w50 vr 15–12-2017 Unexpected – De Balustrade 1

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logo

w1  do  04-01-2018

Inhaal Wedstrijd van: w50  vr  15–12-2017

Unexpected  3 - 6  De Balustrade 1

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Na de eerste geplande inhaalwedstrijd die toch weer door de tegenstanders afgezegd werd was het dan nu toch eindelijk tijd om deze eindelijk te spelen.

.

Bij aankomst zag ik al een paar mannen ingooien maar dacht dat deze niet van de tegenstanders waren want die komen altijd veel later dan dat wij gewend zijn, achteraf gezien waren het wel al de tegenstanders.

.

Iedereen was druk bezig met ingooien, nou als iedereen er is kan ik de wedstrijd formulieren invullen en kunnen we beginnen.

.

Theo opent sterk, blijft lekker doorgaan.

.

Op een gegeven moment gooit hij een 140 score met 2x Tops, hiermee staat hij ook meteen op dubbel 17.

.

Even vraagt hij aan mij of hij dubbel 17 over heeft en ik geef een ja als antwoord, met de tegenstander nog niet in de buurt van een uitgooi gaat Theo ervoor.

.

Jammer genoeg lukt het hem niet om deze uit te gooien en zo geeft hij de tegenstander de kans om dichterbij te komen, uiteindelijk pakt Theo toch de eerste leg.

.

Tja het is altijd beter om met je eigen pijlen te spelen, ook al sta je op een dubbel die je niet echt ligt (Theo had eerst Patrick zijn pijlen gepakt om de dubbel 1 uit te gooien maar gooide het toch uit met z’n eigen pijlen).

.

Tweede leg heeft hij een matige start, hersteld zich gelijk en gaat beter door met de wedstrijd.

.

Jammer genoeg heeft hij even een bouncher tussen door en baalt hier erg van, uit frustratie gooit hij daarna toch zo even tussen neus en lippen door een 116 (als of het niks is).

.

Helaas pakt de tegenstander de tweede leg en dus moet er nog één derde en laatste leg gespeeld worden om te zien wie er wint.

.

Theo opent deze weer sterk en gaat lekker door al loopt hij wel iets achter de feiten aan (tegenstander liep meteen weg door een 100 en 140 score te gooien).

.

Het lukt Theo niet om verder terug te komen en als hij op een dubbel mag gooien gaat het niet zoals hij wil en dus moeten we de eerste punt aan de tegenstander laten.

.

Ik ga als tweede aan mijn singel beginnen, Patrick vind dat als ik met een sterke speler speel ik me aan die speler optrek en zelf ook beter ga gooien.

.

Al tijden heb ik niet kunnen oefenen vanwege de drukte tijdens de feestdagen en ik had niet echt het gevoel dat ik er klaar voor was, we zouden zien hoe het gaat lopen.

.

Vanaf het begin zat ik al gelijk in de wedstrijd en voelde de strijd door mijn lichaam gaan, ik zag kansen en pakte deze dus ook met de eerste leg.

.

De tweede leg moest ik een keuze maken, mijn tegenstander stond nog ver weg en ik stond op een mooie finish maar miste het vak die ik wou hebben dus hielt ik dubbel 3 over.

.

Tja dood gooien vind ik Bullshit dus ging gewoon voor de dubbel die ik miste, zag mijn tegenstander dichterbij komen en op een gegeven moment stonden we alle twee op de dubbel 1 te gooien.

.

Jammer genoeg vond mijn tegenstander deze dubbel eerder dan ik en dus moest er een derde en laatste leg gespeeld worden.

.

Ik ging voor de laatste keer de strijd aan met het bord en met mijn scores, helaas moest ik de punt aan de tegenstander laten omdat ik mijn dubbels niet raakte en hij wel.

.

Mark ging aan zijn singel beginnen, hij opende lekker en gaat even stadie door met de score.

.

Hij loopt dan wel iets achter de feiten aan maar blijft lekker doorgaan.

.

Heeft een beetje moeite met het raken van de eerste dubbel als hij op 65 staat, de beurt erna pakt hij toch als eerste de leg.

.

Tweede leg start hij lekker maar zakt dan even in, hersteld zich maar zakt dan toch weer in voor hij zich hersteld en weer lekkerder door gaat.

.

Het valt op dat hij geregeld in de 1 en de 5 terecht komt met zijn pijlen en dan horen we hem zuchten omdat het niet gaat zoals hij wil.

.

Mark pakt toch de eerste punt van de avond en we putten hier denk ik toch wel wat moed uit omdat we toch wel tegen een sterke tegenstander spelen.

.

Patrick gaat als laatste aan zijn singel beginnen, de wedstrijd gaat zo snel voorbij en de scores vliegen me om de oren.

.

Voor je er erg in heb is de eerste leg gespeeld en gaat hij ook in de tweede leg als een speer er doorheen.

.

Zelf de tegenstander vraagt of hij boos is maar krijgt volgens mij geen antwoord?

.

Mark komt binnen van het roken en ziet de tegenstander al weer bij de tafel staan en vraagt verbaast aan de tegenstander: “he, is het nu al klaar”.

.

Ja zegt de tegenstander en we zien dat we weer gelijk staan met 2 – 2.

.

Tja en dan sta je weer voor de keuze hoe gaan we de koppels vormen?

.

De koppels gaan niet zoals we willen maar met zo nu en dan toch kansen om de winst te pakken laten we het toch afweten op de dubbels.

.

Onverwacht pakt er 1 team toch nog een leg weg van de tegenstanders al hadden we die niet mogen winnen, de tegenstanders waren veel sterker maar ja wij pakte de dubbel wel en zijn niet.

.

Jammer genoeg konden we niet meer dan 1 punt pakken al waren er wel kansen die niet gepakt werden jammer genoeg.

.

We hadden een kans de score nog een beetje bij te schroeven al konden we niet meer winnen als we de teamronde goed zouden spelen en deze punt zouden pakken.

.

Tja soms loopt het toch anders dan je denkt en we zien de tegenstanders steeds verder bij ons vandaan lopen en ook al doen we nog ons best zo goed als we kunnen we moeten de laatste punt ook aan de tegenstanders geven.

.

Met de eindstand van 3 – 6 hebben we gedaan wat we konden, er had meer in kunnen zitten maar het kwam er jammer genoeg niet uit.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3 - 6 De Balustrade 1

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.