w9 di 26-02-2019 Café Sport 9-0 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w9 di 26-02-2019

Café Sport  9 - 0  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou een hele vreemde avond worden, na het ophalen van de jongens die mee reden konden we eindelijk naar de plek gaan waar we zouden spelen vanavond.

.

Even de auto op een veilige plek zetten en dan toch een stukje terug lopen ondanks dat de navigatie had gezegd dat we op de plek waren waar we moesten zijn.

.

Het was alleen nog even wachten op Sandra die op eigen gelegenheid zou gaan, ook Guillaume kwam nog even langs en zou eventueel kunnen inspringen.

.

Met Sandra kwam ook Ilse mee omdat hun team niet hoefde te spelen, wel gezellig maar voor Sandra misschien een beetje spannend als je vriendin erbij is.

.

Na de opstelling te hebben gemaakt zijn we allemaal een beetje gaan ingooien, uiteindelijk gingen we toch maar beginnen.

.

Het was wel vreemd dat de okkie een stuk scheef lag, al liep de muur ook een klein beetje schuin.

.

Als je voor de okkie staat lijkt het net of het bord niet echt recht ervoor licht maar als de muur iets afwijkt, kan dit ook gezichtsbedrog zijn.

.

Rowald opent lekker met een enkele mindere score tussen door gaat hij daarna lekker verder.

.

Hij loopt lichtelijk achter de feiten aan, gaat goed door met een enkele mindere score tussen door.

.

We zien dat hij zich weg zet op 112 en hij gaat er wel voor maar het lukt hem niet deze score uit te gooien, hierna geeft de tegenstander hem geen kans meer want deze gooit de leg uit.

.

Tweede leg opent hij zwak, hersteld zich lichtelijk en we zien dat hij ook nu weer lichtelijk achter de feiten aan.

.

Hij zakt in en hersteld zich nu niet meteen, blijft even een tijdje matig gooien en we zien dat de tegenstander al op een uitgooi staat.

.

Omdat zijn tegenstander de uitgooi score niet gooit krijgt Rowald de kans om terug te komen.

.

Als Rowald dan even zo uit het niets een 140 score gooit en hij de kansen pakt die hij van de tegenstander gekregen heeft en komt sterk terug.

.

Op het moment het de tegenstander te warm onder de voeten word gooit hij jammer genoeg dan wel in ene de dubbel die hij daarvoor steeds miste.

.

Patrick opent lekker, zakt wel iets in en hersteld zich vrij snel.

.

Gaat lekker door en gooit even tussen neus en lippen door een 132 score, daarna komen er wel twee matige scores die daarna wel hersteld worden.

.

Hij zet zich weg op 134 maar lijkt er niet echt voor te gaan, hij bouwt de score af maar de tegenstander profiteert hiervan door de leg uit te gooien.

.

We zien dat de schrijver even van slag is want die heeft nog niet door dat de leg gewonnen is, ook dom van z’n eigen speler die had de pijlen moeten laten zitten tot de schrijver klaar was met het uit rekenen van de score van Patrick.

.

Tweede leg opent hij redelijk, gaat lekker door en heeft een voorsprong te pakken.

.

Blijft lekker door gaan en bouwt zijn voorsprong verder uit, ook nu zet hij zich weg op een hoge finish maar lukt hem niet om deze uit te gooien.

.

Hij geeft wel z’n tegenstander de kans om terug te komen omdat de uitgooi score niet gegooid word, als het Patrick te heet onder de voeten word gooit hij dan toch uiteindelijk de leg uit.

.

Derde leg opent hij lekker, zakt meteen in met een matige score die ook weer gelijk hersteld word.

.

Ook nu heeft hij een voorsprong te pakken, toch komt er nog een matige score op het bord alvorens hij zich weg zet op 132.

.

Dit keer gaat hij er vol voor maar komt net iets te kort door niet de dubbel te raken, daarna gooit hij zich DOOD op een 28 score.

.

Beetje vreemd want de tegenstander staat ook al op een dubbel, ik vind dat je er dan voor moet gaan en er niet voor moet kiezen om je DOOD te gooien.

.

Door deze keuze te maken zorgt hij er voor dat de tegenstander die ook op een uitgooi staat de wedstrijd naar zich toe trekt.

.

Sandra opent redelijk, gaat lekker door maar ze moet toch wel even haar plek zoeken bij de okkie.

.

Ze loopt tegen een achterstand aan te kijken, even een matige score tussen door die niet meteen hersteld wordt.

.

Als ze zich hersteld gaat ze lekker door ook al gaat de score op en neer ze doet erg goed haar best.

.

Ze zet zich weg op 147 maar jammer genoeg is dit iets te hoog nog voor haar en als ze op 80 staat gooit ze een mooie dubbele Bull maar kan de leg niet verzilveren.

.

Als ze op 67 staat gooit ze zich jammer genoeg DOOD op een trippel 8 die eigenlijk een dubbel had moeten zijn.

.

De tegenstander wordt het toch wat te heet onder de voeten en gooit snel de leg uit.

.

Tweede leg opent ze lekker en gaat goed door, blijft redelijk dicht bij de tegenstander met zo nu en dan toch een matige score tussen door.

.

Even is ze lichtelijk van slag en hierdoor kan ze zich nog niet herstellen maar als ze het doet gooit ze wel even een mooie score van 72 en komt zo weer in de buurt van haar tegenstander.

.

Blijft goed doorgaan en zet zich weg op 156 en ze bouwt de uitgooi af, ze blijft goed doorgaan maar jammer genoeg komt ze net te kort op de dubbel.

.

De pijlen komen wel dichtbij, de dubbels maar ze willen er niet ingaan en dan is het toch weer de tegenstander die de punt pakt.

.

Dan is het mijn beurt en ik heb in het begin best wel wat moeite met het vinden van mijn plek achter de okkie, als ik die gevonden heb gaat de score wel wat beter maar ik heb wel wat moeite met het raken van de dubbels.

.

Ook al gooi ik een keer een 100 score en later nog een keer een 105 score het mag me niet lukken om de winst binnen te halen.

.

Ik moet ook nu mijn verlies maar weer slikken en weet dat ik al een half jaar mijn best doe maar door de situatie met mijn knie gooi ik niet zoals ik kan, dit seizoen moet ik het maar nemen zoals het is maar volgend seizoen ga ik er weer sterk om strijden.

.

Dan zijn de singels gespeeld zijn is het weer de koppels die gevormd moeten worden, altijd hoop je dat je een juiste keuze maakt maar dat blijkt pas achteraf of het goed hebt uitgedacht of niet.

.

Er zijn koppels bij die toch best wel sterk terug vochten en toch nog een spannend eind hadden maar we konden niks binnen halen.

.

We moeten toch iets meer oefenen op het gooien van de tripels want daar waren de tegenstanders dus wel sterk in en wij niet.

.

Tja, dan sta je alweer met 8 - 0 achter al hadden er best wel 2 punten gepakt kunnen worden met de singels!

.

De team ronde stap ik er toch uit omdat ik toch wel last ondervind met mijn knie, Guillaume neemt mijn plek in.

.

Als je ziet dat ze lekker op weg zijn en een voorsprong te pakken hebben mag je toch hopen op een punt, nou vergeet het maar op het eind van de ronde wordt er een paar keer DOOD gegooit en dan is de wedstrijd voorbij.

.

Ik vind dat men iets meer vertrouwen moet hebben in zijn medespelers en DOOD gooien als de tegenstander ook op een uitgooi score staat vind ik erg dom, je moet er dan voor gaan ook al moet je dan een uitgooi score gooien die je liever niet gooit.

.

We nemen afscheid van de tegenstanders met de stand op 9 - 0.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w9 di 26-02-2019 Café Sport - Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.