w9 – di – 27-02-2018 Unexpected – JC

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Dora logow9 - di - 27-02-2018

Unexpected  8 - 1  JC

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Zo als zo vaak gaan we eerst even lekker warm gooien en op een gegeven moment zegt Anja, “ja 121”.

.

Patrick heeft hier dan wel geen zin in maar hij doet toch mee en voor sommige van ons ik het wel lekker om dit te doen, als je een hoge finish wil gooien moet je toch weten hoe dat dat moet en dit is hier een mooie manier voor.

.

Ook Nicky deed mee nadat ze even bij gekomen was toen ze aan kwam, het was nog wachten op de tegenstanders en dus was dit een mooie afleiding om de tijd te doden.

.

Toen de tegenstanders binnen waren werden de speellijsten ingevuld en kon de wedstrijd beginnen.

.

Voor de verandering liet ik Patrick maar weer eens als eerste gooien, hij begon erg matig  en bleef dit nog even vol houden voor hij zich herstelde.

.

We zien de tegenstander steeds verder weg lopen en dus moet Patrick er flink tegenaan wil hij nog iets terug kunnen doen, de tegenstander heeft toch ondanks de scores wel wat moeite met de dubbels.

.

Patrick krijgt de tijd om terug te komen en ondanks de forse achterstand ziet hij toch kans om de eerste leg als nog van de tegenstander af te snoepen.

.

De tweede leg gooit hij een stuk beter en hij heeft al snel een voorsprong te pakken, al heeft hij nu wel zo nu en dan toch een mindere score tussen door blijft hij toch lekker doorgaan.

.

Hij geeft met de dubbel toch de tegenstander ook de kans om terug te komen maar uiteindelijk pakt hij toch de eerste punt van deze avond.

.

Nicky startte matig, hersteld zich en ondanks dat heeft ze toch een lichte voorsprong te pakken.

.

Met zo nu en dan een iets mindere score tussen door, we horen haar soms een klein beetje mopperen op zichzelf.

.

Beide spelers hebben toch wel wat moeite met het vinden van de dubbels, gelukkig vind Nicky deze eerder en zo is de eerste leg al weer voorbij.

.

Tweede leg start ze matig, ze loopt achter de feiten aan.

.

De tegenstander loopt steeds verder van haar vandaan maar Nicky doet wat ze kan, op een gegeven moment komt ze sterk terug omdat de tegenstander nog al wat moeite heeft met het vinden van de dubbel.

.

Nicky die er toch enigszins op gebrand is om deze wedstrijd te winnen gaat er vol voor en we horen nu de tegenstander mopperen omdat ze de wedstrijd uitgooit na een achterstand.

.

Met de stand op 2 – 0 ga ik aan mijn singel beginnen, ik ga lekker van start en sta weer net als in het begin van het seizoen lekker mijn scores te gooien.

.

Zonder al te veel moeite pak ik de eerste leg onder de neus van mijn tegenstander weg en deze vind dit niet leuk en ik hoor hem zeggen “zie je nou wel dit doet ze altijd als ik tegen haar moet gooien”.

.

De tweede leg gaat iets minder en ik moet even terug vechten om weer een voorsprong te kunnen pakken, met de uitgooi gaat het even iets minder maar mijn tegenstander staat iets verder weg dus heb ik nog een kans.

.

Beide missen we nog wel even wat dubbels maar op een gegeven moment pak ik mijn rust en gooi hem met 2 pijlen uit, mijn tegenstander is hier helemaal niet blij mee.

.

Telkens als wij tegen elkaar spelen krijgt hij kansen maar als hij die niet pakt dan ga ik toch nog altijd met de winst er van door.

.

Guillaume is de laatste die zijn singel begin, hij opent sterk en gaat lekker door.

.

Hij heeft al snel een voorsprong te pakken en toch zie ik dat hij weer met de tegenstander mee gaat gooien.

.

Zet zich weg op 153, haalt er 100 van af en houdt dus 53 over helaas geeft hij de tegenstander te veel tijd om terug te komen omdat hij de dubbels moeilijk kan vinden.

.

We zien dat de tegenstander daar van profiteert en de eerste leg naar zich toe trekt.

.

Tweede leg opent hij aardig en zakt dan wel in, hersteld zich en gaat lekker door.

.

Op een gegeven moment heeft hij last van een bouncher en wordt de schrijver door de afgeketste pijl aangevallen.

.

Met een enkele matige scores tussen door zien we de tegenstander steeds verder bij hem weg gaan.

.

Zet zich weg op 113 en hij gooit de pijlen op een gegeven moment horen we Anja roepen: “Rekenen”.

.

Op een gegeven moment valt het me op dat hij ook voor de dubbel 16 gaat maar of dat nu echt zijn favoriet is weet ik nog niet.

.

Beide spelers hebben nog al wat pijlen nodig om de dubbel te raken, ze staan tezamen op dubbel 1.

.

Guillaume vind deze als eerste en dus moet er nog een laatste leg gespeeld worden om te zien wie de wedstrijd gaat winnen.

.

Derde en laatste leg opent hij matig, hersteld zich maar zakt dan toch weer in.

.

Hij moet de tijd nemen en niet met de tegenstander mee gaan gooien.

.

Op een gegeven moment probeert hij een 180 te gooien, deze had hij tijdens het ingooien wel gegooid maar nu lukte het hem niet.

.

Hij zet zich wel weg op een finish maar ook nu heeft hij toch wel wat pijlen nodig om deze te vinden, als hij hem dan toch gevonden heeft is de wedstrijd voorbij en staan we al met 4 – 0 voor.

.

De koppels worden gevormd en om rekening te houden met de handicap van Nicky vraag ik haar of ze als eerste wil/kan beginnen (ze had de wedstrijd ervoor geschreven dus rust was misschien voor haar even beter).

.

Van de 4 koppels wonnen we er 3 al waren het zo nu en dan wel wedstrijden waar beide teams echt voor moesten gaan omdat de tegenstanders er toch even iets beter voor stonden dan wij.

.

Omdat wij toch er nog vol voor gingen konden we toch de meeste winst naar ons richten en zo stonden we al weer met 7 – 1 voor met alleen nog de team ronde te spelen.

.

We gingen er met z’n allen vol voor en al waren de scores zo nu en dan minder we bleven er voor gaan en pakte ook deze punt nog voor de neus van de tegenstander weg.

.

Ze wilde nog een bierronde spelen, de tegenstander dachten hier in beter te zijn dan wij maar dat viel ze ook tegen.

.

Wij pakte ook deze en dus kregen we nog een gratis drankje erbij en namen van de tegenstanders afscheid met de woorden “tot volgend jaar”.

.

De winst was binnen, 8 – 1 is een mooie score al had het ook best wel anders kunnen lopen als de tegenstanders de dubbels wel hadden geraakt.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 8 - 1 JC

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

DORA 4B uitslagen

DORA 4B standen

DORA 4B standen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.