w8 01-03-2019 BekerWeek -5- Zoek dekking 5-4 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected  DBZP 3C  seizoen 2018-2019

DBZP logo.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

w8  vr  01-03-2019

BekerWeek -5-

transparant BekerWeek (100X100)

Zoek dekking  5 - 4  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

We spelen vandaag in onze oude thuishonk, de jongens waren met z’n allen eerst met de trein en toen gaan lopen.

.

Het is nog even wachten op onze vierde speler maar al vrij snel kregen we een berichtje dat die ook onderweg was, normaal gesproken beginnen we rond half 9 maar Wesley wou eerder beginnen omdat hij morgen weer vroege dienst heeft.

.

Jammer genoeg voor Ilse was er voor haar dus geen tijd om even de tijd te nemen om in te gooien, toen ze binnen kwam waren we al met de eerste singel begonnen.

.

Theo opent lekker en gaat goed door, heeft al snel een voorsprong te pakken en we zien dat hij weer redelijk op niveau is.

.

Hij gooit in de tweede en vierde beurt een 100 score en bouwt zijn voorsprong steeds verder uit.

.

Hij zet zich weg op een hoge uitgooi, maar het gaat niet zoals hij wil, we zien dat hij toch wel wat moeite heeft met het vinden van de dubbels maar na vele missers pakt hij toch de leg.

.

Tweede leg opent hij wederom lekker en gaat goed door al loopt hij lichtelijk achter de feiten aan, hij blijft vechten en komt toch nog iets terug.

.

Ook nu zet hij zich weg op een hoge finish, maar de tegenstander is de gene die nu de punt pakt.

.

Derde leg opent hij redelijk en hersteld zich gelijk, gaat lekker door en door weer even een 100 score te gooien heeft hij toch weer een lichte voorsprong te pakken.

.

Jammer genoeg kan hij de voorsprong niet vast houden maar hij blijft de strijd aangaan met zich zelf en de pijlen.

.

We zien de pijlen op de dubbels toch wel iets te ver van de geplande plek vallen en omdat Theo de leg niet binnen haalt word deze wederom door de tegenstander gepakt.

.

Vierde leg opent hij sterk en gaat goed door, we zien in de derde buurt weer een 100 score gevolgd door een 101 op het bord komen.

.

Hij heeft al weer een voorsprong te pakken en is niet van plan deze dit keer af te geven, als hij op uitgooi 70 staat gaat hij voor trippel 10 die jammer genoeg gemist word.

.

Omdat hij een enkele 10 gooit heeft hij nog een enkele 20 nodig maar hij raakt de dubbele 20 en dan hoor je hem lichtelijk mopperen.

.

Hij heeft toch wel weer wat moeite met de dubbel en geeft de tegenstander de kans om terug te komen, als het Theo te heet onder de voeten wordt pakt hij toch de leg.

.

Vijfde en laatste leg opent hij lekker, heeft al weer snel een voorsprong te pakken en blijft lekker doorgaan.

.

Ook nu zien we dat hij zich op een hoge finish weg zet, hij probeert het wel maar het wil nog niet zo goed lukken.

.

Vele pijlen worden gegooit op de dubbels maar beide spelers hebben nog al wat moeite om deze te vinden.

.

Op een gegeven moment zeg ik tegen Theo “nou moet je deze pakken je hebt hierna geen kans meer” en dan vind Theo gelukkig de dubbel en is de eerste punt voor ons binnen.

.

Wesley opent lekker en gaat goed door met een enkele matige score tussen door, hij heeft al snel een voorsprong opgebouwd en gaat lekker door.

.

We zien dat beide spelers op een dubbel staan en dus is het de vraag wie vind de dubbel als eerste, jammer genoeg vind de tegenstander deze eerder.

.

Tweede leg opent hij lekker en gaat goed door, loopt redelijk gelijk met zijn tegenstander.

.

Even een minder score tussen door die meteen hersteld word, door een score van 100 te gooien zet hij zich meteen weg op een uitgooi score van 90.

.

Hij heeft ook wel wat moeite met de dubbels maar hij pakt toch de leg voor de neus van de tegenstander weg.

.

Derde leg opent hij lekker, gaat goed door met een enkele mindere score tussen door die meteen hersteld word.

.

We zien zo nu en dan toch nog een wat mindere score tussen door komen maar deze worden vrij snel weer weggewerkt.

.

Wesley loopt lichtelijk achter de feiten aan maar blijft goed doorvechten, we zien dat ook hij zich weg zet op een hoge finish.

.

Beide spelers missen nog al wat pijlen op de dubbels maar gelukkig is het Wesley die hem eerder vind.

.

Vierde leg opent hij sterk, gaat lekker door al loopt hij toch iets achter de feiten aan.

.

Ook nu komt er even een matige score op het bord, maar hij hersteld zich gelijk en zet zich weer weg op een hoge finish.

.

Hij doet zijn best maar moet dan toch de leg aan de tegenstander geven.

.

Ook nu word er een vijfde en laatste leg gespeeld, hij opent lekker en gaat goed door.

.

Hij blijft even een tijdje hangen rond de 40 /45, loopt iets achter de feiten aan maar hij komt sterk terug.

.

Als zijn tegenstander een score van 100 gooit laat Wesley even zien dat hij dat ook kan, dan komen er wel even een paar matige scores tussen door maar hij blijft de strijd aangaan.

.

Ook nu zet hij zich op een hele hoge uitgooi score neer (164), we zien dat nu ook de spelers moeite hebben met het vinden van de dubbels.

.

We hopen natuurlijk dat Wesley de dubbel als eerste vind maar jammer genoeg is dit niet het geval en moeten we deze punt aan de tegenstander geven.

.

Mark opent sterk en gaat lekker door, heeft al snel een voorsprong te pakken.

.

Ook Mark zet zich weg op een hoge finish en hij gaat er voor maar ook hem lukt het hem niet deze keer, met een wat mindere score vind hij toch de dubbel.

.

Tweede leg opent hij matig, hersteld zich gelijk en mist de laatste trippel 20 om een 180 score neer te laten zetten.

.

Blijft lekker door gooien en zet zich weg op 154, hij blijft het proberen maar jammer genoeg vind zijn tegenstander de dubbel.

.

Derde leg opent hij wederom sterk (121) gaat lekker door en heeft al snel een voorsprong te pakken.

.

Ook nu zien we een hoge uitgooi score die jammer genoeg niet in de juiste vakken komen om het uit te gooien, met een afgebouwde uitgooi en wat moeite op de dubbels pakt hij toch de leg.

.

Vierde leg opent hij lekker, even een wat matige score tussen door die meteen hersteld word.

.

Ze blijven redelijk dicht bij elkaar, Mark zet zich weg op 104 en gaat ervoor komt jammer genoeg wat te kort om het uit te gooien.

.

Door het missen van de dubbels pakt dan toch de tegenstander de leg.

.

Ook nu is er een vijfde en beslissende leg nodig, Mark opent lekker en gaat sterk door met een enkele matige score tussen door die meteen hersteld word.

.

Hij zet zich weg op 129 en jammer genoeg kan hij deze niet uitgooien, bij een uitgooi score van 50 gooit hij zich dood op de trippel 18.

.

De tegenstander ruikt kansen en wacht geduldig af wat Mark doet met 32 deze wordt niet uitgegooid en dus pakt de tegenstander de tweede punt van de avond.

.

We weten dat Ilse tegen een goede speler moet spelen maar meer dan haar best kan ze niet doen.

.

Ze opent matig en hersteld zich gelijk door een mooie score van 105 te gooien.

.

Eer komen zo nu en dan toch nog wel wat matige scores op het bord maar ze blijft goed haar best doen.

.

Ook Ilse zet zich weg op een hoge finish, als ze zich zelf op een uitgooi score van 129 zet is het de tegenstander die de leg uitgooit.

.

Tweede leg opent ze lekker en gaat goed door, ze neemt haar tijd om de pijlen goed weg te gooien.

.

Ze loopt wel iets achter de feiten aan maar ze doet wat ze kan met zo nu en dan toch een matige score tussen door die meteen hersteld word.

.

Als ze zich weg zet op 135 en deze afbouwt tot een wat lagere finish gooit de tegenstander het toch weer uit.

.

Derde leg opent ze matig, hersteld zich gelijk en als of de achterstand al niet genoeg is gooit haar tegenstander nog een 180 score ook.

.

Ilse laat zich hierdoor niet uit het veld slaan en blijft lekker doorgaan, ze zet zich weg op 146 en probeert deze uit te gooien wat jammer genoeg niet lukt.

.

Als we dan zien dat beide spelers om de dubbels aan het vechten zijn spin ik heel zachtjes dat haar tegenstander de leg niet uit gooit, het is net of dit geholpen heeft want Ilse pakt de leg.

.

Derde leg opent ze sterk en gaat lekker door, ze loopt wel iets achter de feiten aan maar de strijd is nog steeds zichtbaar.

.

Even een matige score die meteen hersteld word, ze gooit hier in een hogere divisie dan bij de DORA maar ze doet zeer zeker goed haar best.

.

Als ze zich weg zet op een hoge finish is het toch jammer dat de tegenstander de leg uitgooit en de derde punt voor hun neer laat zetten.

.

Tja, dan moet je weer bedenken hoe je de koppels gaat vormen, Wesley komt met een voorstel en ik vind het prima als ze het op deze manier willen proberen.

.

De koppels worden echt sterk gespeeld door alle spelers.

.

Wesley en Mark openen lekker, zakken wel even in maar herstellen zich snel.

.

Door een 100 score nemen ze de voorsprong maar jammer genoeg raken ze de voorsprong kwijt en hebben toch nog wat moeite met de dubbels.

.

We zien dan ook dat de eerste leg naar de tegenstanders gaat, tweede leg opent ze sterk gaan goed door.

.

Ook al lopen ze lichtelijk iets achter de feiten aan, ze blijven met z’n tweeën vechten, ook nu komen ze samen toch te kort op de dubbels.

.

De vierde punt van de avond gaat naar de tegenstanders.

.

Theo en Ilse openen redelijk, al zakken ze wel even in.

.

Scores gaan beter al lopen ze wel iets achter de feiten aan, zetten zich weg op een uitgooi score van 137 maar vinden niet de vakken die ze nodig hebben.

.

De eerste leg wordt door ons gewonnen en de tweede leg openen ze nog al wat zwak, ze herstellen zich gelijk en gaan goed door.

.

Ze hebben een voorsprong te pakken en Ilse laat even weten dat zij ook een 100 score kan gooien.

.

Ze hebben een hoge score om uit te gooien en het lukt ze jammer genoeg niet om ook nu de vakken te vinden die ze nodig hebben.

.

Was het Theo die de eerste leg uitgooit is het nu Ilse die de dubbel vind en beide zorgen ze er voor dat we de tweede punt van de avond hebben.

.

De spelers voelen dat ze een kans hebben om de wedstrijd om te zetten naar winst en ze gaan er met z’n allen dan ook de twee laatste koppels er hard tegenaan.

.

Mark en Wesley openen zwak, herstellen zich gelijk en gaan lekker door.

.

Ze blijven goed door gaan met zo nu en dan een wat mindere score tussen door, voor dat ik er erg in heb is de eerste leg al weer binnen voor ons.

.

Tweede leg openen ze redelijk, gaan lekker door en hebben een voorsprong te pakken.

.

Mark en Wesley doet niet voor elkaar onder want beide gooien ze een 100 score en zetten zich weg op 106.

.

Het valt me op dat Mark zich steeds meer gaat irriteren aan het feit dat de schrijven steeds zegt wat hij over heeft, hierdoor wordt hij uit zijn concentratie gehaald.

.

Maar hij gooit toch wel de wedstrijd uit en dat is dan voor ons de derde punt van de avond, de kansen die ze krijgen pakken ze allemaal met beide handen aan.

.

Dan is het de laatste koppel die Theo en Ilse gaan spelen, ze openen lekker en gaan goed door.

.

Ze hebben al snel een voorsprong te pakken en bouwen deze verder uit, Ilse zet het weg voor Theo op 170.

.

Ook hier worden toch wel wat vakken gemist maar de eerste leg is voor ons.

.

Tweede leg openen ze lekker hebben ook nu al weer een voorsprong te pakken en breiden deze ook weer uit.

.

Ik zie dat Ilse hier toch echt goede scores gooit, ze zetten zich weg op 116 maar ook nu gaat deze score niet uit.

.

Na het afbouwen van de score wordt ook deze punt bij ons bij geschreven.

.

Ze zijn met z’n allen van een achterstand van 4 - 1 terug gekomen tot 4 - 4 dus de team ronde kan nog eens heel spannend worden.

.

Na toch even de zenuwen te hebben weg gerookt gaan ze dan toch de strijd weer aan, de wedstrijd gaat erg lekker maar op een gegeven moment staan ze maar met een kleine punten voorsprong en wil men toch wat meer punten pakken en hier begint dan meteen een heel ongewoon en ongezellige zweer te komen die bij sommige heel hoog komt te zitten waardoor ze niet de wedstrijd meer kunnen spelen zoals ze wilde.

.

Door de spanning en de commentaar van Onsportief te zijn als je 50 punten voor wil staan word niet gewaardeerd, nou na de verloren strijd waren er een paar spelers klaar mee en dus werd er geen team ronde meer gespeeld.

.

Het is jammer dat het zo moest lopen maar er staat nergens in de regels dat je geen punten mag pakken als je voor je team wat lucht wil geven, ook Martin gaf ons te weten dat we wel degelijk voor de punten mochten gaan.

.

Na een onverwachte en volgens enkele tegenspeler onsportief gedrag van ons nemen we niet volledig afscheid en gaan we naar huis met de stand op 5 - 4.

.

Het is echt jammer dat het zo moest gaan maar ja als mensen willen winnen prima maar doe het dan zelf ook sportief.

.

Ik wil iedereen laten weten dat ik genoten heb van de wedstrijd en ik soms echt wel op het puntje van mijn stoel heb gezeten om de stand te bekijken maar ook op het zo nu en dan zeer spannend spel wat jullie gespeeld hebben.

.

Laten we deze avond maar gauw vergeten, maar één ding moeten we met z’n allen toch nog even aan werken en dat zijn de DUBBELS.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

w8 01-03-2019 BekerWeek -5- Zoek dekking 5-4 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 .

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.