w7 vr 15-02-2019 Unexpected 5-4 Chaos

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected DBZP  3C seizoen 2018 – 2019

DBZP logo

w7 vr 15-02-2019

Unexpected  5 – 4  Chaos

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Iedereen van ons was of binnen of kwam nog binnen, het zou toch nog een andere avond worden dan die we gedacht hadden.

.

We hadden gehoopt dat er één dame van het team mee zou komen maar daar hadden de tegenstanders toch andere gedachtes over.

.

Omdat ik niet met zekerheid wist hoe laat Wesley zou komen liet ik die als laatste opstellen.

.

We wisten dat we deze wedstrijd moesten zien te winnen anders was de kans dat we zouden gaan zakken en dat willen we hoe dan ook zien te voorkomen.

.

Toen beide teams aanwezig waren konden we beginnen, Guillaume opent zwak en blijft even matig doorgaan.

.

Als hij zich hersteld gaat hij lekker door, in het begin blijven beide spelers redelijk dichtbij elkaar.

.

Guillaume blijft zijn best doen maar mist nog al wat pijlen op de dubbels en de tegenstander pakt dan ook de leg af.

.

Tweede leg start hij wederom matig, scores blijven ook nu even matig.

.

Hij hersteld zich in de 4de gooi beurt door een 121 score te gooien, blijft lekker doorgaan en heeft een forse voorsprong opgebouwd.

.

Als hij op een score staat van 224 gooit hij nog even een 100 score en zet zich meteen weg op een uitgooi.

.

Hij mist dubbel 20 op een 59 score en daarna zien we zijn tegenstander Beert (die vele van het team kennen) dubbel 18 mist op een 108 score.

.

Jammer genoeg blijft Guillaume zijn dubbels missen en zo staan we al weer met 2 leg achter, derde leg opent hij sterk en gaat goed door.

.

Ook al loopt hij wel iets achter de feiten aan, hij blijft goed zijn best doen met een enkele score tussen door.

.

Als hij zichzelf weg zet op een 170 score lijkt het wel of hij er niet echt voor wil gaan.

.

De uitgooi scores worden afgebouwd maar hij blijft dubbels missen en hierdoor gaat dan ook de eerste punt van de avond naar de tegenstanders.

.

Mmm ik heb toch echt wel afgelopen dinsdag een andere wedstrijd gezien en hoopte deze nu ook te zien te krijgen, jammer genoeg was dit niet het geval.

.

Theo opent sterk, zakt iets in maar de scores zijn oké.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken, blijft lekker doorgaan met zo nu en dan een wat matige score tussen door die jammer genoeg niet meteen hersteld worden.

.

Zo uit het niets gooit hij een 111 en komt daarmee op een 141 score te staan, jammer genoeg lukt dit niet om uit te gooien.

.

Als of het missen van dubbel 20 nog niet genoeg is gooit hij zich daarna nog een keer DOOD, de tegenstander profiteert hier van en pakt de leg.

.

Tweede leg opent hij matig, hersteld zich snel gaat lekker door met toch nog even een matige score tussen door.

.

Hersteld zich niet en dan zien we dat hij gefrustreerd de pijlen gaat gooien, Wesley die de wedstrijd schrijft zegt dan: ‘je hoeft niet door het bord heen’.

.

Ook nu komt er weer een matige score op het bord die nu wel sneller hersteld word, als hij zijn dart shirt uit trekt en het niet meer zo warm heeft gaat hij weer beter gooien.

.

Als we dan toch weer zien dat Theo toch wat moeite heeft met de dubbels is het de tegenstander die alweer de leg afpakt.

.

Derde leg opent hij matig, hersteld zich maar loopt lichtelijk achter de feiten aan.

.

De scores gaan op en neer en we zien dan dat hij de score van 70 mist maar daarna met een score van 21 toch de leg pakt.

.

Vierde leg opent hij sterk, heeft hij dan na vele strubbelingen dan toch zijn plek gevonden?

.

Heeft een lichte voorsprong te pakken en zo nu komen er toch nog wat matige scores die wel meteen hersteld worden.

.

Hij zet zich weg op 140 en gaat het proberen maar jammer genoeg gaat het bij de eerste pijl al fout, hij blijft vechten voor de leg maar jammer genoeg moet hij die toch afgeven.

.

Met de stand op 0 – 2, hoop ik toch dat de jongens zich hervatten en proberen nog wat punten te pakken.

.

Mark opent erg sterk met een 125 score, gaat lekker door en vind het nog even niet genoeg geweest en vervolgd zijn wedstrijd met nog een 140 score.

.

Hij is lekker bezig en al snel zien we dat hij alweer op een uitgooi staat, uiteraard gaat hij er vol voor maar het lukt hem niet om de 115 uit te gooien.

.

Ondanks het afbouwen van de uitgooi score pakt hij de eerste leg, tweede leg opent hij lekker met even een wat matige score tussen door.

.

We horen hem ook zo nu en dan tegen zich zelf mopperen als de pijl niet daar gaat waar hij hem wil hebben, hij blijft lekker doorgaan.

.

Door een score van 100 zet hij zich weg op een 122 finish, ook nu gaat hij ervoor maar het lukt hem nog even niet maar de leg is wel voor ons.

.

Derde leg opent hij lekker en gaat sterk door met een 140 score (zo te zien is hij de spanning kwijt en voelt hij zich thuis bij ons in het team).

.

Als hij zich op een 180 score zet vind ik dit wel jammer maar als hij hem zou gooien zou ik zeker vragen om deze te mogen schrijven ook al heeft hij zich dan DOOD gegooid.

.

We zien de uitgooi score dalen maar een hoge finish zit er deze avond nog niet in, erg jammer maar het zit er wel aan te komen.

.

Mark pakt voor ons de eerste punt die zeker verdient is door het mooie spel dat hij heeft laten zien.

.

Wesley die nog niet veel gegooit heeft opent matig, blijft even matig doorgaan.

.

Het zit er nu nog even niet in maar hij kan het wel want dat heeft hij laten zien tijdens het ingooien.

.

Hij hersteld zich en loopt lichtelijk achter de feiten aan, Wesley blijft zijn best doen en al gaan de score op en neer hij blijft vechten.

.

Hij zet zich weg op een hoge finish maar als hij uiteindelijk op 134 staat krijgt hij geen kans meer omdat de tegenstander de leg uitgooit.

.

Tweede leg opent hij lekker, gaat best goed door en ook al loopt hij iets achter de wedstrijd is pas gespeeld als het allemaal gewonnen is.

.

Met enkele mindere scores tussen door die meteen hersteld worden blijft hij redelijk in de buurt van de tegenstander.

.

We zien wel wat meer matige scores maar zo uit het niets laat hij toch zien dat hij ook een mooie 98 score kan gooien, we horen hem dan ook zeggen ‘zo uit het niets he!”.

.

Hij zet zich weg op een hoge finish en gaat er voor jammer genoeg lukt het hem niet om dit uit te gooien, we zien nu ook dat de tegenstander meer moeite heeft met het vinden van de dubbels.

.

Wesley profiteert hiervan en gooit de leg uit, derde leg opent hij redelijk hersteld zich maar zakt toch weer even in.

.

Hij loopt lichtelijk achter de feiten aan maar blijft strijden voor de punt, hij pept zich zelf op door “kom op” te zetten.

.

Zet zich weg op 162 maar het lukt hem niet als hij dubbel 4 mist op een uitgooi van 68 hopen we toch dat hij nog een kans krijgt.

.

Omdat de tegenstander ook niet de dubbel kan vinden gaat Wesley weer voor de dubbel die hij nu wel gooit.

.

Vierde leg opent hij sterk gaat goed door met zo nu en dan een wat mindere score tussen door die meteen hersteld wordt.

.

Beide spelers blijven vrij dicht bij elkaar, toch zien we dat Wesley de voorsprong neemt en zich weg zet op 142.

.

Hij zal altijd proberen om de score uit te gooien, als hij dubbel 11 mist op een uitgooi van 102 zien we toch de tegenstander de leg pakken.

.

Vijfde en laatste let opent hij matig hersteld zich gelijk maar loop wel iets achter de feiten aan.

.

Door een 100 score van de tegenstander loopt Wesley wel steeds verder achter en of dat dat niet genoeg is doet de tegenstander het ook nog een tweede keer.

.

Meer dan zijn best kan Wesley niet doen en dat doet hij zeker, de scores gaan nu ook wel een stuk beter dan in het begin.

.

Op een gegeven moment blijft hij even een tijdje rond de 45 hangen met een uitzondering van een 96 waarna hij zich weg zet op 99 finish.

.

Hij gooit zich tot twee keer dood en gelukkig kan de tegenstander de dubbel ook niet vinden en dan krijgt Wesley toch de kansen waar hij gebruik van maakt.

.

Met een gelijke stand op 2 – 2 gaan we de koppels beginnen, we laten Mark met Guillaume spelen en Theo met Wesley.

.

We hopen op 2 of meer punten zodat we toch de winst naar ons toe kunnen trekken.

.

De jongens zijn allemaal goed bezig al komt er soms wel op 1 speler aan terwijl de ander een beetje te veel laat afweten, ze peppen elkaar goed op en dan zien we toch dat we winst gaan make.

.

Ook Wesley en Theo laten zien dat ze een mooi spel kunnen spelen en beide gooien dan ook mooie scores van 100 (Theo) en 131 (Wesley), als Wesley voor me staat met drie pijlen in zijn hand en ik er één aanwijs gooit hij de dubbel nog uit ook.

.

Jammer genoeg gaat het dan de tweede keer niet meer maar van de vier punten die we konden pakken, pikte we toch even 3 af en hebben dan al gewonnen.

.

Met de team ronde zie ik dat alle spelers van ons alles hebben gegeven in de koppels, de scores gaan op en neer en we lopen dan ook al snel achter de feiten aan.

.

Ze blijven uiteraard goed vechten maar ze komen jammer genoeg net te kort maar dat vind ik nu niet erg.

.

Ik zeg jongens ik heb zeer genoten van jullie spel en iedereen heeft zeer goed zijn best gedaan al moeten sommige van ons toch wel even oefenen op de dubbels.

.

Met de stand van 5 – 4 nemen we dan toch afscheid van de tegenstanders en hebben we door deze score toch ons plek in de poule behouden,  we mogen niet zakken dus de laatste wedstrijden moeten we nog even strijden voor de punten.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5-4 Chaos

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.