w6 ma 04-02-2019 Sons of Darts 7 – 2 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 – 2019

DBZP logo

w6 ma 04-02-2019

Sons of Darts  7 – 2  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het was voor mij weer even kijken of ik zonder navigatie de weg kon vinden naar de Kluif in Purmerend, in de vierde divisie hadden we hier vaak gespeeld dus moest ik het nog weten!

.

Tja, en dan rij je en ga je toch twijfelen maar toch maar door gereden en zag een aanknopingspunt die ik nog herinnerde dus ja ik zat goed, zo wat een ruimte op de parkeerplaats dat is vaak wel anders geweest.

.

Even een geintje uit halen met de jongens, ik vraag: wie zijn er al in de Schot?

.

Krijg je een antwoord die je eigenlijk niet zou verwachten: we spelen niet in de Schot die is in Zaandam en niet in Purmerend.

.

Schijnbaar heeft geen van de jongens het in de gaten want het antwoord wat ik terug krijg is, alle drie zeggen ze!

.

Mmm als ze in de Schot zitten zijn ze de weg kwijt, ga toch maar even binnen kijken en zie dat ze toch hier in Purmerend zijn dus vraag ik toch maar even aan de jongens hoe ze kunnen zeggen dat ze allemaal in de Schot zijn terwijl ze hier in de Kluif zijn!

.

Geen van de jongens had het bericht goed gelezen en moesten er toch wel om lachen, tja soms moet je toch een beetje lol kunnen maken en dat kan in dit team zeker.

.

Bij binnen komst zie ik een nieuw gezicht die ik nog alleen maar van naam kan, Guillaume stelt me voor aan Mark en we gaan allemaal even ingooien.

.

Voor mij gaat het nog niet zoals ik wil maar zo als ik nu voor de okkie sta gooi ik toch betere score dan anders dus als ik weer helemaal de oude ben denk ik toch dat ik zo blijf staan.

.

Beide teams zijn compleet en dus kan de formulieren ingevuld worden, jammer genoeg heeft een schoft de tas met kleren en de spelers pas van Mark uit zijn fiets tas gehaald en dus laat hij voor de zekerheid maar zijn ID-kaart zien zo kan de tegenstander zien dat hij het is.

.

Als de opstelling gedaan is kunnen we eindelijk beginnen, op dit moment ben ik niet de eerste die gaat beginnen.

.

Ik weet dat ik iedere dag wat meer kan, dus kies ik er voor om nu maar eens niet tegen de sterkst speler te gaan, (mm dat was de bedoeling) dus gaat Guillaume aan zijn singel beginnen.

.

Hij opent zwak, hersteld zich en gooit als derde worp even een 101 score.

.

Gaat lekker door en heeft een voorsprong te pakken, toch zien we dat hij wel wat moeite heeft met de uitgooi.

.

Hij geeft zijn tegenstander niet veel tijd om terug te komen want Guillaume vindt de dubbel die hij nodig heeft en pakt dus de eerste leg.

.

Tweede leg start hij sterk, gaat lekker door met zo nu en dan een wat mindere score.

.

Hij raakt de voorsprong kwijt maar komt toch weer sterk terug met een score van 116, hij blijft moeite houden met de uitgooi en dan is de leg toch gespeeld.

.

De tegenstander ging er ondanks de strijd van Guillaume toch met de enige leg vandoor.

.

Derde leg start hij lekker en we zien dat hij toch weer een 100 score neer laat schrijven, blijft goed doorgaan en heeft wederom een voorsprong opgebouwd.

.

Als of het niks is gooit hij ook nog even een 140 score en zet zich hiermee weg op een hoge finish, jammer genoeg lukt het hem niet om deze uit te gooien.

.

Omdat het hem niet lukt om dubbel 7 te raken geeft Patrick hem het advies om het op een andere manier te doen maar dat gaat dan helemaal mis.

.

Beide spelers blijven knokken voor de dubbels en als Guillaume het dan zat is om steeds maar te missen raakt hij de dubbel nog voor zijn tegenstander en dus wordt er nog een vierde leg gespeeld.

.

Vierde en mogelijk laatste leg opent hij matig, hersteld zich en gaat lekker door, hij heeft ook nu weer een voorsprong te pakken.

.

We zien dat hij jammer genoeg de dubbel 19 mist op de uitgooi score van 96 en daar waar hij eerder vele missers had (dubbel 7), raakt hij die nu veel sneller en heeft de eerste punt van de avond voor ons binnen gehaald.

.

Patrick opent sterk, gaat lekker door met een enkele minder score tussen in maar hij blijft toch goed doorgaan.

.

De scores zijn zo nu en dan erg wisselvallig en we zien dan ook dat de tegenstander toch snel de eerste leg uitgooit.

.

Tweede leg opent hij erg zwak, blijft even een tijdje zwak door gaan alvorens hij zich hersteld.

.

Patrick loopt erg achter de feiten aan, ik zie dat de pijlen erg slingerend naar het bord gaan en hierdoor dus niet de vakken raakt waar op gegooid word.

.

Als hij weer even een matige score gooit wordt deze nu wel meteen hersteld maar hij blijft toch steeds weer inzakken.

.

Ook nu zien we de tegenstander er met de leg vandoor gaan, de derde leg opent hij redelijk gevolgd door een matige score en hierdoor loopt hij wederom achter de feiten aan.

.

Scores blijven op en neer gaan (scores blijven sterk hangen tussen de 30 en de 45), als de tegenstander al weer op een hoge uitgooi staat zien we toch dat Patrick nog wat tijd krijgt om terug te komen.

.

Veel tijd krijgt hij niet want de wedstrijd is al weer gespeeld en dus staan we alweer met 1 – 1 gelijk.

.

Mark die nog even moet wennen aan ons gaat zijn singel beginnen, hij opent matig maar hersteld zich gelijk door even op een andere plek te gaan staan achter de okkie.

.

Hij gaat lekker door en heeft een lichte voorsprong te pakken, jammer genoeg raakt hij deze kwijt als de tegenstander een score van 100 op het bord laat komen.

.

Zo nu en dan zien we wat teleurstelling bij Mark omdat hij niet dat gooit wat hij wil gooien, hij doet zijn best en van de kant wordt hij gesupporterd door mede spelers.

.

We zien hem de eerste leg pakken, tweede leg opent hij wederom matig en blijft even met minimale scores doorgaan alvorens hij zich hersteld.

.

Scores gaan op en neer, loopt iets achter de feiten aan maar hij blijft zijn best doen.

.

Jammer genoeg pakt de tegenstander de tweede leg, de derde leg opent hij matig maar hersteld zich gelijk.

.

Gaat lekker door en we zien dat hij het gevonden heeft of zijn angst een beetje kwijt is, hij heeft een voorsprong te pakken.

.

Jammer genoeg mist hij de dubbel maar als hij weer aan de beurt is gooit hij de leg uit.

.

Vierde leg opent hij goed met even een mindere score tussen door en loopt iets achter de feiten aan.

.

Als Mark warm is zien we hem een score gooien van 121 en je ziet dat hij echt blij is met deze score, hij juicht zich zelf toe door even een vuist te maken.

.

Hij gaat goed door maar jammer genoeg gaat de uitgooi niet zoals hij wil en dus hebben beide spelers een kans om de leg te winnen.

.

Beide spelers missen toch nog wel wat dubbels maar uiteindelijk is het toch Mark die de dubbel als eerste vind en zo staan we nu met 1 – 2 weer voor.

.

Tja, dan is het aan mij, dacht ik als laatste te gaan omdat vaak de sterkste speler als eerste wordt opgesteld.

.

Nou nu dus niet maar meer dan mijn best kan ik niet doen, ik zie mijn tegenstander al snel van mij weg lopen.

.

Door dat hij zijn dubbels niet gooit krijg ik toch het idee dat er iets te halen is en ga er vol voor, als ik op uitgooi score van 61 sta gooi ik enkele 11 en Dubbele Bull om toch nog de leg af te pakken.

.

We blijven met scores steeds terug vechten als mijn tegenstander met de vierde leg de winst kan binnen halen maar dit weer niet doet grijp ik wederom mijn kans en gooi met 1 pijl de dubbel uit.

.

Jammer genoeg kom ik op de laatste leg veel te kort, mijn lontje is een beetje aan het uitblussen want ik kan me niet meer er toe zetten om de score op te krikken en dus moet ik jammer genoeg de punt toch aan de tegenstander laten.

.

Ik heb gevochten voor de punten die ik binnen haalde maar vijf legs spelen is voor mij toch te veel.

.

Met de stand op 2 – 2 gaan we dan aan de koppels beginnen, tja hoe gaan we dit doen?

.

Willen we nog punten pakken moeten we de sterkste spelers samen laten spelen in de hoop dat ze nog wat kunnen winnen.

.

Jammer genoeg is het bij iedereen toch wat minder met de koppels, de meeste van ons hebben echt alles gegeven tijdens de singels.

.

Ook al maken we het de tegenstander niet makkelijk door toch een leg af te pakken, meer dan dat zit er dan ook niet in jammer genoeg.

.

Als de koppels geweest zijn staan we al met 6 – 2 achter en hebben we alleen nog de teamronde te spelen, we gaan hier zeer voortvarend mee maar ook nu kunnen we het op het eind niet afmaken.

.

We hebben allemaal gedaan wat we konden en ik kan zeggen dat ik erg genoten heb van het spel van Mark, het vuistje als hij een hoge score gooit en niet te vergeten zijn kleine dansje toen hij de dubbel gooide.

.

Iedereen heeft goed gespeel en we hopen met z’n allen dat Mark hier in ons team – Unexpected zijn draai gaat vinden.

.

Met de eindstand op 7 – 2 nemen we afscheid van de tegenstanders, er had meer in kunnen zitten maar het kwam er gewoon weg niet uit.

.

Volgende keer beter kanjers van mij, ja Mark ook jij bent een kanjer van mij en van ons allemaal.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Sons of Darts 7 - 2 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.