w9 di 28-02-2017 Unexpected 2 – 7 Mokum’s Eigen

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w9  di   28-02-2017   

Unexpected   2 - 7   Mokum’s Eigen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We wisten bij voorhand al dat dit een zware wedstrijd zou gaan worden, dus of we de kans hebben om te winnen is vrij miniem.

 

Het was komen en gaan van de tegenstanders, er moesten nog een paar mensen opgehaald worden die later zouden komen.

 

Uiteindelijk zijn we toch maar begonnen ook al moest de vierde speler nog gehaald worden.

 

Omdat Marcel nog steeds met veel pijn te kampen heeft wordt hij ontzien om partijen te schrijven en zullen de andere meerdere keren schrijven.

 

Rowald begon als eerste aan zijn singel, hij liet een mooi spel zien al had hij zo nu en dan wel een lage score.

 

Zo nu en dan hoorde je hem mopperen op zich zelf omdat hij niet dat gooide wat hij in zijn hoofd had.

 

Hij had wel naar mijn idee wat problemen met de dubbels, maar de tegenstander was hem iets te sterk en dus moest hij de eerste punt aan hun laten.

 

Ik ging als tweede aan mijn singel beginnen en wist bij voorhand al dat het een doelloze wedstrijd zou zijn voor mij, de gene waar ik tegen moest heeft hele dagen de tijd om te oefenen omdat hij in een dart winkel werkt.

 

Meer dan mijn best kon ik niet doen, ik kreeg tot mijn verbazing wel een kans op een dubbel maar vond jammer genoeg alleen de buitenkant van de dubbel.

 

Ook ik moest de punt aan de tegenstander geven.

 

Marcel die al een tijdje last heeft van zijn rug wou het vandaag toch gaan proberen, hij had een matige start maar herstelde zich goed al liep hij al meteen tegen een achterstand aan te kijken.

 

Zijn tegenstander heeft al 3x een score van 100 of meer gegooid, ondanks dat Marcel zijn tegenstander in een sneltrein voorbij raast blijft hij rustig door spelen en pakt de eerste leg van de tegenstander af.

 

We horen zijn tegenstander lachen als een boer met kiespijn omdat hij de leg die hij in een snelle strijd niet gewonnen had.

 

Tweede leg start Marcel ook matig, hersteld zich en zakt toch weer even in, ook hier loopt hij achter de feiten aan.

 

De tegenstander pakt de tweede leg en dan gaan ze de laatste en beslissende leg spelen.

 

Op het moment dat beide spelers op een uitgooi score staan wil de tegenstander er zeker van zijn dat hij wint en gooit deze dan ook snel uit.

 

Patrick is de laatste die zijn singel gaat spelen, ook zijn tegenstander zit in de sneltrein en geeft Patrick maar weinig kans om ook maar iets te doen.

 

Pijlen vliegen om mijn oren en ik moet geregeld mijn hersenen kraken maar ik zie een achterstand groter worden.

 

De eerste leg gaat al vrij snel voorbij en de tweede leg doet Patrick nog 1x zijn best maar het mag niet baten.

 

Met de stand al weer op 0 – 4 gaan we de koppels maken en Marcel geeft aan dat hij geen twee partijen achter elkaar kan/wil spelen.

 

Patrick gaat ik overleg met de tegenstanders en deze doen er niet moeilijk over en zo kunnen we beginnen.

 

De kruisjes komen op het bord en al heb ik het gevoel dat we deze wedstrijd met een forse achterstand gaan verliezen, laat Marcel ondanks zijn pijn toch zien dat hij vanavond de koning van de Bulls is.

 

We hebben 1 punt binnen en we maken ons op voor de tweede partij, daar gaat het jammer genoeg niet zoals we willen en moeten de punt aan de tegenpartij geven.

 

Ook de tweede partij worstelen we met het dichten van de vakken en ook al hebben we snel de Bull dicht toch blijven we lichtelijk achter lopen op punten en moeten ook hier de punt aan de tegenstander geven.

 

Met de stand al op 1 – 6 weten we dat we de wedstrijd verloren hebben, nog 1x gaat Marcel de strijd aan met zijn koppel maat en ook hier worden behoorlijk wat Bulls geraakt.

 

Daar waar wij het lieten liggen pakte Marcel en Rowald weer een punt en zo stond het dan toch nog 2 – 6 met alleen de team ronde nog te gaan.

 

Het was net of iedereen alles gegeven had in zijn singel en koppels want we kwamen niet echt vooruit en zagen de laatste punt ook naar de tegenstanders gaan.

 

Met de score op 2 – 7 sluiten we de wedstrijd en zeg ik Marcel beterschap.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 2-7 Mokums eigen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW