w51 di 18-12-2018 BekerWeek -3- Ceintuurtje-2 – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w51 di 18-12-2018

BekerWeek -3-

transparant BekerWeek (100X100)

Ceintuurtje-2   7 - 2  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is weer een beker wedstrijd, we zijn dit seizoen best lekker bezig ondanks dat we toch wat nieuwe spelers er bij hebben.

.

We passen goed bij elkaar en kunnen ook best wel een aardig pijltje gooien, sommige onder ons zullen ook best willen winnen maar die tijd gaat echt wel komen ook voor de nieuwe spelers.

.

Na Michael opgehaald te hebben gingen we naar Amore om daar nog Tessa op te halen, onverwacht kreeg ik toch nog een berichtje of ik even binnen kon komen.

.

Nog al verrassend ging ik toch maar even een kijkje nemen en zag dat Tessa en Senait aan het darten waren, ze speelde Tack Ticks.

.

Na dat het spel klaar was gingen we toch onderweg naar de Ceintuurbaan om een paar pijlen te gaan gooien.

.

Het was nog even wachten op Guillaume die voor de verandering maar eens zijn meisje had mee genomen, de spelers waren ingedeeld en dus konden we beginnen.

.

Michael opent matig, blijft even matig doorgaan alvorens hij zich hersteld.

.

Loopt lichtelijk voor op de tegenstander, op een gegeven moment zien we dat deze niet echt geduldig kan wachten tot Michael van het bord is weg gelopen.

.

Terwijl hij nog de pijl uit het bord haalde vloog een pijl van de tegenstander al richting het bord, ze maakte wel haar excuus maar op deze manier kunnen er wel ongelukken gebeuren.

.

Er komen even wat mindere scores op het bord en zonder dat we er erg in hebben horen we de schrijven Check roepen.

.

Tweede leg opent hij redelijk, even een mindere score tussen door en daarna ook nog even een bouncher.

.

Hersteld zich goed, zakt weer in  en beide spelers blijven redelijk bij elkaar ook met de score geven ze elkaar weinig ruimte.

.

Michael zet zich weg op 41 maar hij mist de dubbels en als ik zie dat dit toch wel erg veel worden maak ik toch even een opmerking (je kan beter je beker weer inleveren want de dubbels zijn drama).

.

Na mijn opmerking gooit hij wel meteen de dubbel.

.

Derde leg opent hij matig, hersteld zich meteen door een score van 115 te gooien en gaat goed door.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken met een enkele matige score tussen door zien we toch nu ook dat hij Tops mist.

.

Beide spelers missen daarna toch nog wel wat op de dubbels maar gelukkig vind Michael deze toch eerder.

Voor de verandering ga ik als tweede aan mijn singel beginnen, ik open zeer sterk met een 120 score.

.

Ga goed door en al snel heb ik dan ook mijn dubbel gevonden voor de eerste leg.

.

Tweede leg gaat niet zo lekker en ik geef mijn tegenstander de kans om een leg af te snoepen, dan wordt ik toch boos op mij zelf en ga de laatste leg er weer vol voor om te winnen.

.

Ik probeer een hoge finish uit te gooien maar het gaat bij de eerste pijl mis en als ik me weg zet op dubbel 6 moet ik het toch nog uitgooien met de dubbel 3, doe dit en heb nog 1 pijl vast.

.

Tessa opent lekker, loopt iets achter de feiten aan omdat haar tegenstander een 100 score gooit.

.

Score zakken iet in maar ze doet zeer goed haar best, zo nu en dan toch wat mindere scores tussen door die ze hersteld.

.

Als ze even tussen door een 71 score gooit is ze ook meteen weer bij de score van de tegenstander gekomen.

.

Zet zich weg op 135 gooit trippel 19 / dubbel 1 en de laatste pijl gaat buiten het bord, heel jammer maar ze heeft het wel geprobeerd.

.

Toch pakt ze de eerste leg al heeft ze wel eerst twee bounchers.

.

De tweede leg opent ze met een score van 85, ze is lekker bezig en blijft nog steeds een stukje voor op haar tegenstander.

.

Scores gaan dan wel op en neer maar meer dan haar best kan ze niet doen, jammer genoeg vind de tegenstander net eerder de dubbel.

.

Derde leg opent ze met een 68 score en blijft lekker doorgaan, ze heeft een lichte voorsprong te pakken en dan zien we in ene dat ze een 98 score gooit (trippel 19 /  dubbel 19 / enkele 3).

.

Volgens mij is ze van de score geschrokken want ze zakt even iets in maar blijft redelijk dicht bij haar tegen stander.

.

Ze zet zich weg op 101 maar het gaat nog niet zo lekker en als ze dan uiteindelijk op een lager dubbel komt gooit de tegenstander het net voor haar kans uit.

.

Zelf vind ze niet dat ze het goed gedaan heeft maar dat druk ik meteen in want ze heeft wel zeker haar best gedaan en op de uitgooi gaan we nog wel een keer oefenen.

.

Guillaume opent matig, hersteld zich gelijk en dan zien we dat hij twee pijlen in de trippel 20 heeft zitten en we hopen dat de derde er ook bij gaat maar helaas beland die ver buiten het bord.

.

Erg jammer kanjer maar je gaat hem heus een keer gooien, en dan de volgende keer niet meer denken of bang worden.

.

Hij loopt iets achter de feiten aan en zakt iets in met de score, zet zich op een hoge finish maar dit lukt hem nog niet om deze uit te gooien.

.

Als hij op een wat lager score staat gooit hij deze uit en heeft de eerste leg binnen.

.

Tweede leg opent hij lekker even een wat mindere score tussen door maar hij heeft nog een voorsprong te pakken.

Hij mist nu toch wel wat dubbels en zo heeft de tegenstander de kans om de leg af te pakken.

.

Derde leg opent hij sterk en ook nu komen er zo nu en dan toch wat mindere scores tussen door, die meteen hersteld worden.

.

Score gaat erg op en neer en hij loopt achter de feiten aan, het lukt hem niet meer om de wedstrijd te hervatten met betere scores en dan zien we toch dat de punt naar de tegenstander gaat.

.

Met de koppels missen we te vaak de tripels en geven hierdoor te veel weg maar wat ook onsportief is van de tegenstanders om meer punten te score dan nodig is.

.

Zo nu en dan heb ik toch nog even zelf wat pijlen om punten te pakken maar ik moet wel om bij te blijven en de tegenstander blijft daar ook mee door gaan, op dat moment ben ik er klaar mee en speel het spel niet meer naar behoren.

.

Het is jammer dat er geen regels is over de te behalen punten binnen de Tack Ticks want als je al 200 punten voor staat hoef je geen punten meer te pakken dan kan je gewoon dicht gooien.

.

We verliezen dan wel en moeten de tegenstander vier punten geven maar ik heb wel geregeld zo ver gestaan dat ik de partij wou stoppen.

.

Met de team ronde doet iedereen weer zijn best maar zo nu en dan komen we toch te kort en zo verliezen we dus deze beker wedstrijd.

.

De eindstand is dan ook 7 - 2 en we nemen afscheid van de tegenstander, we zullen onderling toch wel moeten oefenen met de Tack Ticks.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Ceintuurtje-2 7 - 2 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A BekerWeek

Dora 4A Uitslagen

Dora 4A Standen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW

.

.