goed door.

.

Zet zich weg op 104 en vraagt dan aan Wesley hoe hij deze moet uitgooien, het gaat niet zoals er verteld wordt maar hij pakt dan toch de eerste leg.

.

Tweede leg start hij matig en hij blijft ook even met matige scores gooien.

.

Als hij zich hersteld zien we toch weer dat hij inzakt maar ondanks dat heeft hij toch nog een voorsprong te pakken.

.

Ook nu zet hij zich weg op een hoge finish (126) jammer genoeg wordt deze niet gegooid en eindigt hij de leg met een lagere score.

.

Derde leg opent hij lekker met zo nu en dan een wat mindere score tussen door gaat hij goed door.

.

Heeft al snel weer een voorsprong te pakken en heeft geen zin om deze ook maar enigszins af te geven, ook Theo heeft toch geregeld moeite met de dubbels.

.

Ondanks dat pakt hij toch de eerste punt van de avond.

.

Ik ben lekker bezig al zeg ik het zelf al snel heb ik de eerste leg binnen en laat jammer genoeg mijn tegenstander terug komen iedere keer weer.

.

Als ik op een gegeven moment last krijg van mij knie kan ik me niet meer er toe zetten om de pijlen te gooien zoals ik wil.

.

Ik ben toch wel een beetje teleur gesteld dat ik mijn singel niet naar me toe kon trekken maar meer dan dit zat er voor mij vanavond niet in.

.

Met de stand op 2 - 1 gaat Wesley zijn singel beginnen, hij opent matig maar hersteld zich snel al zakt hij zo nu en dan toch weer in.

.

Op een gegeven moment moet hij toch wel even lang wachten aan de okkie omdat de tegenstander toch wel wat moeite heeft met rekenen.

.

Ook nu zie ik dat er toch wel wat dubbels niet gegooid worden en de leg is dan ook al weer snel voorbij.

.

De tweede leg opent hij wederom matig, hersteld zich en gaat lekker door al loopt hij wel iets achter de feiten aan.

.

Zet zich weg op een hoge finish (156) maar het gaat niet zoals hij wil en ook nu gaat jammer genoeg de leg naar de tegenstander.

.

Derde leg opent hij lekker en gaat goed door met zo nu en dan een wat mindere score tussen door.

.

Loopt iets achter de feiten aan maar blijft goed door spelen, ook nu zie ik dat het niet zo lekker gaat met de dubbels.

.

De tegenstander pakt de laatste leg en zo staan we dan al weer 3 - 1 achter, we zullen goed ons best moeten doen met de koppels willen we de wedstrijd nog naar ons toe halen.

.

Met de koppels worden er vele punten gepakt maar ook al komen we sterk terug we missen de punt uit de laatste koppel om de wedstrijd met winst naar ons toe te halen.

.

Nog 1 keer moeten we alles geven maar bij iedereen van ons loopt het niet zoals we willen en dus zien we de tegenstander steeds verder uit lopen.

.

We verliezen de wedstrijd met 5 - 4 maar ik vind dat er toch nog wel wat puntjes zijn waar we aan moeten werken of rekening mee moeten houden.

.

Theo als je op een uitgooi sta doe het dan op je eigen manier want dan had je het misschien wel uitgegooid.

.

Ook wil ik dat jullie niet voor mij gaan denken, als mijn pijlen even niet lekker lopen weet ik zelf wel waar het aan ligt.

.

Men moet er ook aan denken dat het storend is als je eigen speler aan het gooien is en even een stap terug doet om zich voor te bereiden op de dubbel die hij moet gooien, zelf dan op de speelbaan te gaan staan om te kijken wat die gene gegooid heeft.

.

Laat elkaar in zijn eigen waarde en stoor elkaar niet tijdens het spel dit kan heel vervelend zijn voor die gene die op dat moment bezig is met zijn eigen spel.

.

.

Hadden we kunnen winnen?

.

Ja denk het wel als bij mij de pijn niet in één keer zo heftig werd had ik mijn singel kunnen winnen.

.

We moeten als team sterker spelen en als je een zeer matige score gooit hier niet trots op zijn maar boos want als je beter kan moet je dit ook laten zien.

.

Sorry maar moest dit even kwijt, over het algemeen is er goed gespeeld maar denk eraan we moeten de dubbels raken willen we winnen.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dani's Bengels 5 - 4 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.